Ce-ar trebui sa stii despre blogurile de seductie

Ce ar trebui să știi despre site-urile de seducțieDe-a lungul timpului, am tot fost întrebat ce cred despre blogurile de seductie românești sau despre diverse site-uri de seductie de pe-afară.

Când spun că nu citesc blogurile de seductie românești sunt bănuit că de fapt nu vreau să le fac reclamă. În realitate, nu citesc bloguri de seducție de nici un fel.

Probabil că asta ar putea să ți se pară ciudat, ai putea gândi că nu sunt responsabil în ceea ce privește ultimele noutăți în domeniul seductiei.

Acum mulți ani, am citit site-uri de seducție de pe-afară.

Categoric am învățat lucruri interesante de pe-acolo, dar trăgând linie nu cred că se pot compara acele lucruri cu ceea ce am învățat de la omul care mi-a deschis mie ochii în acest domeniu.

În Superghid am povestit mai multe despre acest om, iar aici ai câteva mici detalii.

Cel mult, aceste site-uri mi-au confirmat și teoretic ceea ce știam deja practic. Sau, nu în puține cazuri, mi-au arătat câte informații nocive sunt oferite pe post de ajutor valoros.

Cât despre site-urile de seductie din țară, tot acum mulți ani păreau și lipsite de originalitate, și lipsite de dimensiune practică. În fine, aici e vorba despre percepție personală.

Cei care scriu acolo cunosc exact ce oferă ei, n-au nevoie de confirmarea sau infirmarea mea slab documentată.

Seductia nu se schimbă

Cei care sunt abonați prin email știu deja părerea mea despre schimbările din domeniul seductiei.

Realitatea este că anumite lucruri legate de interacțiunea dintre bărbați și femei sunt neschimbate în ultimii 150.000 de ani, cam de când există Hommo Sapiens.

Și e vorba cam de cele mai importante lucruri.

Normal, în funcție de anumite influențe culturale, anumite chestiuni pot varia. Totuși, te asigur că sfaturile despre seductie de pe acest blog sunt valabile oriunde și în cazul oricăror femei interesate de bărbați. Mai multe despre acest subiect într-o postare viitoare. Sau într-un email pentru abonați.

Prin urmare, dacă știi ceva valoros despre seductie astăzi, acel lucru va fi valabil și peste 10 ani, și peste 30 de ani. Iar când vei avea 94 de ani, vei putea povesti nepoților și strănepoților ce să facă pentru a stârni femeile.

Prin urmare, nu mi-e teamă că aș putea rămâne în urmă sau că tu ai putea primi informații neactualizate de la mine. Mi-e teamă doar că prea mulți bărbați ajung să primească sfaturi despre seducție de la oameni care habar n-au despre ce vorbesc.

Apropo de acești oameni, află în continuare cum să identifici specialiștii de carton ai acestui domeniu.

Ai mare grijă la tipii care spun că sunt ca tine

De câte ori citești povestea unui expert în seductie care vorbește despre cum se chinuia el în interacțiunea cu femeile, cum era el trist și respins, cum stătea singur la fiecare petrecere etc. până a descoperit nu știu ce sistem de seductie sau schemă secretă, de atâtea ori e posibil să citești minciuni.

Prin urmare, deschide bine ochii și oferă o încredere limitată unor astfel de povești.

De obicei, există o explicație a acestei abordări.

Respectivul flăcău a citit pe un site de seducție o poveste de acest gen, poveste care de obicei este postată pe o pagină care vinde diverse ghiduri de seductie.

Și pentru că originalitatea este prezentă în mintea și personalitatea acestor oameni ca apa-n deșertul Gobi, flăcăul a copiat ce-a văzut acolo.

Bine, asta nu-nseamnă că tipul minte de la un capăt la altul. E posibil să fi fost respins de toate femeile cu care a încercat să interacționeze, este posibil să fi fost singur, trist, masturbaționist etc.

Precum e posibil să fie și-n continuare așa.

Nu de alta, dar personal nu am întâlnit  bărbați lipsiți de originalitate care să aibă în mod real succes la femei.

Dacă vrei sfaturi de la astfel de oameni, be my guest.

Ferește-te de tipii care folosesc englezisme și jargonul seductiei

Nu am folosit întâmplător expresia „be my guest”.

Primul text publicat pe acest blog de seducție și cultură masculină datează din 2007. De atunci și până acum ai avut timp să remarci un lucru foarte important…

Iar dacă nu l-ai remarcat, ți-l evidențiez eu: nu folosesc englezisme în sfaturile mele despre seductie. Nu găsești aici termeni de genul „close up”, „afc”, „wingman”. De-asemenea, nu bolboresc despre chestiuni sofisticate precum „kino” sau „NLP”.

Uneori chiar mă-ntreb cum tatăl tău a reușit să se culce cu mama ta fără să știe de minunile acestea. Și cum oare bărbații, în ultimii 200.000 de ani, au reușit să mențină vie specia noastră fără să aplice conștient tehnici de NLP?

Părererea mea este că, în general, tipii care folosesc intens englezisme și jargonul seductiei știu doar teorie.

N-au practică în spate.

Dacă ar avea practică în spate, dacă ar avea experiențe reale cu femeie reale, nu ar folosi tot felul de expresii goale de conținut și ar fi mult, mult mai concreți în sfaturile lor.

Realitatea este că n-ai nevoie de jargonul seductiei pentru a avea succes în seductie. Termenii aceștia nu te fac specialist, te fac mai degraba un tocilar al seductiei și al masturbării intense.

Succesul înseamnă practică și acțiune concretă, nu folosirea unor termeni specializați.

De ce laud fără pic de rușine blogul Fii bărbat!

Personal, cred despre acest blog că este unul dintre cele mai bune bloguri de seductie din lume.

Da, vorbesc cât se poate de serios.

Am văzut în trecut ce se scria pe-afară, am văzut ce se scria prin țară și pot face o comparație.

De-asemenea, știu cât de mult îi ajută sfaturile de aici pe cei care le pun în practică.

În caz că ți se pare laudă de sine, ți-o mai spun o dată: blogul Fii bărbat! este fără doar și poate unul dintre cele mai bune bloguri de seductie din lume.

Nu e o laudă, e o realitate. Și ți-o spun inclusiv pentru a nu mai pierde timpul aiurea și-a trece la treabă în privința aplicării sfaturilor despre seductie pe care ti le ofer.

Totuși, oricât de bun ar fi acest blog, dacă nu acționezi concret pe baza sfaturilor primite aici, nu faci nicio brânză.

De-asemenea, trebuie să înțelegi că spre deosebire de site-urile de seductie care-ți promit că te vor învăța cum să cucerești instant, fără efort, orice femeie, acest blog și ghidurile pe care le vând nu fac acest lucru.

Blogul Fii bărbat! îți oferă o educație pe care în altă parte nu o primești nici cu bani. Ghidurile te învață lucruri pe care alți bărbați nu le cunosc nici măcar la finalul unei vieți întregi.

Dar trebuie efort din partea ta, trebuie atenție și trebuie practică.

Prin urmare, mai ușor cu blogurile de seductie… Ai informație suficientă, treci la practică:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.