10 filme faine despre seductie

10 filme despre seducțieCand ai timp, uita-te la aceste filme pentru a invata un pic mai mult decat stii despre seductie.

Majoritatea sunt filme bune in general, dar eu ti le recomand pentru ca in diferite masuri chiar te invata lucruri interesante despre seductie.

Dupa cum vezi, in lista de mai jos nu se afla si The Tao of Steve.

Asta pentru ca l-am recomandat deja de cateva ori pe blog sau prin email-urile pe care ti le trimit zilnic.

Daca nu l-ai vazut inca, incepe cu acesta si apoi continua cu urmatoarele. Din punctul meu de vedere e cel mai bun film din care poti invata cateva lucruri de baza in ceea ce priveste seductia.

Daca ai vazut deja vreun film din lista, ceea ce este destul de probabil, mai urmareste-l inca o data pentru a te concentra si asupra temei seductiei.

In fine, inca doua lucruri de stiut.

Lista nu este o ierarhie, nu am intentionat sa le aranjez in ordinea valorii, asa ca urmareste-le pe toate si acorda-le atentia ta in egala masura.

Apoi, incearca sa iei ce e de luat din fiecare. Unele filme se termina asa cum si-ar dori orice femeie dezamagita de barbati, tu ai grija sa faci abstractie de acest lucru atat timp cat scopul tau este sa seduci femei, nu barbati.

  1. Swingers
  2. Office Space
  3. Fight Club
  4. Groundhog Day
  5. How to be a player
  6. Alfie
  7. Hitch
  8. Roger Dodger
  9. Wedding Crashers

 

https://www.fiibarbat.ro/cum-vorbesti-cu-o-femeie/

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.