Ce poti invata rapid despre seductie dintr-un serial de comedie – Doi barbati si jumatate

Ce poți învăța despre seducție dintr-un serial de comedieDoi barbati si jumatate (Two and a half men) este un serial american de comedie care te poate invata despre seductie mai multe decat toate filmele siropoase de la Hollywood.

Important este doar sa-l urmaresti, sa te distrezi si sa fii atent un pic la comportamentul personajelor in diverse situatii.

Spun asta pentru ca in fiecare episod, dar absolut in fiecare episod, exista macar un indiciu despre ce trebuie sa faci in relatie cu femeile cand vine vorba despre seductie si ce nu trebuie sub nicio forma sa faci in relatie cu femeile cand vine vorba tot despre seductie.

Mai exact, doua dintre personaje, fratii Harper, sunt si cei doi reprezentanti ai lui „asa da” si „asa nu”.

Charlie Harper (Charlie Sheen) iti spune ce trebuie sa faci, Alan Harper iti spune ce nu trebuie sa faci. Repet, e vorba de seducerea unei femei, nu despre relatii clasice.

Ce inveti de la personajul Alan Harper

Cand vine vorba despre cucerirea unei femei, Alan Harper reprezinta esecul total.

Desi „esec total” ar putea sa insemne in mintea unora ceva care tine mai degraba de „idealul negativ”, ceva ce nu se poate obtine decat in conditii de laborator, Alan Harper este portretul robot al multor barbati din ziua de astazi.

Adica el exista in realitate, se plimba printre noi, si-o ia zilnic de la femeile din viata lui, de la barbatii din viata lui, de la oricine e viu in viata lui.

Si nu numai.

Cateodata, si-o ia si de la coltul mobilei cand trece in viteza prin camera de zi.

In plus, ca si cum toate acestea n-ar fi suficinte, Alan Harper este sclavul femeii care a divortat de el. Ea i-a dat papucii, i-a luat casa, ii ia banii pentru pensie alimentara, i-a luat copilul si continua sa-i controleze aproape fiecare miscare din viata.

Totul in Univers rade de Alan Harper, totul in Univers comploteaza impotriva succesului sau in viata,  omul inspira si expira doar umilinte.

A, sa nu uit… De fiecare data ajunge in aceste situatii ca urmare a unor alegeri personale.

Ce inveti de la personajul Charlie Harper

Charlie este personajul central al serialului. De atfel, genul acesta de personaje nici nu pot fi altfel decat in centrul atentiei.

Cel care i-a scris rolul ori se pricepe  foarte bine la chestiunile legate de seductie, ori  a avut langa el consilieri care stapanesc bine domeniul.

Dincolo de egoismul sau si de superficialitatea sa, exclusiv din punctul de vedere al seductiei Charlie Harper este simbolul barbatului supraconstient de valoarea sa.

Lumea se cladeste in jurul lui, iar cand face o pauza din a se cladi, Charlie devine creierul, buricul si penisul acestei lumi.

Nicio femeie nu inseamna prea mult pentru el. Firescul este sa vorbeasca cu ele, sa le spuna lucruri pe care fratele lui nu le-ar spune niciodata si sa se culce cu ele.

Asa se intampla in filme, dar asa se intampla si-n realitate cu o singura conditie:  sa iesi din schemele clasice de gandire cand vine vorba de interactiunea cu femeile.

Charlie nu face aproape nimic din ceea ce obisnuiesc sa faca barbatii. Asta pentru ca barbatii, in general, au un succes chinuit in domeniul seductiei. Cu Charlie lucrurile stau altfel.

Ce inveti de la restul personajelor

Sub o forma sau alta, fiecare personaj reuseste sa-ti spuna ceva despre relatiile dintre barbati si femei.

De exemplu, fosta sotie a lui Alan Harper este prototipul femeii disperate dupa control care are pretentia sa hotarasca inclusiv soarta barbatilor care nu mai fac parte din viata sa.

Mama fratilor Harper este din perspectiva seductiei o femeie tare interesanta.

Unii o vor privi doar ca pe o hoasca batrana, gata sa se culce cu orice flacau bogat care-i iese in cale, dar va garantez ca este un personaj mult mai sofisticat decat lasa aparentele sa fie.

Mama fratilor Harper este simbolul capacitatilor naturale ale femeii de-a controla jocul seductiei, mai ales cand au de-a face cu barbati nepregatiti.

In fine, personajele neidentificabile… adica zecile de femei care-i cad „victime” lui Charlie Harper sunt cele care iti spun ca in jocul seductiei se intalnesc oameni cu oameni. Nu barbati cu zeite, nu sclavi cu stapane, nu alergatori cu trofee.

Jocul este egal daca te respecti si jocul poate merge in favoarea ta cu o singura conditie: daca stii sa-l joci.

Un sfat important de final

Sfatul meu este sa urmaresti acest serial cu amuzament si atentie in acelasi timp. Vei intelege cele cateva lectii importante despre seductie pe care fiecare episod le preda si le repreda. Nu sunt multe, dar sunt importante.

Iar data viitoare cand ai de facut o alegere apropo de felul in care ar trebui sa te porti in relatie cu o femeie, gandeste-te bine la ce ar face Alan Harper…

Dupa ce ai gasit raspunsul, pune-l cat mai departe de tine si fa precum Charlie! 😉

PS: apropo de a face precum Charlie…  ia-ti acum ghidul Sigur pe Tine si vei invata rapid cum sa stârnești atracție femeilor care te atrag:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.