5 semne ca te afli sub papuc

5 semne că te afli sub papuc

Unii cred ca sub papuc ajung in primul rand cei care se casatoresc si au alaturi de ei niste femei sufocante si dominante. Realitatea este insa ca sub papuc ajung in aceeasi masura si barbatii care au relatii obisnuite cu prietenele lor. Cateva dintre semenele care pot dezvalui o astfel de situatie le poti citi in continuare.

1. Ceri voie pentru orice

Iti amani prietenii care te invita la o bere pentru a putea intai sa iti anunti prietena sau treci pe langa stadion si-ti aduci aminte ca sambata e un meci tare, dar nu-ti cumperi bilet pentru ca nu stii daca nu cumva prietena are alte planuri pentru ziua respectiva.

2. Faci alegeri in functie de opinia sa

Nu-ti cumperi blugii care-ti plac tie, ci blugii care-i plac ei. Nu comanzi la restaurant mancarea care ti-a starnit pofta, ci mancare pe care ea o considera sanatoasa pentru tine. Nu indraznesti sa spui ca ti-a placut un anume personaj dintr-un film pentru ca ea tocmai si-a exprimat o parere negativa fata de acesta.

3. Nu te mai uiti dupa fete

Atunci cand esti cu ea pe strada, nu mai indraznesti sa privesti dupa alte femeie. Brusc, ceea ce ti-a placut atatia ani, nu-ti mai place. Mai mult, daca ai atins indrazneala de-a remarca din priviri fundul unei fete si-ti atrage atentia, negi cu vehementa si ii precizezi rapid ca in cazul ei natura a fost deja maestra si nu ai avea de ce sa mai privesti in alte parti.

4. Renunti la vechile obiceiuri

Iti placea sa-ti lasi barba sa creasca, dar acum nu o mai faci. Ei nu-i place si nu vrei sa o superi. Obisnuiai sa vezi meciurile echipei favorite si doar o minune te putea desparti de o asemenea placere. Ei, ea a devenit aceasta minune din momentul in care nu mai ai curajul de-a-i spune ca in seara in care ea a programat o iesire, tu ai vrea sa vezi cum ai tai bat in deplasare.

5. O impaci de fiecare data cand se supara

Daca aveti o cearta, nu mai conteaza ca aceasta a pornit din vina ei sau ca nu are nici un argument sa se supere. Pur si simplu te dai peste cap sa o impaci. Te maimutaresti, o complimentezi exagerat, te milogesti, faci cam tot ceea ce te-a invatat relatia cu o femeie care te joaca pe degete.

Dacă vrei să nu mai fii sub papuc, ia-ți acum acest ghid:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.