Ce faci când o femeie te refuză spunând că „e prea devreme”

Ce să faci dacă te refuzăUnele dintre cele mai amuzante replici ale femeilor sună cam așa:

E un pic prea devreme

sau

Aș vrea să ne cunoaștem un pic mai bine…

sau

Nu ți se pare că ești cam grăbit?

E posibil să auzi cuvinte de acest gen în tot felul de situații în care interacționezi cu o femeie și în care-i ceva.

De exemplu, îi ceri numărul de telefon după ce ai vorbit cu ea pe Facebook, Tinder, chat-uri, site-uri de dating etc.

Sau poți auzi astfel de lucruri când după ce ai discutat cu ea, îi propui să vă vedeți, să ieșiți la un suc.

Sau când vine vorba de-a face sex.

Sau, preferata mea – când ea tocmai a ieșit dintr-o relație care a durat nu știu câți ani și care a afectat-o profund pentru că tipul respectiv, ca majoritatea bărbaților, sigur a avut toată vina pentru tot ce nu a mers OK.

În fine, sunt convins că deși eu spun că sunt niște reacții amuzante, când trăiești astfel de lucruri e posibil să nu vezi umorul situației.

Ar trebui să-l vezi, totuși.

Niciodată nu e prea repede, întotdeauna este vorba de prea puțin

În fiecare dintre aceste cazuri, nu e vorba despre faptul că ai cerut sau ai propus ceva prea repede sau prea devreme.

E vorba doar de modul ei de-a-ți spune că nu este suficient de atrasă de tine.

Adică e vorba de prea puțină stârnire la mijloc, de prea puțină atracție.

Ce e amuzant în asta?

E amuzant ce se petrece în mintea celor mai multe femei în astfel de situații.

În realitate, ea chiar nu e atrasă suficient de tine cât să-ți dea numărul sau să iasă cu tine. Totuși, în același timp, este un pic măgulită că tu vrei ceva de la ea, că ți-ai manifestat astfel interesul pentru ea.

Se simte un pic mai femeie. Se simte atractivă. Se simte interesantă pentru bărbați.

Nu vrea să fie cu tine în acel moment, dar moralul ei crește și simte că poate obține ceva bun. Da, ceva mai bun un pic decât tine.

Asta simte ea.

Acum, important este ce simți tu.

Cum reacționezi când ai fost refuzat astfel

Ai la dispoziție tot felul de variante proaste de a reacționa. Cei mai mulți, insită. Nici măcar nu știu cum să insiste dacă tot o fac.

Adică apelează la genul acela de insistență enervantă cu ajutorul căreia rar obțin altceva în afară de enervarea tipei și evitare.

Sau apelează la insistență căcăcioasă, la rugăminți, la „dar te roooog”.

Apropo de asta: cu excepția situației în care faci mișto de o situație sau ai citit în vreo carte slabă de parenting că trebuie să vorbești așa cu copiii, nu te prosti vreodată în discuție cu femeile cărora vrei să le stârnești atracție.

Nu lungi alintat cuvintele, nu folosi diminutive, nu te prosti.

Nu fi maimuțoi.

E o manifestare atât de feminină pentru un bărbat încât e posibil ca să-și pună un strap on și să te fure-n posterior. Dacă nu ești interesat de asta, nu te comporta ca atare.

În fine, poți avea și o reacție deșteaptă.

O reacție deșteaptă înseamnă efectiv să te amuzi pe seama reacției ei. În funcție de ce ai vorbit cu ea anterior, poți spune tot felul de lucruri.

De exemplu, tipei care tocmai a ieșit dintr-o relație dificilă îi poți spune ceva de genul:

Era vorba de-o simplă ieșire-n oraș. Promit să nu doresc o relație de lungă durată cu tine, cum ai avut cu fostul iubit. Mai mult, promit să nu te las să te-ndrăgostești de mine ca să ai după aceea cine știe ce bătăi de cap 🙂

De ce i-ai spune așa ceva unei tipe care a suferit?

Unii sunt atât de bleguți încât cred că o astfel de reacție arată lipsă de sensibilitate și o femeie va fugi de tine pentru că nu ești alături de ea în greau situație pe care o traversează.

Cum să fie alături de un nemernic care pare să se amuze pe seama suferinței ei?

În realitate, când reacționezi așa, devii poate primul om din viața ei care nu o compătimește și care nu încearcă să se arate un bun prieten.

Sau, ca să fiu mai exact, care nu încearcă să se arate o bună prietenă.

Nu ai nevoie să fii așa ceva în relație cu o femeie. Ea nu are nevoie să fii așa în relație cu ea.

Deși poate să se arate afectată de felul în care reacționezi tu, te asigur că e mult, mult mai bine să fie enervată de tine de o astfel de manieră decât să te amestece printre toate prietenele ei care-i sunt alături.

Scopul tău nu este să devii umărul pe care să plângă decât e vorba de cine știe ce poziție sexuală aparte.

Mai mult, când reacționezi așa, mai faci câteva lucruri interesante.

De exemplu, manifești un soi de umor neobișnuit. Bărbații nu îndrăznesc să glumească pe seama unei ipotetice încercări a femeilor de-a se da la ei sau de-a dori de la ei mai mult decât doresc ei de la ele.

Adică un bărbat nu prea îndrăznește să sugereze că tipa cu care interacționează este cea care ar dori o relație.

De ce nu îndrăznesc?

Dincolo de faptul că majoritatea au, metaforic vorbind, cucul foarte mic, mai e ceva: ei se pun din start în postura celui care are ceva de dovedit, în postura celui care trebuie să se dea peste cap ca să obțină onoarea unei relații sau a unei interacțiuni.

Cum să o cucerești din prima - Copertă ghidÎn ghidul Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima, te învăț cum să schimbi asta și cum să faci astfel încât să ai, metaforic vorbinc, cucul mare 🙂

Sigur, tot din ghid vei învăța o grămadă de lucruri care te vor ajuta să nu mai ajungi în situația ca femeile să-ți spună că e prea devreme.

Sunt acolo o serie de dialoguri special dedicate interacțiunilor de dinaintea întâlnirilor și din timpul acestora. Genul acela de dialoguri care îți arată și ce atitudine să ai, și ce să spui.

În plus, acestea pot fi foarte ușor adaptate pentru situațiile tale.

De asemenea, cu o astfel de atitudine, o faci să mai taie un pic din dramă.

Asta e bine și pentru ea, nu doar pentru tine. Vei găsi în ghid exact explicațiile pentru faptul că femeile reacționează așa și ce vor să obțină conștient sau nu cu o astfel de tactică.

Ce faci dacă se supără că i-ai zis așa ceva

Unele femei se vor supăra pe bune, altele vor simula că se supără.

Atitudinea ta le face pe ele să piardă puterea în interacțiune. Nu mai pari nici pe departe un papă lapte care se chinuie să o mulțumească și să o ridice pe un piedestal, ci un tip sigur pe sine.

Totuși, ele trebuie să se convingă că ești pe bune, că nu blufezi.

Femeilor le place să piardă puterea în interacțiuni cu condiția să o piardă în favoarea unui bărbat care e cu adevărat bărbat. A, și cu condiția ca totul să se desfășoare c-un pic de luptă.

De altfel, această luptă este ceea ce le asigură pe femei că nu blufezi, ci chiar crezi în ceea ce spui.

De asta, unele se vor supăra. Pe bune sau simulat.

Nu contează dacă ele se supără pe bune sau simulează că se supără ca să te testeze, contează doar ceea ce faci tu-n continuare.

Ce ai de făcut?

Poți face orice, doar să nu cedezi. Să nu renunți la această atitudine.

De exemplu, ca-n acest dialog:

Marina: E prea devreme să-ți dau numărul. Nu am vorbit suficient ca să fac asta.
Eu: Sigur, tu te cunoști mai bine… Să știi totuși că nu mi-e teamă de faptul că vom vorbi la telefon. Sunt convins că ai control asupra reacțiilor tale și nu vei abuza de numărul meu 🙂
Marina: :)) Ai înțeles bine ce voiam să spun…
Eu: Adică?
Marina: Adică mie îmi este oarecum teamă să dau numărul unui tip despre care nu știu prea multe.
Eu: Te-nțeleg. De asta eu mă limitez doar la femei 🙂
Marina: Mă bucur că înțelegi situația 🙂
Eu: Sigur că o înțeleg. Până la urmă, nu pot să am pretenția ca tu să ai cine știe ce puteri speciale pentru a-ți da seama ce e de capul meu, dacă sunt la fel ca flăcăii cu care ai de-a face sau nu. Ar fi absurd de vreme ce nici eu nu am habar ce-i cu tine.
Marina: Ce ar putea fi cu mine?
Eu: Ai putea fi vreo ciudată care să mă terorizeze cu telefoane non stop. Plus mesaje. Urăsc mesajele siropoase. Fac față vorbitului la telefon, dar nu suport mesajele siropoase.
Marina: Vezi? Mai bine că nu ți-am dat numărul. Eu trimit numai mesaje siropoase :))
Eu: Apreciez. Apropo, dacă tot nu mi-ai dat numărul tău, nici eu nu-ți voi spune că numărul meu este 0744 xyz xyz 🙂
Marina: :)))) Da, bine că nu mi l-ai dat!
Eu: OK, vorbim. Mă săruți, pa!
Marina: Unde pleci?
Eu: Deja mă sperii… Vrei să mă urmărești?
Marina: Nu, eram doar curioasă unde pleci așa de brusc.
Eu: La aer.Pa.
Marina: OK, secretosule. Pa 🙂

Ce am făcut aici?

Ți-am arătat cum ar trebui să arate un dialog purtat cu o tipă abordată online care nu ți-a dat numărul. Normal, îl poți adapta pentru tot felul de situații, dar ideea de bază rămâne.

În primul rând, în glumă, m-am purtat ca și când ea ar fi „personajul periculos” când vine vorba de-a face schimb de numere.

De ce am făcut asta?

Pentru că deși umorul pare să transmită lucruri aparent neserioase, totuși le transmite. Adică o glumă și distrează, dar și duce măcar o parte din mesaj mai departe.

Faptul c-am luat în calcul că ea ar putea fi o individă dubioasă care ar abuza de numărul meu a fost o formă de provocare. Unii bărbați se gândesc că o femeie serioasă nu pune botul la așa ceva 🙂

Orice femeie care e stârnită de un bărbat e oricum numai serioasă nu. Așa cum am mai spus-o, femeile care simt atracție pentru tine se poartă de parcă ar fi niște adolescente indiferent câți ani biologici au.

Apoi, am făcut am atacat un pic feminitatea ei. Mai exact, am spus că nu pot avea pretenția că ea are cine știe ce puteri speciale care să-i permită să vadă rapid ce-i de capul meu.

De ce acesta un atac la feminitatea ei?

Pentru că femeile sunt mândre de capacitatea lor de-a citi bărbații. Face parte din structura lor această capacitate. Nu am spus direct că nu e suficient de femeie dacă nu se prinde, am spus că nu pot avea pretenția ca ea să vadă astfel de lucruri.

Te asigur că orgoliul ei a fost un pic zgândărit.

În același context, am amintit flăcăii cu care are ea de obicei de-a face.

Am făcut asta pentru a-i stârni ideea comparației în minte. Întotdeauna e un câștig pentru tine în astfel de situații să te compare cu cei cu care are de obicei de-a face.

De ce?

Pentru că majoritatea bărbaților au niște abilități dezastruoase în a stârni interesul unei femei, așa că te va compara automat c-un grup de triști.

Normal, poate prin viața ei se învârt și șmecheri, dar majoritatea sunt flăcăi obișnuiți care cred că lipsa banilor e singurul motiv pentru care nu sunt interesanți pentru tipele pe care le abordează cu scheme obosite.

Apoi, am întărit ideea că lucrurile în discuție sunt și despre ea, despre cum este sau nu este ea.

De ce?

Ca să-i induc ideea că are la rândul ei ceva de demonstrat.

Femeile sunt leneșe în interacțiuni tocmai pentru că majoritatea bărbaților se poartă ca niște circari veniți la curtea unei regine pe care trebuie să o distreze.

De asta femeile sunt monosilabice de multe ori, de asta trebuie să tragi de ele ca să spună ceva. Pentru că ele nu simt c-ar avea ceva de demonstat.

Și nu simt c-ar avea ceva de demonstat pentru că bărbații se reped ei să demonstreze ceva, să se dea peste cap, să fie amabili, să distreze, să facă un fel de labă emoțională.

Tot în ideea asta i-am spus faptul că urăsc mesajele siropoase, ca și când m-aș fi temut că ea ar fi genul care trimite astfel de mesaje.

Sigur, ea glumit imediat și a spus că trimite genul respectiv de mesaje, dar a fost un fel de-ncercare de-a mă provoca la rândul ei.

Nu i-am oferit plăcerea asta, ci am făcut altceva.

I-am dat numărul meu sub o formă amuzantă. În loc să-i mai cer încă o dată numărul ei, i l-am dat pe al meu susținând absurd-comic faptul că dacă ea nu mi-l dă, nici eu nu-i voi spune că numărul meu este exact acela 🙂

De ce am făcut asta?

Pentru că era cea mai bună formă de-a o tenta să mă sune sau să-mi trimită un mesaj.

De altfel, insistând asupra ideii că urăsc mesajele siropoase, i-am oferit un pretext să-mi trimită unul chipurile în joacă. Avea această scuză pe care eu i-am oferit-o.

Cumva, i-am ușurat misiunea.

În fine, după ce-am făcut asta, n-am mai lungit-o și m-am cărat la treburile mele.

De ce n-am mai stat?

Pentru că-n general am și alte treburi. Și pentru că nu mai aveam nimic de câștigat. În plus, faptul c-am plecat i-a produs ei o plăcere aparte – plăcerea de-a nu fi primit cât și-ar fi dorit 🙂

De altfel, la vreo două ore după ce-am ieșit din discuția cu ea, am primit un mesaj ironic-siropos:

Ce faci, iubirea mea înnebunitoare? 😀

Logic, i-am răspuns pe măsură:

Andreea, tu ești? Te rog să încetezi cu aceste mesaje. Apropo, am cunoscut astăzi o tipă. O cheamă Marina și e moartă după mine. Cred că-i voi da 3-4 șanse să mă cucerească. Are nevoie, nu s-a descurcat prea bine din prima 🙂

În ghidul Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima, te învăț ce ai de făcut și de spus pentru a determina femeile să nu te mai refuze.

Ai o grămadă de exemple de genul acesta explicate, o grămadă de replici pe care le poți adapta situațiilor tale și o grămadă de ponturi care te vor schimba gândurile femeielor în ceea ce te privește.

Dacă vrei să știi mai multe despre acest nou ghid, ai amănuntele aici:

 

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

 

Foto: rawpixel.com

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.