Cele mai bune texte scrise pe site-ul Fii bărbat!

Cele mai bune texte scrise pe Fii bărbat!Scriem de mai bine de 10 ani pe acest site, așa că s-au strâns o grămadă de texte folositoare bărbaților.

Fiind multe, e posibil să te copleșească simplu gând că nu știi cu ce să începi.

Adevărul este că de oriunde ai începe să citești acest site, vei avea de câștigat. Dacă mai și aplici ceea ce citești, lucruri interesante se vor întâmpla cu tine. Foarte interesante 🙂

Salvează această pagină și revino pentru citi și reciti despre: seducție, pregătire fizică, nutriție, autodezvoltare pentru bărbați.

Mai jos ai liste cu unele dintre cele mai bune informații publicate pe site.

Cele mai bune grupuri de articole care acoperă o anumită temă

1. Cum abordezi o femeie și cum obții prima întâlnire – află cum să abordezi o femeie, cum să obții prima întâlnire, cum să te porti în prezența ei și ce ai de făcut a-i stârni atracție.

2. Cum să fii iubitul ei, nu doar un bun prieten – ce să faci ca să nu te mai privească doar ca pe un bun prieten, ci ca pe un barbat de care merită să se îndrăgostească.

3. Ce trebuie să știi când intri într-o relație clasică – dacă nu te porți ca un bărbat într-o relație clasică, atunci îți vei face cel mai mare rău posibil. Iar nefericirea ei, va fi și nefericirea ta.

4. Filme din care bărbații au ce învăța – filme din care barbatii au ce înăța cu adevărat: filme despre seducție, top filme pentru bărbați, filme care influențează bărbații și femeile.

5. Atenție mare la minciunile femeilor – femeile mint dintr-o grămadaă de motive, dar victimele minciunilor pe care le rostesc par să fie mereu doar anumiți bărbați. Nu te mai număra printre ei!

6. Cât contează banii pe care-i ai și felul în care arăți – banii pe care-i ai și felul în care arăți pot fi atuuri importante cand vine vorba despre seducție. Totusi, nu sunt atât de importante pentru femei pe cât ai crede.

7. Cât de importantă este atitudinea pe care o ai în seducție – atitudinea unui bărbat poate fi unul dintre cele mai stârnitoare lucruri pentru o femeie. Învață ce ai de facut pentru a-ți forma o atitudine de bărbat adevărat.

8. Ce să faci dacă vrea să se despartă de tine – dacă femeia pe care o iubești vrea să se desparta de tine sau chiar a făcut-o deja, poți acționa astfel încât să schimbi lucrurile in favoarea ta și să o readuci înapoi lângă tine.

9. Ghidul primei întâlniri – cum să te porți la o primă întâlnire cu o tipă care te atrage. Ce să faci pentru a-i stârni atracție și pentru a o determina să-și dorească să te vadă din nou.

Dacă vrei să primești ponturi de seducție la care doar abonații au acces, abonează-te acum prin email:

30 de texte pe care orice bărbat ar trebui să le citească

Cum abordezi o tipă pe Facebook – Află ce pași trebuie să faci pentru a aborda cu succes o tipă pe Facebook, ce trebuie să știi despre acest tip de abordare și cum să obșii întâlnirea cu ea.

Ce poți afla de pe Facebook despre femeile cu care vrei o relație – Facebook minte doar la suprafață, în profunzime spune adevărul. Asta mai ales că multe femei trăiesc pe Facebook mai mult decât în realitate.

Cum abordezi o tipă care este însoțită de prietena ei – Cand abordezi o femeie insotita de prietena ei, jocul abordarii devine un pic diferit. Afla ce-ai de facut pentru a starnit atractie unei necunoscute.

Cum faci femeile să dea din coadă – Aproape metaforic vorbind, femeile sunt precum câinii: vor da frumos din coadă dacă știi cum să le dresezi.

Ce-i spui unei femei care se plânge că bărbații sunt obsedați sexual – Nu-ți cere scuze că ești bărbat și învață ce ai de făcut pentru a stârni inclusiv femeile aparent  dezgustate de sexualitatea expansivă a  bărbaților.

De ce complimentele sunt inutile în relație cu femeile abia cunoscute – Nu doar că-s inutile în această fază a interacțiunii cu o femeie, ci și o cale aproape sigură de-a-i arăta ei că tu, ca bărbat, nu ești suficient pentru ea.

Cum să folosești zâmbetul în seducție – Ideea de-a zâmbi în prezența ei pentru a o face să se simtă bine sau pentru a-i câștiga aprobare e o prostie. Învață când să zâmbești și când să te abții.

Dacă vrei să-ți recâștigi iubita, trebuie să schimbi total felul în care priveșit lucrurile – Când vor să fie din nou cu fostele iubite, 98% dintre bărbați încearcă să le CONVINGĂ pe acestea să-i primească înapoi. Află ce fac ceilalți 2%.

Nu fi gelos, lasă plăcerea aceasta doar femeilor – puține lucruri stârnesc mai multă fascinație unei femei decât un bărbat care nu este gelos sau măcar nu-și manifestă gelozia.

Bărbații nu sună după despărțire  – nu o suna la o zi după despărțire. Nu-i trimite mesaje patetice, nu încerca să te întâlnești întâmplător cu ea. Există lucruri mai deștepte de făcut în această privință.

Cum inviți o fată în oraș – poți să o rogi și să speri că va fi amabilă cu tine sau poți face ceva ce doar un bărbat sigur pe sine e-n stare să facă. Merită să-ncerci, într-un final, inclusiv ei îi va plăcea.

Ce-nseamnă să fii politicos în relație cu o femeie –  Ți-a făcut sex oral? Mulțumește-i oferindu-i șansa de-a-ți mai face încă o dată. Politețea masculină nu are legătură cu ce-ai învățat la școală sau acasă.

Ce înseamnă de fapt să respecți o femeie. Categoric nu e ceea ce ai crede – Unii cred că trebuie să-i iei cadouri, alții cred că trebuie să aștepți noaptea nunții pentru sex. Culmea, nici femeile nu știu ce-nseamnă să fie respectate

Cine plătește nota la restaurnat sau terasă – nimic nu te obligă să faci ceea ce vezi că fac alții. De fapt, nici măcar nu e deștept să faci ceea ce face majoritatea. Există mult farmec în atitudinile diferite.

Unde poți cunoaște tipe interesante – majoritatea bărbaților cred că-n cluburi s-ar afla cele mai bune surse de femei interesante. În realitate, lucrurile nu stau nici pe departe așa.

3 lucruri pe care trebuie să le știi când ai de-a face cu o femeie foarte frumoasă – Femeile foarte frumoase sunt până la urmă tot femei. Dacă nu uiți acest aspect s-ar putea să ai mult de câștigat. Uneori, o femeie frumoasă e mult mai ușor de cucerit.

Ce faci atunci când ești înșelat – Faptul că te-a înșelat nu înseamnă că totul s-a terminat pentru tine. Din contră, dacă vei proceda asemeni unui bărbat, vei avea mult, foarte mult de câștigat.

Când și cum îi spui unei femei că o placi – Ce ar trebui să știi despre ideea de-a-i spune unei femei că o placi sau că o iubești. Citește acest text înainte de-a-i face o astfel de mărturisire.

Ce faci atunci când îți spune că are nevoie de o pauză – Atunci când îți spune că ar dori să luați o pauză de la relație pentru cine știe ce motiv, ai un singur lucru de făcut. Unul important.

3 minciuni femeiești de care merită să râzi – Află care sunt 3 dintre cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile și cum ar trebui să reacționezi atunci când le auzi rostindu-le.

5 situații dezastruoase pentru un bărbat – Situații de evitat de orice bărbat care vrea să-și păstreze respectul de sine. Dacă vrei să fii atractiv pentru femei, trebuie să te respecți pe tine însuți.

Ce eroare fac bărbații proaspăt înșelați – Dacă ajungi în situația de-a fi inșelat, ar fi bine să știi ce ai de făcut. Nu de alta, dar cele mai frecvente reacții în astfel de situații sunt cele profund greșite.

Bărbații nu se ceartă, dar nici nu se ocupă cu împăcarea femeilor – Dacă te preocupă mai mult cum să o împaci sau cum să n-o superi, probabil, în adâncul tău, tânjești după îmbărțișarea unui afro american pe nume Buba.

Efectul pervers al discuțiilor lămuritoare – Nu te grăbi să lămurești prin vorbe mari relația cu femeile care te-atrag. Lasă-i ei inițiativa în această privință și-ți va fi tare bine.

Cum te ajută autoironia în seducție – Afla cum sa te folosesti de autoironie pentru a starni atractie unei femei. Defectele tale pot fi atuurile tale in relatie cu femeile care-ti plac.

Ce-i spui unei femei dacă-ți cere părerea despre ea – 5 variante rapide de răspuns. Aparent, contează mai puțin ce-i spui unei femei, contează mai mult cum îi spui. Totuși, te învăț și ce să-i spui, și cum să-i spui ce crezi despre ea.

Cum vindeci o tipă de prea multe ifose – Dacă nu știe să se poarte, învaț-o ceea ce nici un alt bărbat n-ar îndrăzni să o învețe.

Ești bărbat sau canapea de psiholog? – Nu încerca să rezolvi problemele unei femei pe care vrei să o seduci. Rolul tău ca bărbat este cu totul altul.

Ce face o femeie când o plictisești – Femeile au o înclinare incredibilă spre dramatizare. Află ce ai de făcut pentru a sta deoparte de scenariile lor trist-amuzante.

Femeile trebuie să știe că nu vor mai întâlni un tip ca tine – Cum să te plimbi prin mintea unei femei cu ajutorul unor cuvinte simple.

Cele mai bune texte despre nutriție și pregătire fizică

Cel mai bun exercițiu fizic inventat vreodată – Ce pierd șmecherii care nu-și dau fundul jos din mașini si blegii care folosesc scările rulante inclusiv pentru coborâre 🙂

Cum te ajută un sac de box – Sălile de fitness sunt aglomerate cu tot felul de mașinării sofisticate, dar sacul de box le poate face oricând să devină inutile.

De ce este pâinea un aliment nesănătos – conform unor studii, consumul de pâine, făinoase și alte derivate din cereale provoacă boli grave și creeaza dependențe incredibile.

Cum să-ți îmbunătățești capacitatea de-a face flotări – metoda propusă este simplă, dar tare eficientă. Atât de eficientă încât îți vei crește rapid forța și-ți vei dezvolta armonios musculatura.

Arhiva generală și categorii

Vrei să vezi arhiva tuturor articolelor de pe site-ul Fii bărbat!? Dă click chiar aici

Sau poate doar textele din fiecare categorie:

  1. Seducție
  2. Abordări
  3. Atitudine
  4. Despărțire
  5. Exerciții fizice
  6. Filozofie masculină