Cat de important este sa-ti placa de tine

De ce trebuie să-ți placă de tine

De-a lungul timpului mi s-a intamplat de nenumarate ori sa ma bucur ca eu sunt eu.

Ca m-am nascut avand anumite calitati, ca m-am transformat in ceea ce sunt acum, ca vad lucrurile intr-un anumit fel, ca fac lucrurile intr-o anumita maniera.

Ca am personalitatea aceasta si nu alta, ca am mintea aceasta si nu alta, ca fac aceste lucruri si nu altele. Si asta fara sa fiu nici pe departe vreo fire filozofica.

Unii ar putea numi asta dragoste de sine, dar eu prefer sa spun cam ceea ce am spus si mai sus: sunt doar bucuros ca eu sunt eu si nu altul.

Sindromul „daca m-as fi nascut…”

Exista insa pe lumea asta si o gramda de flacai care in loc sa se bucure de ceea ce sunt sau sa-si imbogateasca viata astfel incat sa ajunga ceea ce vor sa fie, prefera sa-si planga de mila.

Tipii aceia care, seara, inainte de culcare, isi imagineaza cum ar fi fost viata lor daca s-ar fi nascut intr-o familie cu o gramada de bani astfel incat a doua zi sa-si cumpere un Ferrari si sa agate femei cu ajutorul sau.

Sau care se uita la TV si se gandesc la modul in care ar fi aratat viata lor daca se nasteau Banderas. Sau De Niro. Sau Catalin Boteza… hai ca aici am glumit.

Ideea este ca sub tartacuta multor barbati se nasc ganduri de genul daca as fi fost mai slab, daca as fi fost mai inalt, daca as fi fost mai bogat, daca as fi fost Ronaldo si uita sa mai fie ceea ce sunt sau ceea ce ar putea sa fie.

Ce se intampla cand iti place de tine

In momentul in care esti multumit ca te afli in propria piele, automat ai si respect de sine.

Iar respectul de sine este important atat in momentul in care faci alegeri in ceea ce priveste femeile din viata ta, cat si in momentul in care trebuie sa ai reactii fata de atitudinile si faptele acestor femei.

Lucrurile sunt simple si se leaga tare bine intre ele.

De exemplu, daca tu nu te placi suficient, ai impresia ca te poti oferi oricui. Ai impresia ca e firesc sa accepti pe langa tine pitipoance obosite, muieri isterice, tipe negativiste etc.

Mai mult, ai impresia ca e firesc sa le accepti toanele, minciunile, exagerarile si asa mai departe. Ai impresia ca astfel de lucruri fac parte din relationarea cu o femeie sau ca astfel de lucruri sunt ceea ce tu trebuie sa primesti.

Intr-un final, poti ajunge in aceste situatii dezastruoase pentru orice barbat.

In schimb, atunci cand te placi, stii cum sa te porti cu tine insuti.

Inveti sa ai simt critic si nu pierzi timpul in compania cui nu trebuie. Apoi, stii ca nu trebuie sa inghiti anumite comportamente, ca meriti sa fii placut pentru ceea ce esti, ca ai valoare umana.

In fine, atitudinea care se naste din acest fel de-a gandi este o atitudine care starneste atractie. Care intriga, care stimuleaza, care incita.

Oamenii care se plac sunt oameni care sunt placuti si de cei din jur.

Sunt oameni care atrag, sunt oameni care stiu sa comunice, sunt oameni care isi traiesc complet fiecare bucata de viata si, cel mai important, sunt oameni care se bucura ca s-au nascut ceea ce sunt si nu altceva.

Dacă vrei să înveți ce ai de făcut pentru a te simți bine-n pielea ta și pentru stârni atracție reală femeilor care te atrag, îți recomand această combinație de ghiduri:

Stai drept! + Corp de Animal

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.