Forumul  

Go Back   Forumul "Fii barbat!" > Seductie > Intrebari si experiente

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-07-2010
a.ionut30 a.ionut30 is offline
Junior Member

a.ionut30 is on a distinguished road
Default Din nou :)

Va salut! Sa trec direct la actiune?

O stiu de mult timp, de cand eram mici, pot spune ca avem cateva secvente comune din copilarie (bunica mea statea langa casa ei). Eu am impresia ca e mai speciala decat celelalte, nu datorita faptului ca are calitati extraordinare (desi cred ca se incadreaza si aici), ci prin faptul ca nu (cred) ca a avut pe cineva pana acu. Desi e genul de fata care umbla mai mult (si se intelege mai mult) cu baietii, cred ca "i-a pastrat" pe toti la stadiul de amici. Cum spuneam mai sus, ne stim de 10 ani, doar ca nu prea am fost "la catarama" tot timpul. In ultimul timp ne intalnim din ce in ce mai des (a nu se confunda cu intalnire aka date) - gen suna si la ea, invit-o si pe ea cu noi acolo, pot spune ca avem foarte multi prieteni comuni si din cauza asta ne vedem zilnic in diferite locuri. Mereu ne-am inteles bine, fara certuri, fara injuraturi, doar ca in ultimul timp vorbim foarte des pe mess, la telefon si afara. Discutam orice, de la filosofie la "ce-ai mancat azi", cand are probleme mereu am ajutat-o cu sfaturi (mai cade in depresii din cand in cand), o mai duc seara acasa (ii e frica noaptea), gratare, petreceri, etc. Doar ca nu prea pot sa bat apropouri despre obiectivul meu, mereu cand organizam o ieseala in parc sau intr-un loc, ea considera ieseala for fun si ca intre amici. In plus, se intampla deseori sa mai apara cate un cunoscut care ramane cu noi, iar atunci nu prea mai sunt in largul meu... Ne cunoastem bine, radem, glumim, vorbim mereu, dar nu stiu ce sa fac sa mergem mai departe...
Pur si simplu nu stiu cum sa ii starnesc interesul fata de o asemenea discutie, sau sa o testez in vreun fel. Ce sa mai zic, nu "jucam" prieteneste (o trag de par, ii bag mana prin par, ma "loveste" daca pot spune asa - evident, prieteneste, ii mai fac complimente, o tin de maini, o apuc de obraji, etc.) doar ca... atat.

Stiu ca voi acum o sa-mi spuneti sa o invit la o intalnire. Corect, doar ca nu garantez ca o va percepe ca o intalnire si categoric va venii cu cineva foarte cunoscut sau va chema acolo pe cineva, i mean, nu cred ca stiu cum s-o fac sa isi dea seama ca e intalnire (suna cam penal sa ma duc la ea cu flori, nu e genul ).

So?
Reply With Quote
Old 28-07-2010
Nicolae Guta Nicolae Guta is offline
Senior Member

Nicolae Guta is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by a.ionut30 View Post
Va salut! Sa trec direct la actiune?

O stiu de mult timp, de cand eram mici, pot spune ca avem cateva secvente comune din copilarie (bunica mea statea langa casa ei). Eu am impresia ca e mai speciala decat celelalte, nu datorita faptului ca are calitati extraordinare (desi cred ca se incadreaza si aici), ci prin faptul ca nu (cred) ca a avut pe cineva pana acu. Desi e genul de fata care umbla mai mult (si se intelege mai mult) cu baietii, cred ca "i-a pastrat" pe toti la stadiul de amici. Cum spuneam mai sus, ne stim de 10 ani, doar ca nu prea am fost "la catarama" tot timpul. In ultimul timp ne intalnim din ce in ce mai des (a nu se confunda cu intalnire aka date) - gen suna si la ea, invit-o si pe ea cu noi acolo, pot spune ca avem foarte multi prieteni comuni si din cauza asta ne vedem zilnic in diferite locuri. Mereu ne-am inteles bine, fara certuri, fara injuraturi, doar ca in ultimul timp vorbim foarte des pe mess, la telefon si afara. Discutam orice, de la filosofie la "ce-ai mancat azi", cand are probleme mereu am ajutat-o cu sfaturi (mai cade in depresii din cand in cand), o mai duc seara acasa (ii e frica noaptea), gratare, petreceri, etc. Doar ca nu prea pot sa bat apropouri despre obiectivul meu, mereu cand organizam o ieseala in parc sau intr-un loc, ea considera ieseala for fun si ca intre amici. In plus, se intampla deseori sa mai apara cate un cunoscut care ramane cu noi, iar atunci nu prea mai sunt in largul meu... Ne cunoastem bine, radem, glumim, vorbim mereu, dar nu stiu ce sa fac sa mergem mai departe...
Pur si simplu nu stiu cum sa ii starnesc interesul fata de o asemenea discutie, sau sa o testez in vreun fel. Ce sa mai zic, nu "jucam" prieteneste (o trag de par, ii bag mana prin par, ma "loveste" daca pot spune asa - evident, prieteneste, ii mai fac complimente, o tin de maini, o apuc de obraji, etc.) doar ca... atat.

Stiu ca voi acum o sa-mi spuneti sa o invit la o intalnire. Corect, doar ca nu garantez ca o va percepe ca o intalnire si categoric va venii cu cineva foarte cunoscut sau va chema acolo pe cineva, i mean, nu cred ca stiu cum s-o fac sa isi dea seama ca e intalnire (suna cam penal sa ma duc la ea cu flori, nu e genul ).

So?
De unde stii ca nu e genul care primeste flori ?
Stabilesti sa iesi cu ea intr o zi la o pizza , restaurant sau chestii din astea intr o zi in care esti tu singur acasa . In ziua respectiva o suni si ii spui ca nu te simti prea bine , incerci sa faci pe bolnavul si ii spui daca vrea sa vina la tine ca pregatesti tu ceva de mancare ca sa nu pierdeti ziua . Comanzi la restaurant mancarea ( desertul il cumperi de la cofetarie sa nu exagerezi ca ai pregatit tu totul , daca o cunosti de atat timp stii ce ii place ei cel mai mult ), cumperi un buchet de flori si cateva lumanari ( ceva romantic nu din alea bisericesti ). Acasa aranjezi in bucatarie ca si cum ai fii gatit tu . Daca aveti peste 18 ani consumati si alcool (vin de preferat).
Sigur nu a mai facut nici un baiat asta pentru ea si o sa fie impresionata .

Am inteles din ce ai povestit tu ca nu prea ati avut momente mai intime sa ii spui ce simti tu pentru ea .
Incearca sa fii mai inventiv.
Bafta!
Reply With Quote
Old 29-07-2010
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Nicolae Guta View Post
De unde stii ca nu e genul care primeste flori ?
Stabilesti sa iesi cu ea intr o zi la o pizza , restaurant sau chestii din astea intr o zi in care esti tu singur acasa . In ziua respectiva o suni si ii spui ca nu te simti prea bine , incerci sa faci pe bolnavul si ii spui daca vrea sa vina la tine ca pregatesti tu ceva de mancare ca sa nu pierdeti ziua . Comanzi la restaurant mancarea ( desertul il cumperi de la cofetarie sa nu exagerezi ca ai pregatit tu totul , daca o cunosti de atat timp stii ce ii place ei cel mai mult ), cumperi un buchet de flori si cateva lumanari ( ceva romantic nu din alea bisericesti ). Acasa aranjezi in bucatarie ca si cum ai fii gatit tu.
Pentru ca o cunosc foarte bine, imi imaginez cum ar reactiona daca as face ceva de genu. Inteleg ca e "ca la carte" o asemenea manevra, dar in situatia de fata pur si simplu nu se potriveste... ar da de inteles ca sunt penibil, pentru ca ea nu se impaca cu aceasta idee de "romantic shit". Daca vreau sa o chem la mine gasesc N solutii (la o cafea, la o pizza, la un suc, la o pierdere de timp, la un joc de poker, la un film, etc.). Problema nu este de invitatie, am posibilitati sa o aduc pe zona mea doar ca aici se cam blocheaza treaba - nu stiu cum sa o abordez astfel incat sa inteleaga ce si cum. Iar acest lucru datorat faptului ca nu am mai avut o asemenea discutie... pentru ca.. nu am avut cand sa discutam aceste lucruri, pe messenger nu mai discut asa ceva.
Sa zicem ca flori ar lua, dar cealalta parte - no way...

Ca tot era vorba de o discutie mai delicata, nu stiu daca inca e pregatita pentru aceast lucru (nu stiu daca simte ceva pentru mine..?).

Quote:
Daca aveti peste 18 ani consumati si alcool (vin de preferat).
Asta mi-a placut, sincer

Quote:
Am inteles din ce ai povestit tu ca nu prea ati avut momente mai intime sa ii spui ce simti tu pentru ea.
Ai inteles bine.
Si nu stiu daca e momentul sa fac asta, nu stiu daca sentimentul este reciproc.

Alte idei/pareri/recomandari/solutii/sfaturi?
Multam'!

Last edited by a.ionut30; 29-07-2010 at 01:51 AM.
Reply With Quote
Old 29-07-2010
Senior Member

Omulte , eu nu am intalnit fata care sa nu se inroseasca atunci cand i am oferit flori si am facut chestii romantice. Femeile iubesc romantismul chiar daca neaga asta, le mai plac si certurile si telenovelele ( dar asta mai tarziu).
Reply With Quote
Old 29-07-2010
lord_costin lord_costin is offline
Senior Member

lord_costin is on a distinguished road

eu ca sfat ar fi urmatorul...chestia cu intalnirea o faci cand nu cunosti persoana sa te apropii de ea ...insa in cazul tau nu prea mai stau asa lucrurile va cunoasteti destul de bine incat cel mai bine ai zis ca uneori o mai conduci pana acasa seara ca ii e frica de intuneric de ce nu incerci sa ii spui verde in fata atunci ca banuiesc ca esti doar cu ea...poti incerca si cu chestii romantice depinde ce fel de baiat esti tu si din moment ce nu pari prea incantat de varianta propusa de nicolae nu cred ca esti genu prea romantic..poate ma insel..dar daca nu vrei asa cand o conduci acasa pe drum ia-o de mana opresteo si spunei stai putin vreau sa vorbim ceva si atunci dai tot ce ai pe suflet incepi cu fraze generale ca ne stim de mult si ne cunoastem foarte bine si ca te simti bine cu ea si etc ca te simti in largul tau si tot ce iti trece prin cap tie...si spunei ca pentru tine lucrurile au inceput sa evolueze de la simpli prieteni la mai mult..spunei ca tii la ea ca persoana pentru felul ei de a fi si ca nu vrei ca ceea ce iai spus si ii vei spune sa strice cumva relatia dintre voi pentru ca e o persoana speciala si diferita in care poti avea incredere si care te face sa te simti special si bine de fiecare data cand esti cu ea...ii spui ca tu nu stii ce simte ea pentru tine sau daca sa gandit la mai mult decat amici dar ca tu ai facuto si ca ai vrea sa stii ce crede si ea despre treaba asta...cam asa ar fi o chestie sa vorbesti cu ea...mi se pare destul de simplu si fara prea multa complicare...cum crezi
Reply With Quote
Old 30-07-2010
Junior Member

Quote:
Originally Posted by lord_costin View Post
eu ca sfat ar fi urmatorul...chestia cu intalnirea o faci cand nu cunosti persoana sa te apropii de ea ...insa in cazul tau nu prea mai stau asa lucrurile va cunoasteti destul de bine incat cel mai bine ai zis ca uneori o mai conduci pana acasa seara ca ii e frica de intuneric de ce nu incerci sa ii spui verde in fata atunci ca banuiesc ca esti doar cu ea...poti incerca si cu chestii romantice depinde ce fel de baiat esti tu si din moment ce nu pari prea incantat de varianta propusa de nicolae nu cred ca esti genu prea romantic..poate ma insel..dar daca nu vrei asa cand o conduci acasa pe drum ia-o de mana opresteo si spunei stai putin vreau sa vorbim ceva si atunci dai tot ce ai pe suflet incepi cu fraze generale ca ne stim de mult si ne cunoastem foarte bine si ca te simti bine cu ea si etc ca te simti in largul tau si tot ce iti trece prin cap tie...si spunei ca pentru tine lucrurile au inceput sa evolueze de la simpli prieteni la mai mult..spunei ca tii la ea ca persoana pentru felul ei de a fi si ca nu vrei ca ceea ce iai spus si ii vei spune sa strice cumva relatia dintre voi pentru ca e o persoana speciala si diferita in care poti avea incredere si care te face sa te simti special si bine de fiecare data cand esti cu ea...ii spui ca tu nu stii ce simte ea pentru tine sau daca sa gandit la mai mult decat amici dar ca tu ai facuto si ca ai vrea sa stii ce crede si ea despre treaba asta...cam asa ar fi o chestie sa vorbesti cu ea...mi se pare destul de simplu si fara prea multa complicare...cum crezi
La asta m-am gandit si eu, doar ca nu stiu cand e momentul s-o fac. Ultima data cand am pus in practica aceasta metoda am fost refuzat. De ce am fost refuzat? Pentru ca m-am grabit.

Cand sa fie momentul?
Reply With Quote
Old 31-07-2010
mincinosul mincinosul is offline
Junior Member

mincinosul is on a distinguished road
Exclamation

salut.
ai fost refuzat de fata asta zici ? atunci nu e bine. Esti deep deep in the friends zone daca asa sta situatia.

Eu te-as sfatui , cu prima ocazie care o ai ,adica sa fiti singuri , sa o saruti. Asta ca sa nu mai lungesti treaba. Daca reactia e buna,ai castigat , daca nu,mergi mai departe. Stiu ca pare un gest nesimtit dar situatia este de asa natura incat trebuie sa fii radical.Asta pentru ca ai tatonat prea mult terenul.
iti urez multa bafta.
Reply With Quote
Old 31-07-2010
Junior Member

Quote:
Originally Posted by mincinosul View Post
salut.
ai fost refuzat de fata asta zici ? atunci nu e bine. Esti deep deep in the friends zone daca asa sta situatia.

Eu te-as sfatui , cu prima ocazie care o ai ,adica sa fiti singuri , sa o saruti. Asta ca sa nu mai lungesti treaba. Daca reactia e buna,ai castigat , daca nu,mergi mai departe. Stiu ca pare un gest nesimtit dar situatia este de asa natura incat trebuie sa fii radical.Asta pentru ca ai tatonat prea mult terenul.
iti urez multa bafta.
Nu am fost refuzata de fata asta, de precedenta
Din acest motiv vreau sa prind momentul ideal, omul invata din greseli, ultima data am gresit, acum vreau sa imi concretizez o evolutie si sa reusesc.

Deci adapteaza-ti sfatul pentru situatia de fata :P

Last edited by a.ionut30; 31-07-2010 at 12:59 PM.
Reply With Quote
Old 31-07-2010
Senior Member

Quote:
Originally Posted by a.ionut30 View Post
Nu am fost refuzata de fata asta, de precedenta
Din acest motiv vreau sa prind momentul ideal, omul invata din greseli, ultima data am gresit, acum vreau sa imi concretizez o evolutie si sa reusesc.

Deci adapteaza-ti sfatul pentru situatia de fata :P
Omule nu mai pierde timpul ca isi gaseste pe altul .
Reply With Quote
Old 01-08-2010
mincinosul mincinosul is offline
Junior Member

mincinosul is on a distinguished road

Momentul ideal este atunci cand esti cu ea. Si dupa cum zici ca petreceti mult timp impreuna , nu trebuie neaparat sa o inviti la o intalnire, actioneaza atunci cand esti cu ea.
sunt foarte de acord cu ce a zis Nicolae. Nu mai pierde timpul ca o sa pierzi trenul asta si o sa ramai doar prietenul (amicul) ei mult timp.

In plus, gansdeste-te ca daca tu nu ii spui ce simti pentru ea, nu poate sa ghiceasca. Poate ca si ea ar vrea sa iti zica acelasi lucru, dar nu are curaj. Succes.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules