Ce-nseamnă să fii politicos în relație cu o femeie

Ce atitudine trebuie să ai față de femei

Cele mai spectaculoase minciuni sunt cele pe care ni le spunem singuri.

De exemplu, gândește-te un pic la amabilitatea pe care bărbații o manifestă în relație cu femeile de care se simt atrași.

De cele mai multe ori, bărbații respectivi sunt în stare să-și spună că respectiva politețe are legătură doar cu buna lor creștere, cu capacitatea lor de-a se manifesta cu bun gust în societate și în interacțiunile cu oricine, nu doar cu femeile din jur.

În realitate însă, a fi amabil cu femeile care-ți atrag atenția are doar câteodată legătură cu buna ta creștere.

De cele mai multe ori, politețea respectivă nu face altceva decât să ocupe locul liber lăsat de testicule în pantalonii tăi. 
Cu cât ouăle tale sunt mai mici, cu atât amabilitatea ta tinde să fie mai mare și să se manifeste de la primele schimburi de cuvinte cu tipa-n cauză.

Nu, nu-ncerca să porți chestii mulate în speranța că spațiul respectiv se va reduce și tu-ți vei recăpăta atitudinea de bărbat. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să încetezi să te mai gândești că tu chiar ești doar un tip bine crescut și că eu îți spun acum niște prostii mari cât lipsa ta de curaj în preajma femeilor.

Nu de alta, dar ai avea dreptate cu două precizări importante.

Prostiile mele plac femeilor atunci când sunt puse-n practică de bărbați, iar politețea ta nu doar că ocupă locul acela liber din pantaloni, dar e și o scuză pentru a-ți masca lipsa de curaj în interacțiunea cu femeile.

Cea mai bună formă de politețe în relație cu o femeie

Dacă vrei să fii politicos de-o manieră masculină în relație cu femeile care te atrag, poți face niște lucruri simple și categoric mai bune atât pentru tine, cât și pentru ele.

De exemplu, te poți purta ca un bărbat.

Ce poate fi mai politicos în relație cu o femeie decât să te porți în acord cu natura ta masculină?

În felul acesta, îi oferi și ei posibilitatea se simtă cu adevărat femeie în preajma ta, nu precum amica unui flăcău care nu s-a hotărât încă dacă-i plac femeile, dacă-i plac bărbații sau dacă-i plac propriile palme.

Uite, un gest politețe masculină la care orice bărbat ar trebui să apeleze în interacțiunea cu femeile este privitul în ochi.

Știi câți bărbați sunt profund lipsiți de politețe și uită să privească în ochi suficient de mult femeile pe care le-ntâlnesc pentru prima dată sau femeile de care se simt atrași?

E un act de mocofănie să nu-i susții privirea măcar până când ea decide să și-o mute în altă direcție.

Dacă își lasă privirea în jos și apoi revine cu ochii la tine, foarte probabil deja ai alura unui cavaler în mintea ei. Genul de cavaler cu care ar vrea să aibă de-a face, de care ar dori să fie abordată.

Cum se spune “mulțumesc”

Sună stupid, nu?

Cine are nevoie să învețe cum se spune mulțumesc?

Din păcate, majoritatea oamenilor, indiferent că e vorba de bărbați sau femei, au nevoie să învețe cum se spune “mulțumesc”.

În primul rând, pentru orice favor sexual se mulțumește cu un alt favor sexual, nu prin cuvinte.

De exemplu, dacă ți-a făcut sex oral, mulțumește-i lăsând-o să-ți mai facă încă o dată.

Glumesc, n-ai nevoie de mine ca să-ți spun lucruri de genul ăsta. E suficient să știi că nu toate mulțumirile se exprimă-n cuvinte.

Apoi, trebuie să știi că “mulțumesc” este un cuvânt cu o forță aparte dacă i-o oferi tu, dacă-i obișnuiești pe cei din jur cu rostirea sa simplă, fără repetiții, fără schimonosiri.

Când mulțumesc pentru lucruri obișnuite, oamenii se simt datori să împopoțoneze cuvândul “mulțumec” cu tot felul de adăugiri inutile, adăugiri care nu fac mulțumirea mai sinceră, ci doar indică faptul că persoana respectivă ori este sclava convențiilor sociale, ori nu se simte demnă de favorul care i s-a făcut.

Prin urmare, nu mai folosi expresii precum “mulțumesc mult” sau “mulțumesc tare mult”, sunt pierdere de vreme și diluare de mesaj.

Dacă vrei neapărat să dai o forță suplimentară mulțumirii tale, rostește cuvântul “mulțumesc” și adaugă numele persoanei căreia îi adresezi mulțumirea.

După cum ți-am spus și-n Superghid, numele unei persoane este muzică pentru urechile acesteia. Pur și simplu, ne lipim atât de intim de numele nostru încât rostirea sa ne provoacă un soi de satisfacție care întărește efectul oricărei mulțumiri.

De asta un “mulțumesc, Diana” e mai puternic și mai masculin și mai direct decât aproape orice altă formă de mulțumire vorbită.

Cum se folosește expresia “te rog” în relație cu femeile

Pe scurt, nu se folosește.

În vocabularul unui bărbat, “te rog” este o expresie de umplutură, lipsită de conținut real.

Un bărbat spune “te rog” mai mult datorită convențiilor sociale în formule de genul “dă-mi și mie, te rog, cartea aceea”, nicidecum pentru a da forță unei rugăminți serioase adresate unei femei.

Dacă vrei să te rogi, roagă-te la biserică și cam atât.

Când vine vorba de interacțiunea cu o femeie de care se simte atras, un bărbat nu are de ce să folosească formula “te rog” pentru a obține întâlniri, o a doua șansă, sex sau mai știu eu ce.

Nu de alta, dar orice implicare a lui “te rog” în astfel de situații te castrează instant.

PS: în ghidul de atitudine masculină Stai drept! te învăț cum să fii stârnitor de „politicos” în relație cu femeile:

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină

 

 

Foto: lucorreia

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.