Cate fete iti plac?

Li se intampla multor barbati: in acelasi timp le plac mai multe fete.
Normal, fiecare dintre respectivele au pretentia sa fie singurele placute si bagate in seama, insa dorintele lor nu sunt obligatiile tale.

Atunci cand nu ai o relatie clasica, e absolut firesc sa interactionezi cu oricat de multe femei. Poti iesi concomitent cu oricine, te poti distra in orice fel si poti face absolut orice doresti. Ca barbat, esti stapanul alegerilor pe care le faci.

Problemele

Asa cum ti-am spus mai sus, rar vei intalni femei nederanjate de acest comportament. Aproape orice fata se considera in masura sa-ti stopeze acest comportament. Iar cand ea insasi nu este suficienta pentru a-ti canaliza intreaga atentie asupra sa, recurge la chestiuni aproape femeiesti: crize de nervi, plansete, amenintari, incercari de-a te face gelos etc.

Sfatul meu simplu in aceste situatii este sa le ignori si sa te comporti in continuare asa cum alegi. Repet, atat timp cat nu ai o relatie clasica, esti liber sa te vezi cu oricate fete doresti.

Partea buna

Atunci cand ai de-a face in acelasi timp cu mai multe femei, iti dezvolti capacitatea de relationare intr-un mod aparte. Elimini cu usurinta una dintre cele mai mari temeri ale barbatilor, frica de respingere si iti cresti capacitatea de-a interactiona natural si usor cu orice femeie care te intereseaza.

Mai mult, experienta ta in realtie cu femeile este firesc sa creasca.

Desi sunt pareri conform carora acest gen de comportament nu te ajuta intr-o eventuala relatie clasica viitoare, tocmai faptul ca ai avut ocazia de-a cunoaste atat de multe femei te poate ajuta sa faci alegeri bune atunci cand cunosti persoane care merita cu adevarat intreaga ta atentie.

PS: dacă vrei să devii atractiv pentru un număr cât mai mare de femei, ia-ți acum această combinație de ghiduri:

Întâlnirile + Sigur pe Tine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.