Home Blog Asemanarea dintre barbati si restaurante

Asemanarea dintre barbati si restaurante

Asemănarea dintre bărbați și restaurante

In timpul facultatii, am lucrat o perioada intr-un restaurant cu totul si cu totul special.

Niciodata nu am mai vazut ulterior un restaurant mai bine organizat decat cel in care am lucrat atunci.

Oamenii erau foarte bine instruiti, servirea era excelenta, mancarea ajunsese sa fidelizeze inclusiv oameni care veneau cateva zeci de kilometri din localitati vecine pentru pranz sau cina.

Managerul invatase ce are de facut la o scoala de specialitate din Germania si a incercat sa implementeze cam tot ce studiase acolo in restarantul din Romania.

Una dintre vorbele lui care mi-au ramas in minte suna cam asa:

Intr-un final, fiecare barbat isi merita femeile si fiecare restaurant isi merita clientii.

Daca stai sa te gandesti un pic, lucrurile chiar stau asa. Cand vine vorba de seductie si de relationarea cu femeiele, barbatii se impart pe categorii precum restaurantele.

Carciuma de sat

O specie bine reprezentata e formata din barbatii – carciuma de sat.

Taranosi pana in maduva oaselor. Pusi pe harță si bine inmuiati in credinta ca femeia e inferioara barbatului din orice punct de vedere.

Iar cand aceasta nu e convinsa de inferioritatea ei, merita „pizdita” scurt pentru a-si reveni.

Isi gasesc usor partenere printre femeile care cred exact acelasi lucru ca si ei. Constient sau mai putin constient.

Cantina muncitoreasca

Exista de-asemenea barbati – cantina.

In cazul lor, ai mereu impresia ca o bucatareasa specializata in furturi marunte din cămară le-a luat din calitati si le-a lungit zeama gandirii.

Nu observa mare lucru in jurul lor, iar atitudinile le put a cartofi, sos de rosii si ulei vesnic refolosit.

Varza calita este simbolul relationarii cu femeile la propriu si la figurat.

Autoservire pentru femei

Barbatii – impinge tava sunt inruditi cu cei din categoria anterioara si formeaza una dinre cele mai numeroase specii posibile.

Ca orice autoservire, ei ofera femeilor ce vor ele, cand vor ele.

Daca femeia le vrea banii, le ofera banii.

Daca femeia din viata lor vrea sa le calce mandria si personalitatea in picioare, le aranjeaza pres la picioarele respectivei.

Se nasc sclavi in viata de barbat si au sanse mari sa ramana asa mult timp, uneori toata viata.

Cateodata, au norocul ca o femeie sa uite gazele aprinse in bucataria minții lor si sa explodeze. E singura lor sansa de-a se trezi din ceea ce traiesc si de-a-si schimba cumva modul in care percep interactiunea cu femeile.

Shaorma cu de toate

Barbatii – fast food – au si vor avea mereu succes in relatie cu femeile.

Poate nu vor ajunge la relatii clasice cu cele mai faine femei, dar vor avea parte de cele mai multe femei macar pentru o perioada scurta de timp.

Asemeni mancarii fast-food, acesti barbati sunt placuti de majoritatea femeilor, chiar unele dintre cele mai sofisticate dintre ele ii vor remarca pana isi satisfac pofta de cartofi prajiti.

Repet insa, pe termen lung, vor fi barbati care se vor putea lauda doar cu cantitatea, nu si cu calitatea femeilor care le trec prin pat si prin viata.

Pub cu pretentii

Barbatii din aceasta categorie incearca de multe ori sa fie ceea ce nu sunt.

Vorba multa, fapte putine.

Orice privire atenta lamureste o femeie cu gust si minte ce soi are in fata.

E ca atunci cand mergi intr-un restaurant care ofera mancare buna, care are servire in regula, dar care nu se poate abtine pana nu baga un frigider de la Coca-Cola in sala de mese si nu pun umbrelute cu Ciucas pe terasa.

Personalitatea unui astfel de barbat este ca personalitatea unui astfel de restaurant: interesanta pana la a doua privire.

Restaurantul de lux

In fine, mai putini, dar demn de remarcat sunt barbatii-restaurant de lux.

Cei care reusesc sa le convinga pe femei ca le fac oarecum un favor cand le baga in seama, asa cum un restaurant de lux iti face un favor atunci cand, intr-o seara aglomerata, iti ofera totusi o masa fara rezervare prealabila.

Genul acesta de barbati stiu ce vor si pe cine vor. Asa cum un restaurant pune bariere prin pretul meniului sau prin tinuta vestimentara ceruta clientilor, asa si acesti barbati restrictioneaza accesul femeilor spre ei.

Nu sunt disperati sa atraga pe oricine, oricum, oricand. Din contra.

Isi pastreaza nivelul tocmai prin capacitatea de-a fi selectivi.

In plus, tin la imaginea lor. Daca esti restaurant de lux, n-ai nevoie de servetele gratuite cu sigla Ursus sau zahar moca branduit Margaritar.

Cum se transforma restaurantele si barbatii

Restaurantul in care am lucrat eu se afla la marginea unei paduri faine dintr-un oras ardelean.

In stanga se invecina cu un camping, in dreapta si in spate avea padurea, in fata, oarecum pe diagonala se afla un motel cu o autoservire.

La inceput, restaurantul de care va vorbesc servea mancare clasica, romaneasca si reprezenta o alternativa putin superioara gratarului de la camping si autoservirii de la motel.

Treptat, lucrurile s-au schimbat: portiile au devenit mai mari, mancarea si mai buna, servirea impecabila.

Restaurantul a inceput sa produca bani seriosi, bani din care s-a construit si un hotel. Apoi, a produs bani din care s-au facut transformarile necesare pentru castigarea statutului de complex de 5 stele, afiliat unui mare lant hotelier international.

Asa ca tine minte: barbatii sunt ca restaurantele.

Poti incepe de jos, fiind un simplu fast – food care-si rafineaza oferta.

Apoi, poti servi ceva cu specific traditional, pe masura personalitatii tale. Cand inveti mai multe despre seductie, vei putea merge si spre clasificari mai inalte.

Important este sa te tii departe de carciumi, cantine, autoserviri si pub-uri cu pretentii false:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.