Ce gresesc barbatii proaspat indragostiti

Ce erori faci când te îndrăgostești

 

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care un barbat le face in relatie cu o femeie este oferirea asa-zisului „cec in alb”.

Sau, daca ar fi sa intram si mai adanc in formaulari financiar-bancare – acordarea creditului doar cu buletinul.

Centrul universului si noua zeitate

Pur si simplu, atunci cand se indragostesc de o femeie sau macar cred ca s-au indragostit, foarte multi barbati dezvolta cateva apucaturi nocive.

De exemplu, tipi care pana mai ieri erau egoismul intruchipat, pica in cealalta extrema si o transforma pe tipa respectiva in centrul propriului univers.

Sau, tipi caracterizati de vorba „N-are nici un Dumnezeu” care descopera brusc o pasiune pentru venerarea unei zeitati – femeia care le-a atras atentia.

Iar cand asta se intampla cu o femeie de-abia cunoscuta, situatia e la fel de ingrijoratoare precum chelirea avansata si accelerata la un pusti de 15 ani.

In plus, chiar daca unii nu-si dau seama si chiar daca nu putine femei iti vor spune contrariul, astfel de atitudini n-au nimic starnitor in ele pentru o femeie.

Din contra, tradeaza un fel de disperare care poate cel mult agasa.

Sindromul „ea e altfel”

Totusi, cele doua comportamente descrise mai sus reusesc sa paleasca in fata a ceea ce eu numesc sindromul „ea e altfel”.

Daca Traian Basescu ar primi cate un fir de par pentru fiecare situatie in care eu am auzit din gura unor barbati aceste cuvinte triste, atunci presedintele nostru ar arata ca un star rock in primii ani de activitate.

Foarte putini barbati accepta ideea ca femeia pe care o plac n-ar fi cu totul si cu totul speciala.

Asta asa, dupa 1, 2, maxim 5 zile dupa ce au cunoscut-o si au avut ocazia sa fie deja respinsi macar o data.

Culmea este ca desi pe lumea asta exista vreo 4 miliarde de femei, tocmai cea pe care au ajuns ei sa o placa este diferita fata de toate celelalt. Deci merita orice efort, merita orice sacrificiu, merita orice autoumilire 🙂

Foarte putini isi pun intrebarea asta si foarte putini au rabdarea sa cunoasca o femeie inainte sa o urce pe un piedestal.

Tu esti altfel?

Din cand in cand, orice barbat intalneste o femeie cu adevarat speciala.

In acel moment, chiar poti spune ca „ea e altfel”, dar apare o alta problema: tu esti altfel?

Adica o femeie cu adevarat speciala crezi ca ar vrea sa aiba de-a face cu un barbat care gandeste si se comporta precum majoritatea covarsitoare a barbatilor?

Asta este si motivul pentru care pe acest blog s-a spus de vreo 153682 de ori ca e important sa muncesti la devenirea ta ca om si ca barbat.

Ca e important sa-ti dezvolti personalitatea, ca e important sa nu-i copiezi pe altii, deci sa fii original, ca e important sa iti cladesti un caracter puternic, ca e important sa gandesti cu mintea ta, sa citesti, sa inveti… pe scurt, sa fii barbat:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Photo credit: Alaskan Dude’s photostream on Flikr

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.