Cum abordezi o femeie și cum obții prima întâlnire

Cum abordezi o femeie și cum obții prima întâlnireAșa cum pentru un copil este fundamental să învețe să meargă, așa și pentru un bărbat este fundamental să învețe lucrurile de bază care țin de interacțiunea cu o femeie.

Un copil poate să cadă și de câteva sute de ori până ajunge să meargă, dar spre deosebire de majoritatea bărbaților, copilul este mult, mult mai ambițios.

Pentru un bărbat, este suficient să încerce de câteva ori să aboreze o femeie pentru a progresa enorm în ceea ce privește succesul său.

Normal, va „cădea” la rândul său, dar important este progresul, faptul că va începe curând să se țină pe propriile picioare în ceea ce privește interacțiunea cu femeile.

De-asemenea, pentru un bărbat este suficient să iasă de câteva ori cu o diverse femei  pentru a se transforma în ceea ce privește încrederea în propriile puteri de seducție.

Atenție, eu mă refer la progres, nu la excelență. Mă refer la faptul că vei progresa dacă te vei mișca, dacă vei avea inițiativă, curajul de-a fi bărbat.

Textele acestea te vor lămuri ce ai de făcut pentru a-ți crește rata de succes cînd abordezi o femeie, vei afla cum să obții prima întâlnire și cum să te porți la această primă întâlnire:

Abonează-te acum și vei primi zilnic un pont despre seducție: