Cum să fii un super detector de minciuni uman chiar și când ai de-a face cu cea mai mincinoasă și manipulatoare femeie

Ghidul Balene Zburătoare și alte minciuni femeiești

Ai vrea să știi adevărul.

Ai vrea să nu mai ai îndoieli chinuitoare.

Ai vrea să vezi prin tot hățișul de scheme, manipulări și minciuni la care apelează multe femei în mod vinovat sau nevinovat.

Ca bărbat, îți dorești mai mult decât orice să știi exact cum stau lucrurile.

Pentru că dacă știi cum stau lucrurile, poți lua decizii.

Iar dacă iei decizii, viața ta poate înainta.

Dar dacă nu știi ce ai de făcut, dacă nu poți lua decizii, stai blocat până când se îndură ea să-ți spună cum stau lucrurile.

Asta dacă dorește să fie sinceră.

Pentru că e posibil să nu fie.

Și dacă ea nu este sinceră, tu cum îți dai seama?

Ghidul Balene Zburătoare și alte minciuni femeiești este un super ghid dedicat unui singur lucru: identificării celor mai frecvente, mai mari și mai nocive minciuni sau manipulări la care apelează femeile în relație cu bărbații.

Nu contează ce fel de relație este, nu contează de cât timp vă cunoașteți, nu contează decât că e vorba de femei și de bărbați.

Ce este o Balenă Zburătoare

Balenă Zburătoare este  o sintagmă inventată de mine ca să descriu exact aceste minciuni și manipulări super toxice.

Genul de minciuni și manipulări la care femeile apelează conștient sau inconștient dintr-o rațiune simplă: pentru că funcționează.

Ce-nseamnă că funcționează?

Simplu spus, înseamnă că le permite unor femei să te ia de prost.

De ce funcționează?

Pentru că majoritatea bărbaților nu au habar de aceste scheme.

Și chiar când miros ceva, tot speră că de fapt lucrurile sunt diferite, că ea este o tipă „mai specială” și asta explică multe dintre chestiunile care par să sfideze logic și bunul simț.

Ia-ți ghidul acum și „citește” instant  femeile – 397 Lei

Ce afli din ghidul Balene Zburătoare și alte minciuni femeiești

În primul rând, afli lucruri pe care nu le-ai văzut niciodată explicate undeva.

Sau măcar menționate.

Dar afli și o grămadă de informații pe care le poți pune rapid în practică. Metaforic vorbind, e cea mai rapidă formă de creștere a IQ-ului masculin când vine vorba de minciunile sau manipulările femeilor.

✓ de ce mint / manipulează femeile. Explicația n-are nicio legătură cu credințele flăcăilor încordați și înverșunați când vine vorba de caracterul femeilor, ci cu o chestiune absolut naturală.

✓ de ce minciuna este super toxică pentru bărbați – afli raționamentul exact pentru care minciunile femeilor sunt incredibil de nocive pentru psihicul bărbaților

✓ ce este minciuna cu adevărat. Ai putea crede că e o simplă denaturare sau schilodire a adevărului, dar în realitate este cu totul altceva. E bine să știi asta pentru a ști de ce inclusiv bărbații trebuie să stea departe de această practică.

✓ cele mai mari 20 de Balene Zburătoare (super minciuni / super manipulări) pe care femeile le lansează în relație cu bărbații. Fiecare are potențialul să-ți furtă viața, dar „preferatele” mele absolute sunt Balenele nr. 2, 6, 12, 15 și 20.

✓ cum să reacționezi în cazul minciunilor și manipulărilor femeilor care cred că s-a întâlnit hoața cu prostul. Atitudinea corectă în relație cu diverse Balene Zburătoare.

✓ cum să identifici schemele perverse din spatele unor minciuni / manipulări. Nu doar minciuna în sine este periculoasă, ci și nuanțele acesteia sau modul în care este livrată ca să aibă efect asupra bărbaților.

✓ cum să te amuzi pe seama femeilor care cred că ceea ce a mers mereu cu alți bărbați va merge și cu tine. Ghidul acesta nu-ți prezintă doar cele mai mari 20 de Balene Zburătoare, dar îți oferă și reperele pentru a identifica singur orice altă minciună / manipulare a unei femei.

✓ cum să te ferești de otrava care vine la pachet cu unele dintre cele mai mari Balene Zburătoare. Ca minciunile / manipulările să aibă efect total, unele femei oferă un „bonus de otravă”. Adică te prelucrează psihologic să pierzi din vedere realitatea / logica în favoarea versiunii lor despre cum stau lucrurile.

✓ cum să-i furi instant plăcerea unei femei de-a te minți / manipula cu ajutorul unor scheme pe care le-a preluat la rândul ei din filme, cărți, cultura media actuală. Nu subestima dragostea unor femei pentru dramă, dar nici capacitatea ta de-a te distra ca la o comedie.

✓ când este cazul să abuzezi de drepturile tale în defavoarea dorințelor ei. Unele femei ar face orice să crezi că ești țăran dacă te respecți și nobil dacă pui botul la tot felul de bazaconii aparent „moderne”.

✓ cum să-i tai elanul când vrea să-ți inducă ideea că ceea ce face greșit de fapt este corect și ceea este normal este de fapt incorect. E mai bine să rezolvi astfel de situații din fașă ca să nu existe apoi prea multe discuții care să sfideze firescul.

✓ cum să o ajuți să știe brusc ce vrea – adică pe tine. Asta în caz că nu era deja lămurită din prima apropo de acest lucru. Unele femei pot avea nevoie uneori de un soi de îndrumare. Fii drăguț și ajută-le în astfel de probleme ca să nu trăiască într-un haos emoțional inutil. Îți vor fi recunoscătoare inclusiv sexual.

✓ cum să tratezi situațiile aparent dificile, când brusc ți e pare că femeia cu care ai de-a face categoric nu este ca alte femei. Mai ales că-ți spune chiar ea asta. Nu contează, ghidul te lămurește ce ai de făcut.

✓ cum să fii empatic atunci când ea încearcă să te manipuleze prin intermediul trecutului ei dificil. E una dintre situațiile în care sexul poate fi cea mai profundă formă de empatie inclusiv din perspectiva psihoterapeuților virgini care încearcă să te convingă altceva.

✓ cum să faci diferența între femei care au o înclinare naturală de-a spune adevărul și cele care-și găsesc diverse scuze ca să nu-l spună. Totul, desigur, super motivat. Mai ales că mincinoasele talentate au explicații pentru tot și pentru toți.

✓ cum să refuzi să fii prost când există o presiune aparte din partea ei ca să te comporți ca un bleg. Vei găsi nenumărate exemple în care o femeie poate să-ți vânture tot felul de idei pe care dacă le contrazici poți părea lipsit de sensibilitate. Sau chiar incapabil să duci o relație deschisă, bazată pe respect reciproc și sex la întâmplare cu un individ care este „doar un prieten”.

✓ cum să faci diferența între vorbe și fapte atunci când judeci caracterul unei femei. Aparent, e ușor de făcut. În realitate, e bine să știi niște nuanțe care te vor lămuri și pe care le vei găsi în ghid.

✓ care sunt condițiile în care ajungi să fii ușor de mințit / manipulat. Nu-ți imagina că e ceva ce ține de nu știu ce talent secret al femeilor și de nu știu ce slăbiciune înnăscută a bărbaților. Lucrurile sunt mult mai simple și de înțeles, și de rezolvat.

✓când să ai încredere în instinctul tău legat de minciuni. Dacă tot am vorbit despre ce este înnăscut în tine, află că ai deja o capacitate destul de bună să înțelegi când ești mințit. Sau măcar ai suficientă programare naturală încât să devii atent atunci când o femeie încearcă să te mintă / manipuleze.

✓ condiția absolut esențială ca să fii greu de mințit / manipulat. Nu are absolut nicio legătură cu cine știe ce cunoaștere specială pe care o capeți doar în cadrul vreunei academii a unui serviciu secret sau alte chestiuni de gen. Are legătură doar cu tine și atât. Nu contează ce face ea, contează ce faci tu. Sau, și mai corect, cine ești tu.

✓ când poți ierta minciuna unei femei – condițiile esențiale care ar trebui îndeplinite. Sunt două, dar ambele sunt importante dacă vrei să nu plângi mai târziu sau nu vrei să trăiești o viață de continuu chin – „Oare mă va înșela?”, „Oare mă va părăsi?”, „Oare se furte acum cu Andone?”.

✓ cum să ierți o minciună dacă acele condiții despre care ți-am vorbit mai sus sunt îndeplinite. Iertarea nu este uitare și iertarea nu este trecut cu vederea. Trebuie să faci ceva concret ca minciuna care poate fi iertată să nu se mai repete. Niciodată o minciună nu este ceva mărunt, nici măcar când minciuna respectivă chiar este ceva mărunt. E ilogic? Nu e, vei înțelege mai multe din ghid.

✓ când este cazul să pedepsești prin despărțire minciuna / manipularea unei femei. Nu toate faptele merită aceeași pedeapsă cum nu toți bărbații merită aceeași răsplată. Dar anumite fapte merită o anumită pedeapsă și anumiți bărbați merită să-și păstreze ouăle când trec peste durere și acționează ca niște bărbați.

✓ cum să te ferești de eroarea bărbaților care cred că femeile trebuie disprețuite pentru înclinarea lor spre mințit și manipulat. Ghidul te ajută să înțelegi natura femeilor, să te ferești de capcanele pe care acestea le întind bărbaților conștient sau nu și să fii senin în fața acestor provocări. Nu ești bărbat dacă vei continua să scrâșnești din dinți când femeile se poartă cum se poartă femeile.

Ia-ți ghidul și devino imun la minciunile femeilor  – 397 Lei

Ce spun diverși cumpărători ai ghidurilor Fii bărbat!

Aceste testimoniale sunt de la cumpărători ale unora dintre ghidurile noastre.

Cred că cel mai bun lucru pe care l-am învățat din ghidul tău este să încep să mă respect ca om și ca bărbat.

Și asta nu doar în ceea ce privește femeile, ci în toate ariile vieții mele. Mi se întâmplă ca din senin să-mi vină în minte lucruri pe care le-am citit în ghid și să devin brusc atent dacă ceea ce fac eu se potrivește cu ceea ce vreau să fiu ca bărbat.

Ponturile tale sunt ca un fel de gardian care îmi atrage atenția când ies de pe drumul corect, cum ziceai tu. (R.M)

sau

Ce am învățat de la tine legat de femei nu am învățat de la nimeni. Chiar vorbeam cu un prieten de la care am aflat de site-ul tău și ziceam că nu e vorba numai de faptul că tu convingi oamenii să facă ceea ce le spui, dar e vorba și de faptul că ceea ce spui are sens, poate fi folosit la modul cel mai exact. (Andrei)

sau

Nu am crezut că cele două ghiduri de la tine mă vor ajuta atât de mult. M-am gândit că iau unul și ce-o fi o fi. Starea în care mă aflam oricum nu o mai suportam și trebuia să fac ceva. Deși nu mai sunt cu tipa aceea, măcar sunt împăcat cu mine c-am făcut lucrurile diferit față de cum începusem să le fac. Îți mulțumesc că ai fost ca un frate mai mare într-un moment greu pentru mine. (I.S)

sau

Am ajuns pe site-ul tău prima dată când eram în liceu. Nu am cumpărat atunci nimic pentru că prețurile mi s-au părut nesimțite. Sunt mai bine de 10 ani de atunci și mi-am adus aminte de ghidurile tale când am avut niște probleme în relație.

Nu-mi vine să cred ce am ratat când am fost puștan. Cred că nimic din ce-am trăit în ultimii doi ani nu mi s-ar fi întâmplat dacă citeam măcar unul dintre ghidurile tale. Sau dacă mi se întâmpla, măcar știam cum să mă port, ce să fac pentru a nu ajunge la situația aceasta.

Îți mulțumesc pentru ce faci pentru bărbați și îți doresc înapoi înzecit. Marea mea satisfacție este că informațiile tale m-au schimbat așa cum nici eu, nici cei din jur nu și-ar fi imaginat vreodată. Nimic nu se compară cu senzația pe care o ai când vezi că femeia pe care o iubești este dornică mereu să fie în preajma ta și te face centrul vieții sale. (A.V)

sau

Mereu am crezut despre mine că sunt un bărbat care se descurcă bine în relație cu femeile. Nu eram foarte mulțumit, dar comparativ cu alții stăteam bine. Apoi, m-am abonat la mail-urile tale și mi-am dat seama că e o diferență mare între cum mă comport eu ca bărbat și ce spui tu c-ar trebui să fac.

Așa că am început să aplic câteva dintre ponturile tale și am luat primul ghid.

Ce mi-a plăcut cel mai mult nu a fost faptul că am început să fiu remarcat de femei care în trecut nu prea mă băgau în seamă, ci faptul că mă simt foarte bine când fac lucrurile pe care le învăț de la tine. Ca și când ceea ce spui tu s-ar fi aflat deja în mintea mea, dar aveam nevoie doar de cineva ca să dea deoparte o barieră. (IDV)

sau

Sfaturile tale din ghiduri m-au ajutat enorm în ultimii ani.  Am devenit abonatul tău după ce am ieșit dintr-o relație și mi se părea că nu voi mai întâlni vreodată o fată cu care să am o conexiune atât de puternică pe cât am avut cu fosta. Îmi aduc aminte că am primit un mail de la tine în care vorbeai despre un tip care era în vacanță la mare cu iubita și că în timp ce ea îl trata cu un fel de dispreț el încerca tot felul de lucruri să-i facă pe plac.

M-am regăsit atât de mult în acel email încât am început să mă gândesc cum a fost de fapt relația cu fosta iubită și am ajuns la concluzia că despărțirea a fost cel mai bun lucru pentru mine, c-am fost norocos că ea a considerat că e mai bine să plece.

Sunt de aproape 2 ani cu o altă fată și în toamnă ne vom căsători și religios. Îți mulțumesc că ai scris lucruri care m-au ajutat și mi-au schimbat viața. (Dorin A.)

Plătește cu cardul sau prin transfer bancar – 397 Lei

sau

Atenție: acest ghid are 70 de pagini și este în format electronic (PDF).

Livrarea se face instant prin email când plătești cu cardul sau prin PayPal.

În cazul plății prin transfer bancar, ghidul îți este livrat după ce banii intră în contul nostru sau după ce ne trimiți dovada plății prin email.

Fiind vorba de un produs digital, nu poate fi returnat. Toate vânzările sunt finale.