Forumul  

Go Back   Forumul "Fii barbat!" > Seductie > Totul despre intalniri

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-07-2010
Remus Remus is offline
Member

Remus is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Nicolae Guta View Post
Si la 20 de ani nu ai avut nici o prietena. Cum se poate asa ceva ?
Mi se pare ciudat. Poti sa ne spui care este problema ... poate iti putem fii de ajutor.
eu am fost gras si timid. In octombrie 2009 am inceput sa slabesc si am inceput sa am incredere in mine. Am tot incercat sa-mi fac prietene in anul 1 la faculta dar ele ba aveau prieteni, ba nu voiau sa fie cu mine. Acum am intre 82 si 81 kg. O colega urmeaza sa-mi faca cunostiinta cu prietena ei care e singura, dupa ce revin din concediu. Sa speram sa fie bine ca nu se mai poate

Last edited by Remus; 24-07-2010 at 11:56 AM.
Reply With Quote
Old 25-07-2010
Nicolae Guta Nicolae Guta is offline
Senior Member

Nicolae Guta is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Remus View Post
eu am fost gras si timid. In octombrie 2009 am inceput sa slabesc si am inceput sa am incredere in mine. Am tot incercat sa-mi fac prietene in anul 1 la faculta dar ele ba aveau prieteni, ba nu voiau sa fie cu mine. Acum am intre 82 si 81 kg. O colega urmeaza sa-mi faca cunostiinta cu prietena ei care e singura, dupa ce revin din concediu. Sa speram sa fie bine ca nu se mai poate
Si eu am fost gras cand eram mai mic si cand imi spuneau fetele ca sunt dragut credeam ca fac misto de mine . Cand am mai cerscut m am apucat de sport si am slabit . Acum nu stiu cum sa mai scap de ele , ascult sfaturi de la tata cum sa le mai impart (+ ca acum 2 zile mi am schimbat numarul ca nu mai suportam).
Eu nu sunt frumos doar ca atunci cand ai contact cu mai multe fete si vorbesti cu ele incepi sa iti dai seama ce este in mintea lor si stii cum sa te faci interesant in fata lor.
Baietii frumosi au un avantaj fata de noi , ei nu trebuie sa vorbeasca ( sunt frumosi si atat) noi trebuie sa mai "muncim" putin.
Cum unor barbati le plac femeile mai plinute asa si femeilor le plac barbatii la plinuti.
Reply With Quote
Old 26-07-2010
AdrianPietro AdrianPietro is offline
Junior Member

AdrianPietro is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Nicolae Guta View Post
Si eu am fost gras cand eram mai mic si cand imi spuneau fetele ca sunt dragut credeam ca fac misto de mine . Cand am mai cerscut m am apucat de sport si am slabit . Acum nu stiu cum sa mai scap de ele , ascult sfaturi de la tata cum sa le mai impart (+ ca acum 2 zile mi am schimbat numarul ca nu mai suportam).
Eu nu sunt frumos doar ca atunci cand ai contact cu mai multe fete si vorbesti cu ele incepi sa iti dai seama ce este in mintea lor si stii cum sa te faci interesant in fata lor.
Baietii frumosi au un avantaj fata de noi , ei nu trebuie sa vorbeasca ( sunt frumosi si atat) noi trebuie sa mai "muncim" putin.
Cum unor barbati le plac femeile mai plinute asa si femeilor le plac barbatii la plinuti.
cu cate fete ai fost?Mi-ar placea sa fiu "bombardat" de fete
Reply With Quote
Old 28-07-2010
Nicolae Guta Nicolae Guta is offline
Senior Member

Nicolae Guta is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by AdrianPietro View Post
cu cate fete ai fost?Mi-ar placea sa fiu "bombardat" de fete
Depinde ce intelegi prin " a fii cu o fata " . Eu nu ma refer la relatii de durata , doar sexuale. Minim 14 maxim 19 relatii sexuale intr un interval de 5 ani ( in ultima vreme nu am mai tinut numaratoarea).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules