Ce spun cititorii despre ghidurile Fii bărbat! și despre celelalte sfaturi ale noastre

Păreri despre ghidurile Fii bărbat!Dacă te-ai întrebat vreodată ce părere au alții despre informațiile oferite pe blog, în email-urile zilnice sau în ghidurile marca Fii bărbat!, ai aici câteva opinii lămuritoare.

Acum, nu-ți închipui că absolut toată lumea e-ncântată de noi.

În ultimii 10 ani, au fost două persoane care mi-au scris și mi-au spus că ghidul pe care l-au cumpărat nu le-a fost folositor.

E drept, și-au dat seama instant de treaba asta, înainte să fi avut timpul fizic să-l citească sau să aplice ceva din ce spunea ghidul în cauză, dar poate unii sunt mai rapizi decât alții, habar n-am.

De asemenea, au fost cam 5 persoane care mi-au spus că noi și munca noastră de pe blog suntem de rahat.

Le-am recomandat ca pe viitor să nu ne mai consume.

În fine, au fost câteva femei care mi-au mărturisit isteric faptul că sunt un nenorocit și că nemernicia mea nu are limite. Nu pot spune că-n spatele furiei fiecăreia exista o dorință latentă de-a se culca cu mine, dar nici n-am inspectat problema-n profunzime.

În rest, „am puterea să recunosc” faptul că primim o grămadă de mesaje de apreciere de la oameni care spun că și-au schimbat viața citind și aplicând sfaturile noastre.

Normal, unii dintre ei exagerează.

Alții însă nu exagerează absolut deloc.

Realitatea este că sfaturile noastre de pe blog, din email-uri și mai ales din ghiduri te schimbă ca bărbat indiferent că vrei sau nu vrei.

Ideal este să aplici ceea ce te sfătuim, dar au fost situații în care unii dintre cititorii noștri mai „ciudați” mi-au mărturisit că deși nu-și propuseseră să facă cine știe ce schimbări de atitudine sau mentalitate, au ajuns să fie influențați major de ponturile citite pe blog, email-uri și ghiduri.

Prin urmare, ai grijă ce-ți dorești când te abonezi sau când cumperi vreunul dintre ghidurile noastre 🙂

Mai jos ai câteva dintre email-urile în care cititori ai ghidurilor spun cum au fost ajutați de acestea. În timp, vom adăuga și altele.

 

==================================================================

 

Salut Alex,

Am citit ghidurile.

Apreciez enorm conținutul și din punctul de vedere al omului care exact așa gandește. Însă, pentru a fi cinstit cu mine, cu acțiuni semiseducătoare.

Exact acest tip de mesaj am apreciat într-o noapte când nemâncat, nedormit și cu „dureri”, căutând răspunsuri am găsit accidental blogul tău și m-am vindecat. Parțial.

Lupta pare piedută acum întrucât, orbit, nu am fost atent la minciunicile ei.

Însă astăzi am stat drept și ghici ce, am primit 3 mesaje consecutive.

Singurele în ultimele două săptămâni.

Partea bună este că am punctat la aproape toate capitolele descrise de tine în Superghid, va trebui să învăț doar să o fac ordonat și eficient.

Mulțumesc pentru tot!

Aurelian (captură email original)

 

==================================================================

 

Știu că nu îți plac mesajele lungi ața că am să încerc să fiu cât mai concis. Am cumpărat toate ghidurile tale în diferite momente ale vieții și ți-am urmat sfaturile in măsura de 95%.

Trebuie să mărturisesc ca înainte chiar nu credeam să funcționeze, deoarece aveam oarecum succes la fete și imi consideram propriul exemplu mai bun decat sfaturile tale puțin ciudate, dar am avut curajul să le aplic și să vad cum se validează. Ca să fiu sincer, nu e vorba doar de anumite reacții în anumite situații cu femei, ci e mult mai mult de atât.

Cel mai bun sfat (deși nu credeam să recunosc asta) este cel de a sta drept.

Atitudinea nu se naște, ci se învață și trebuie să înveți să stai mereu drept.

Am un stil de viață activ, fac considerabil de mulți bani pentru vârsta mea și îmi urmăresc pasiunile mai mult decât orice.

Am rămas șocat să văd că dacă nu pui femeile pe primul loc si iti traiesti viata, acestea vin singure si am puterea de a alege si imi permit luxul de a fi pretentios. Am avut parte până acum de multe femei frumoase și momentan am intrat într-o relatie cu o fată cu care nu credeam să pot fi vreodată (o fată pe care nu am cucerit-o din prima și acum s-a intors ea la mine).

Îți multumesc sincer pentru cea mai importantă lecție pe care mi-ai dat-o, mai mult decat seducție, femei si succes: Atitudinea și impunerea respectului, astea fac diferenta.

Nu sunt genul melodramatic și plin de bullshit, dar chiar am simțit nevoia de a îți scrie acest mail pentru omul care am devenit. Mult succes și productivitate iti doresc și tie.

Cu respect,
Alexandru (captură email original)

 

==================================================================

 

Salut!

Mi-am luat și acest ghid, am zis în caz că voi avea nevoie vreodata de el. Am învățat multe din ultimele relații, am învățat și mai multe din sfaturile și ghidurile tale.

Nu stiu cât de bărbat am devenit după toate astea, dar pot spune că am întâlnit o femeie cu care am aplicat mai tot ce zici tu și merge 100%. Chiar dacă în unele sfaturi nu aveam încredere, le-am aplicat si au dat rezultate!

E prima femeie care mi-a zis că gândesc matur și că vrea să fie într-o relație cu mine. Înainte aveam apucături prostești, care arătau că nu sunt bărbat nici 5%. Am început să fac și sport foarte mult, făcându-mi un corp foarte atletic.

Asta îmi dă încredere și mai mare în mine, și chiar îmi spun câteodată „unele femei nici nu merită atenția mea”. Tot respectul pentru site-ul tău, citesc posturile cu plăcere de fiecare dată când am ocazia.

Baftă și ține-o tot așa.

Cu respect, Florin. (captură email original)

 

==================================================================

Salut, Alex

Trebuie să spun că sfaturile tale m-au ajutat foarte mult în ceea ce privește atitudinea si originalitatea.
De exemplu, vorbisem eu cu o fată, eu și ea fiind studenți la ASE. I-am cerut numărul exact cum ai spus tu, gen: Tu ce numar ai? […].

În acea seara, folosind sfaturile tale în materie de mesaje originale, i-am spus pe facebook ceva de genu’: […].

Ea a râs și mi-a trimis numărul. A doua zi, am discutat noi pe la facultate, i-am spus că voi fi ocupat zilele astea, dar când mă intorc, are numarul meu si ma poate scoate la un suc. Fata a întors privirea puțin, cam la 90 de grade, și mi-a spus: I-auzi măi, ce chestie!

Probabil că nu te-a impresionat mesajul meu, dar vreau să știi că în momentul în care am spus faza cu sucul, nu am simțit ABSOLUT nici un tremur, nici o frică, m-am simțit extraordinar […]

Marius (captură email original)

 

==================================================================

Maestre te felicit, ești al naibii de bun la treaba asta. Sunt perfect de acord cu ceea ce spui însă în ciuda faptului că lucrez într-un domeniu care implică să negociez și să conving oameni, recunosc, la femei nu prea mă pricep.

Prima mea relație serioasă a fost cu o fată din liceu, a fost dragoste la prima vedere…nu a trebuit să fac mari artificii să pot obține ceva, totul venea de la sine.

Nici a doua relație nu a fost departe de prima, ba chiar mai bine au mers lucrurile.

Între aceste două relații a existat o pauza de câțiva ani, în care am experimentat cam tot ce se putea experimenta, însî fără să am anumite principii și un anume plan, cu cine a mers bine cu cine nu iar bine.

Am ajuns la o varstă la care conștientizez mult mai bine aspectele interacțiunii cu femeile și importanța lor pentru a-mi atinge scopul.

Îmi place să învăț cum să mă fac plăcut și să culeg roadele reușitei și simt că nu e greu deloc, e nevoie doar de puțin exercițiu și cunoaștere.

Așa că îți propun ca în limita timpului și disponibilității tale să devii temporar consilierul meu în problemele astea, contra-cost bineînteles.

Putem vorbi o dată, de două ori pe zi la telefon sau prin sms și poate reușesc să indrept lucrurile.

Ce părere ai?

Cristian (captură email original)

 

==================================================================

 

Salut,

Am primit ghidurile, totul e OK!

Profit de ocazie și îți spun câteva cuvinte despre blogul Fii bărbat!, pe care l-am descoperit întâmplător acum mai puțin de o lună.

Deși până în prezent, ori de câte ori cădeam din nimereală pe câte un site cu sfaturi despre „cum să seduci, cum să faci să…” și care îți propun să-ti vândî tot felul de secrete și sfaturi, nu pierdeam mai mult de un minut, pe Fii bărbat! a fost altceva chiar începând cu acel prim minut.

Am citit tot ceea ce a fost postat de la crearea blogului și până în prezent. Tot ceea ce pot să spun este că, deși nu mai sunt demult la vârsta la care începe să-mi „miroasă a catrință”, sunt destule lucruri pe care le mai pot învăța.

Până acum am aplicat multe din sfaturile care se regăsesc pe blog doar pentru că așa mi se părea normal că trebuie să se comporte un bărbat, comportament nu doar în relațiile cu femeile ci și în restul timpului.

Când descoperi că și alții fac la fel sau gandesc la fel mă încearcă un sentiment de …hai să zic satisfacție personală. Nici pe departe nu vreau sa mă împăunez și să mă bat cu pumnii în piept că ce bine m-am descurcat fără blogul Fii bărbat!. Dacă ar fi așa, nu mai cumpăram ghidurile.

Mă gândesc că dacă blogul ar fi existat încă de acum douăzeci de ani poate aș fi fost un altfel de bărbat deși sunt total mulțumit cu bărbatul care sunt acum. Sau cine știe, poate aș fi fost la fel.

Însă cum spuneam mai sus, oricând mai putem învăța câte ceva, ne modelăm în timp și niciodată nu ar trebui să considerăm că gata… le știu pe toate.

Ca să nu ma lungesc prea mult cu vorba, pentru cine are ochi să citească, minte să înțeleagă și curaj să aplice sfaturile de pe Fii bărbat! nu are cum să nu fie mulțumit de ceea ce va deveni în timp… adică „Bărbat”.

Mult spor în ceea ce faci li sfaturi cât mai pertinente.

Sorin (captură email original)

 

==================================================================

Cu siguranță, mulți au auzit că e important să aiba încredere în ei, dar, în același timp, mulți nu știu prin ce mijloace pot obține încrederea în ei.

Blogul tău și ghidurile au oferit aceste mijloace.

Eu chiar mă simt mai încrezator în propriile forțe de la un timp încoace; mi-am dat seama totodată că și cei din jurul meu simt asta.

Ștefan (captură email original)

 

==================================================================

 

Salut.

Confirm primirea ghidului.

Am sa îl lecturez cu mare atenție.

Site-ul vostru a reușit sa mă lămurească cum nu a mai reușit nimeni pana acum.

Și ce e cel mai interesant e ca toate sfaturile voastre au aplicabilitate 100% în viața reală.

O seara bună.

Gabriel (captură email original)

 

==================================================================

 

OK, a venit cartea.

Să vedem daca funcționeaza că am făcut destule greseli.

Poate dacă o citeam acum 3-4 săptămâni situația era alta.

Oricum, mă recunosc în greșeli și am văzut la ea ce își dorește.Întradevăr, vrea un bărbat hotărât.

La început, chiar așa am fost, dar am vorbit prea mult cu ea și aici am greșit. Uneori m-am și plâns, i-am mai făcut și cadouri care poate au contribuit negativ la ce a perceput ea despre mine.

O chestie am reținut și mi s-a părut foarte tare. Să-i dai tot doar la pat, eu i-am dat și în afara patului, am zis să fie bine și mulțumită.

Poate mai am o șansă, desi acum le fac capu mare altora dupa metoda cărții.

Si a dracu metodă, văd că le face pe femei să se zburlească și să mă caute.

O zi bună,

PS – Dă-mi câteva motive să o iau și pe aceea cu Sărutul.

Dancu (captură email original)

 

==================================================================

 

Dacă vrei să descoperi mai multe despre ce ai de făcut pentru a face femeile să stea cu mintea după tine sau doar cum să fii cu adevărat bărbat, ia-ți acum ghidurile noastre:

 

Ghidurile Fii bărbat!

 

 

Photo credit: yuri_samoilov