Ai grijă cui acorzi încrederea ta

De ce e important să ai grijă cui acorzi încrederea

Oamenii se gândesc la încrederea pe care o acordă ca la un fel de investiție pe care o fac în persoanele din jur, cu care interacționează.

De exemplu, dacă alegi să spui ceva intim cuiva, automat se poate spune că ai acordat încrederea ta acelei persoane și ai făcut un soi de investiție emoțională în acea persoană.

Dacă ulterior se dovedește că persoana în cauză nu a fost de încredere, adică n-a respectat diverse aspecte ale interacțiunii voastre, atunci se spune că ți-a pierdut încrederea.

Ce nu se spune este că de multe ori tu ești cel care-și pierde de fapt încrederea, nu persoana care te-a dezamăgit.

Asta mai ales dacă investiția pe care ai făcut-o-n acea interacțiune a fost una majoră.

Unde vreau să ajung?

La interacțiunile pe care tu le vei avea de-a lungul vieții cu diverse femei.

Practica în seducție e importantă, dar nu sub orice formă

Mereu am recomandat bărbaților să interacționeze cu un număr cât mai mare de femei pentru a-și dezvolta această abilitate.

Toate informațiile mele sunt aproape fără importanță dacă nu faci efortul de-a le pune în practică.

Spun „aproape fără importanță” pentru că unele informații sunt ele însele atât de puternice încât simpla lor citire te poate forța efectiv să-ți modifici modul de-a gândi și de-a te comporta.

În fine, cel mai mare succes îl vei avea dacă vei lua sfaturile mele și le vei aplica prin propria voință în interacțiunile cu femeile pe care le întâlnești în viața de zi cu zi.

Revenind la femei, cred că vei avea mult de câștigat interacționând inclusiv cu tipe care altora poate nu le trezește niciun interes.

De altfel, că tot vorbeam de încredere, îți pot spune un mic secret – de-a lungul timpului am avut de-a face cu tot felul de femei, care arătau în fel și chip.

Culmea este că cele cu adevărat memorabile pentru mine n-au fost nici pe departe unele care ar fi ocupat locuri fruntașe într-un top al frumuseții fizice.

Mintea unor femei va fi incredibil de sexy dacă vei avea răbdarea să descoperi asta.

În concluzie, e important să cunoști femei, oricum ar fi ele.

Totuși, în toate există un soi de măsură și rolul tău ca bărbat este să-ți dai seama suficient de repede ce e de capul unei tipe pentru a ști dacă merită sau nu merită să pierzi timp cu ea.

Acest lucru e foarte important din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte, după cum știi deja, timpul este o resursă importantă, care consumată nu mai este vreodată recuperată.

Pe de altă parte, genul acesta de mentalitate te scoate din schema clasică a bărbaților care când remarcă o femeie încep să se dea peste cap s-o impresioneze.

Știind că rolul tău este de-a descoperi ce-i de capul ei, automat nu faci noianul de erori în seducție pe care-l fac cei care privesc din start femeile precum niște zeități cărora trebuie să li te-nchini necondiționat.

Ideea este că orice interacțiune cu o femeie te poate ajuta să-ți crești abilitățile în seducție – inclusiv să privești în ochi vânzătoarea aceea neatractivă care-ți dă restul este un progres – dar de la un punct încolo, câștigul se poate transforma în pierdere.

De ce nu orice femeie merită încrederea ta

Când interacționezi cu o femeie care te atrage, faci vrând-nevrând un soi de investiție de încredere.

Faptul că te atrage determină anumite schimbări în comportamentul tău chiar și atunci când nu te dai peste cap s-o impresionezi.

Cumva, începi să-ți expui părțile cele mai bune și începi să lași să se vadă părți din tine care nu-s accesibile tuturor. Unii doar le oferă femeilor plăcerea de-a se bucura de ei, alții merg mult mai adânc în acest joc și se expun total.

Cumva, ideea aceea vehiculata de filmele americane conforma căreia trebuie să fii profund sincer și deschis în totalitate îi face pe mulți bărbați să ofere femeilor mai mult decât este cazul.

Mai mult decât este cazul cel puțin acele faze ale interacțiunii.

Una este să fii deschis și sincer cu o femeie care ți-a câștigat meritând încrederea și alta este să fii deschis cu o tipă pe care vrei să o câștigi tocmai traficând această atitudine.

Nu mă-nțelege greșit.

Nu spun că sinceritatea nu e bună-n seducție, în primele faze ale interacțiunii cu o tipă care te atrage.

Spun doar să oferi măsurat. Să o faci pe ea să merite ceea ce primește. Să nu mai stai tu-n rolul celui care are ceva de demonstrat, să o tragi și pe ea în această postură.

Dacă nu procedezi așa, vei oferi mult din tine unor femei care nu merită. Și când oferi mult din tine unor femei care nu merită asta, pierderea ta poate fi de lungă durată.

Așa cum spuneam mai sus, pierzi și-ncrederea-n acea femeie, dar pierzi și-ncredere-n tine însuți. Și, așa cum ți-am tot spus, relația cu tine însuți e o mare parte din fericirea ta ca bărbat pe fața acestui pământ.

O poveste cu bani mulți și-o femeie puțină

Știi deja vorba aceea care spune că e foarte important ce femeie ai alături.

În general, trimiterea este către relațiile clasice, dar e corectă și când vine vorba de interacțiuni care nu se finalizează cu-o relație de lungă durată.

Acum niște ani, mă aflam undeva prin Moldova pentru a mă întâlni cu un om care fusese cândva foarte bogat și care acum era foarte sărac.

Nu-n genul celor care câștigă la un moment dat la loto și peste noapte pierd toate acele milioane de Euro, dar ceva destul de asemănător în sensul că-și risipise averea pe care-o făcuse în ani de muncă, speculă și inspirație.

Omul în cauză mi-a dat întâlnire în fața unei vile uriașe, despre care mi-a spus că-i aparține.

Ulterior, după ce-am discutat puțin, mi-a mărturisit că vila de fapt îi aparținuse, dar că o pierduse în momentul în care a acumulat o grămadă de datorii către niște cămătari.

Normal, am fost curios să știu cum acumulase acele datorii, cum și-a irosit banii, ce l-a dus la pierzania aceea.

Pe scurt, răspunsul a fost – femeile.

Nu ele l-au făcut direct să investească în afaceri proaste, să împrumute bani unor oameni care nu aveau cum să-i mai returneze, să dea bani altor oameni fără să-și noteze măcar ce-a dat și pentru cât timp.

Totuși, după cum singur mărturisea, din momentul în care s-a-ndrăgostit de o tipă care-l determina să ducă un mod de viață total dezorganizat, haosul s-a instalat curând și-n finanțele sale.

„Nu ea mi-a scos banii din buzunar, dar ea m-a făcut să fiu prost până la sărăcire”.

Ca multora dintre noi, i-au plăcut femeile. Problema lui a fost că i-a plăcut prea mult femeia nepotrivită.

PS: în acest ghid te-nvăț câteva tehnici aparte care determină femeile să te urmărească pe tine în loc să le urmărești tu pe ele:

De la Sărut la Sex

 

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.