Ce trebuie sa stii despre instinct in seductie

Ce trebuie să știi despre instinct în seducție

„Asculta-ti instinctul!”  Stii sfatul acesta? Daca-l stii, uita-l cand vine vorba de femei.

Mai exact, uita-l pana cand vei avea abilitatea de-a relationa cu femeile la un nivel care sa-ti permita sa-ti iei in calcul si „simtul”, nu doar cunostintele concrete.

Cand spun cunostinte concrete, ma refer la informatii destepte despre seductie, cum sunt cele pe care le poti citi gratis pe acest blog.

Sau ma refer la informatiile foarte destepte despre seductie  pe care le poti citi in superghidul Cum sa vorbesti cu o femeie.

Suna a lauda? Perfect, am vrut sa subliniez acest lucru pentru ca avem cu ce sa ne laudam.

Totusi, mai exista o ratiune pentru care vorbesc despre valoarea acestor informatii. Un pic de rabdare, vei vedea imediat la ce ma refer.

Ce este „neștiința” si cum te afecteaza

In cazul celor mai mult barbati, instinctul care le-ar permite sa judece corect interactiunea cu o femeie se afla adanc ingropat sub niste straturi de „nestiinta”.

Nestiinta aceasta este formata dintr-o gramada de credinte gresite pe care un barbat le acumuleaza de-a lungul vietii, incepand cu cea mai frageda varsta.

Poate incepe cu sfatul mamei care-i spune pustiului sa se poarte frumos cu fata care-i toarna nisip in cap la locul de joaca, sa continue cu sfatul de-a nu leza vreodata sentimentele unei fete si poate atinge nuante de apogeu cand face cunostinta cu talentele manipulative ale unei partenere de viata.

Apoi, sunt sfaturile gresite date de prieteni, reclamele de doi lei sau de trei lei… Urmeaza filmele penibile, presa etc.

Sunt extrem de multe experientele care te incarca zdravan cu un balast de care scapi foarte greu.

Din acest motiv, un barbat care incearca sa se raporteze la propriul instinct cand vrea sa ia o decizie apropo de relationarea cu o femeie are mari sanse sa se raporteze de fapt la unul dintre aceste straturi de nestiinta.

Iar cand te raportezi la stramb, n-ai cum sa judeci drept. Cum se rezolva astfel de probleme? Aproape simplu: cu ajutorul cunoasterii.

Doua intrebari care bantuie mintea barbatilor

In cazul nostru, blogul si ghidurile iti ofera informatii.

Daca le citesti cu atentie, deja ai parte de cunostinte despre seductie. Daca le pui in practica, deja faci mai mult decat fac cei mai multi dintre barbatii care vietuiesc pe fata Pamantului.

Cand faci pasul concret –  pui in practica cunostintele – incepi sa-ti formezi abilitatea de-a interactiona cu femeile.

Partea faina este ca, in comparatie cu altii, ai avantajul de-a primi sfaturi corecte, sfaturi verificate, sfaturi nascute din experienta mea si a celor care mi-au urmat vorbele.

E un avantaj enorm pentru ca te scuteste de trairea unor situatii penibile, de o gramada de timp pierdut aiurea si chiar de o gramada de suferinte.

Astfel, cand altii se tot intreaba „unde am gresit?” dupa ce tipa care le place se distanteaza de ei, tu ai ocazia sa te intrebi „de ce naiba n-am facut mai devreme toate aceste lucruri?” atunci cand tipa care iti place nu se mai satura de tine.

Instinctul iti „vorbește” cand ai cunoastere

Cei care se intreaba unde au gresit  primesc rar  raspunsul corect.

Pe de o parte pentru ca nu pot raspunde tuturor mail-urilor primite de la cititori 🙂 ,  pe de alta parte pentru ca se raporteaza mereu la ceea ce e gresit din perspectiva seductiei.

In schimb, cei care au deschiderea de-a se folosi de lucrurile valoroase pe care le descopera despre  seductie au sansa speciala de-a afla si de-a simti ce-i acela „instinct in relatie cu femeile”.

Toate aceste informatii puse in practica iti formeaza atitudinile, gandurile si iti curata instinctul de straturile „nestiinta” care-l sufoca.

Abia acum ajungi in situatia de-a actiona si reactiona corect in relatie cu femeile. Fara sa te gandesti prea mult, fara sa pici in cine stie ce procese analitice, aproape reflex, asa cum iti spune instinctul tau in seductie.

Caile gresite pe care le-ai batatorit in trecut pot fi parasite cu ajutorul unui simplu indicator pentru drum corect. Atentie, corect!  Pana la urma, e vorba de informatie si e vorba de punerea ei in practica:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.