Cel mai trist supererou al seducției – Bărbatul Invizibil

Cum să devii interesant pentru femei

În ghidul de atitudine masculină Stai drept!, am scris un capitol întreg despre unul dintre cele mai importante lucruri legate de interacțiunea bărbați – femei.

Concret, am vorbit acolo despre tipurile de reacții pe care o femeie le are față de un bărbat și despre ceea ce eu numesc “bărbații invizibili”.

Tipurile acelea de reacții reprezintă o categorisire pe care am “inventat-o” ca urmare a observațiilor mele.

Prin urmare, nu ai cum să le găsești în altă parte cu excepția situațiilor în care diverși flăcăi plini de personalitate le copiază și te anunță cum le-au observat și ei într-o zi de toamnă, pe vremea când erau triști, mici și cu bube-n cap.

În fine, nu asta contează acum.

Dacă vrei să știi care-s acele tipuri de reacție, le poți citi pe scurt în continuare.

Principalele reacții pe care o femeie le are față de un bărbat

Această împărțire este una bine legată de ceea ce se-ntâmplă în viața de zi cu zi când ai de-a face cu o femeie.

Nu trebuie să le reții sau să le-nveți pe de rost ca la școală, rolul lor este de-a te lămuri doar cum stau lucrurile.

1. reacții inițiale de acceptare – când ea pare interesată de felul tău de-a fi, de abordările tale, de ce vorbești etc.

2. reacții inițiale de respingere – când ea își manifestă o oarecare iritare față de felul tău de-a fi și față de atitudinile, faptele și vorbele tale

3. reacții neutre – nu o interesezi pur și simplu, mintea ei este ocupată cu altcineva sau altceva, iar felul în care tu comunici verbal, prin atitudini, limbajul corpului etc. nu reușește să-i atragă în vreun fel atenția

4. reacții finale de respingere –  ea îți transmite prin toate acțiunile și atitudinile ei că nu te vrea prin preajmă. Deși le numesc reacții „finale”, pot fi date peste cap de-un bărbat care știe să-și joace rolul, dar, de cele mai multe ori, un efort în această direcție chiar este mult prea mare raportat la beneficiul obținut

5. reacții de urmărire –  când ea este atât de stârnită de prezența ta, de ideea de-a fi cu tine încât face eforturi de-a interacționa cu tine și de-a încerca să te convingă să o placi

În mod evident, un bărbat ar trebui să încerce să determine femeile să aibă, în principal, reacțiile 1 și 5, adică cea de acceptare inițială și cea de urmărire.

Totuși, dacă te uiți la cele 3 reacții care rămân, ai putea considera că e mai bine pentru tine să ai parte de reacții neutre din partea femeilor decât să ai parte de reacții inițiale de respingere sau de reacții finale de respingere.

În realitate, e mult, mult mai bine să ai parte de o reacție de respingere inițială decât de una neutră.

Asta pentru că reacția neutră a unei femei față de tine este presupune că tu nu-i trezești ei niciun fel de sentiment, niciun fel de senzație.

Pur și simplu, nu contezi.

E ca și când n-ai exista pentru ea în calitatea ta de bărbat.

În această categorie a celor care obțin reacții neutre sunt atât cei care nu reușesc să acapareze în vreun fel atenția femeilor, adică ceea ce eu numesc “bărbații invizibili”, cât și bărbații care sunt considerați de femei doar niște bune prietene și cam atât.

Cum ar spune cei care-și copiază informațiile despre seducție de pe site-urile de afară – bărbații aflați în friendzone.

Aceste două categorii de bărbați – cei invizibili și „bunele prietene” nu au potențial de pericol sexual pentru femei, nu au capacitatea de-a stârni vreun soi de tensiune sexuală.

Bărbații invizibili pentru că pur și simplu aproape că nu există, sunt ignorați total, ceilalți pentru că pur și simplu sunt prea femei ca să fie interesanți pentru alte femei cu orientări heterosexuale.

De ce reacțiile de respingere inițială sau respingere finală sunt mai avantajoase decât reacțiile neutre

Așa cum spuneam, ideal ar fi ca femeile să aibă față de tine reacții de acceptare inițială și de urmărire.

Totuși, în viața de zi cu zi, majoritatea tipelor pe care le vei aborda, cu care vei dori să ai de-a face vor avea reacții neutre sau reacții de respingere inițială.

Atunci când obții reacții neutre nu prea e bine deloc. Chiar e mai rău decât dacă obții reacții de respingere inițială sau de respingere finală.

Respingerea inițială este o respingere moale, lipsită de cine știe ce hotărâre.

Femeile sunt obișnuite să observe interes față de ele și să fie abordate de bărbați sub diferite forme.

Prin urmare, această situație le permite lor să ia decizii și să facă selecții legate de bărbații cu care vor să aibă de-a face sau cu care nu vor să aibă de-a face.

De cele mai multe ori, o femeie este abordată direct sau mascat, de-un număr atât de mare de bărbați încât trebuie să manifeste reacții de respingere inițială sau finală mai mult decât orice altă reacție.

Prin urmare, reacția inițială de respingere devine aproape reflexă, ca și reacția neutră, care nu presupune vreun efort din partea ei.

Mai mult, la formarea reacțiilor inițiale de respingere contribuie și alți factori importanți – de exemplu, în public, o femeie va avea mereu o ușoară reținere față de orice abordare din motive care țin de normele sociale.

Așa cum am mai spus-o pe blog sau în email-urile pentru abonți, una dintre temerile majore ale femeilor este că cei din jur ar putea să le considere femei ușoare dacă cedează prea rapid abordărilor.

În plus, se tem că inclusiv cei care le abordează ar putea să le considere femei ușoare dacă cedează prea repede.

De aceea, reacția inițială de respingere ajunge să devină o a doua natură a multor femei, inclusiv a celor care, de felul lor, sunt foarte interesate și dornice să aibă de-a face c-un număr cât mai mare de bărbați.

Prin urmare, jocul seducției, al stârnirii atracției presupune și un pic de răbdare. Nu e un joc al impresionării ei, ci un joc al respectării statului tău de bărbat și al ușurării uneia dintre misiunile ei de femeie – misiunea de-a ți se preda.

În fine, ca o regulă pe care merită să o ții minte, e de preferat oricând o reacție mai dură, fie ea de respingere totală decât una neutră.

E mai bine să stârnești o reacție decât niciuna. E mai bine să nu-i placi decât să-i fii indiferent.

În spatele acestui sfat stau multe, inclusiv dorința mea de-a te face pe tine să elimine orice fel de teamă, să te comporți ca un bărbat în relație cu femeile, chiar riscând să fii respins de unele.

Nu mai vorbesc de faptul că este mult mai ușor să stârnești atracție dacă ea are deja niște sentimente față de tine, fie ele negative, decât dacă nu ai absolut niciun contur în ochii ei.

Cum devii vizbil pentru o femeie

După cum poți să-ți dai seama, bărbații invizibili sunt cam cei mai nefericiți supereroi ai seducției.

Rolul acesta este rolul de care trebuie să te ferești cu orice preț.

Deși am spus că e mult mai sănătos ca o femeie să nu te placă din toată inima ei decât să nu contezi în vreun fel pentru ea, nu trebuie să-ți concentrezi atenția asupra acestui fapt, ci asupra unui lucru mult mai interesant – cum să devii vizibil și interesant pentru femeile din jur.

O parte importantă a ghidului de atitudine masculină Stai drept! este dedicată ideii de-a deveni vizibil pentru femeile din jur prin tot felul de metode originale.

Partea cu adevărat spectaculoasă este că sfaturile respective nu te transformă ca bărbat doar în ochii femeilor, ci și-n ochii tăi.

Acum, s-ar putea ca asta să nu ți se pară un lucru deosebit, dar majoritatea lucrurilor pe care oamenii din jur le cred despre tine au legătură cu ceea ce crezi tu însuți despre tine:

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină

 

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.