De ce sfaturile mele despre seducție îi sperie pe unii cititori ai blogului Fii bărbat!

De ce sfaturile mele îi sperie pe unii cititoriUneori, câte un cititor al blogului postează un comentariu care reușește să mă enerveze.

Nu pentru că m-ar afecta direct pe mine, ci pentru că spune lucruri care îl afectează mult pe el. Și nu doar pe el, ci și pe oricine altcineva care-i citește vorbele și i le crede.

De exemplu, uite ce spune Cătălin apropo de sfatul „nu fi gelos, lasă plăcerea aceasta femeilor!”

Nu prea merge să nu te arăți gelos pentru că femeile te vor testa mereu și dacă le tratezi cu indiferență vor spune că nu îți pasă de ele și că o cauți/stai cu ea doar ca să faci sex.

Încep să cred că în spatele sfaturilor de pe acest site este o femeie și nu un bărbat.

Femeile nu sunt animale de companie pe care să le dresezi. Dacă o femeie te vrea indiferent din ce motiv i se pare ei (că vrea să fii primul, că ai potențial, că ai bani, mușchi sau pur și simplu că i-a plăcut ei cum ai vomat la un party) nu mai ai nevoie de nici o tehnică de seducție, poți face oricâte greșeli, poți să fii cel mai neexperimentat sau cel mai mitocan ea va trece peste toate și va face pe dracu-n patru să fie cu tine, inclusiv să facă sex.

Cunosc femei care s-au îndrăgostit nebunește pentru simplul fapt că i-a dat unul un cot intr-un anume moment sau că s-a uitat x in cruciș la ea si și-au dat toată lumea peste cap sa fie cu respectivii.

Pe de altă parte, bărbați care bagă mulți bani, multă carismă, multa indiferență, semnale mixte, în general mult orice și nu primesc nimic.

Seducția e chimie pură, nu se învață.

Încercați voi să nu vă arătați geloși când vine una cu care nu v-ați culcat încă și vă spune că x s-a dat la ea, ca y îi cumpără flori și în loc să îi stârniți atracție veți primi un mare șut în fund.

În loc de nu sunt gelos pentru că nu vreau doar să ma culc cu tine, ea va înțelege în 99% din cazuri că nu sunt gelos, dar te caut în continuare pentru că doar sex vreau de la tine”.
–-

Ce ar trebui să înveți citind acest mesaj legat de necesitatea geloziei

Majoritatea bărbaților privesc femeile ca pe niște stăpâni cărora trebuie să le facă pe plac.

Acest comportament este unul trist, dar poate avea succes când vine vorba de-a obține anumite tipuri de relație.

Adică există femei care își doresc drept partener bărbați – sclavi.

Respectivele femei nu simt vreodată atracție reală față de-un bărbat – sclav, dar asta nu e o problemă uriașă pentru unii oameni. Pur și simplu, se mulțumesc să primească ceea ce le oferă respectivul. De multe ori, pe lângă ascultare, acesta le oferă chestii materiale.

Câteodată, respectivele femei se lovesc și de alte tipuri de bărbați și descoperă că există plăcere mai mare în interacțiunea cu aceștia decât cu „cățelușul” lor.

Atunci, ori aleg să se despartă de sclav și să meargă spre noua experiență, ori aleg să rămână cu sclavul și doar să „jinduiască” după alte tipuri de experiențe, eventual când sclavul e plecat în delegație.

Ce trebuie tu să reții este că un bărbat care își face un scop din a îndeplini așteptările femeilor este întotdeauna un bărbat – sclav.

Un bărbat liber nu este preocupat să-i facă ei pe plac, ci doar să-și exprime felul de-a fi în fiecare interacțiune, indiferent de situație.

Interesant este că, deși un astfel de comportament poate stârni uneori conflicte, va avea întotdeauna un potențial mare de-a stârni și atracție.

În schimb, atitudinea de cățeluș stârnește cel mult compătimirea pensionarelor din bloc: „Vai, dar el era un băiat atât de bun… Și-a bătut joc de el nenorocita aia„.

„Nenorocitele” nu-și bat joc de bărbați, ci doar de flăcăi care le invită, prin comportamentul lor,  să-i abuzeze.

Dacă sunt gelos, de ce nu pot să exprim acest lucru?

Poți să faci absolut orice vrei.

Inclusiv să crezi că anumite „reacții chimice” se obțin fără ingrediente speciale, din senin.

Sau când plouă.

Sau când vomită unul la un party.

Sau când o lovește cu cotul nu știu cum etc.

Serios vorbind, exsită posibilitatea de-a stârni atracție unei femei absolut întâmplător. Normal, e vorba de șansă, genul de șansă pe care ai putea foarte bine să o folosești ca să câștigi mai degrabă la loto.

Dacă te interesează însă să nu depinzi în primul rând de noroc, ci de tine însuți, atunci ar fi bine să nu faci lucrurile doar instinctual și să nu aștepți ca lucrurile să pice din cer.

Trebuie să acționezi. Adică să înveți și să aplici.

În fine, trebuie să știi că nu există femei care te părăsesc pentru că nu ești gelos.

O femeie te părăsește mai ales când nu mai e atrasă de tine.  Bine că există soluții în această privință!

De asemenea, nu există femei care să fie atrase de tine în primul rând pentru că îți manifești gelozia.

Din contră, gelozia nu este atractivă.

Singurul moment în care poate fi apreciată pentru câteva secunde are legătură cu un fapt simplu – ea este deja îndrăgostită de tine și simte satisfacția că și tu ești îndrăgostit nebunește de ea dacă ai astfel de manifestări.

Atenție, e vorba de ceva scurt, fără forță-n timp…

Oricum, sper să nu uiți faptul că nu contează că-i spui tu c-o iubești, contează în primul rând dacă te iubște ea.

Dacă ea crede că vreau doar să mă culc cu ea?

Asta e super amuzantă.

Ce dacă ea crede că tu vrei doar să te culci cu ea?

Ai varianta de-a fi bleguț și de-a-i spune că nu e adevărat, de  a încerca să o convingi prin vorbe și fapte că lucrurile stau așa.

Sau ai varianta de-a o lăsa să creadă ce vrea și de-a face ce vrei. Așa cum fac bărbații care au respet față de propria persoană.

Așa cum o femeie nu se va despărți de tine dacă va constata că nu-ți manifești gelozia, la fel o femeie nu se va despărți de tine dacă simte că vrei să te culci cu ea și cam atât.

A, va fi deranjată, va suferi, dar nu se va despărți de tine instant.

Atracția este principalul factor care decide dacă o femeie vrea sau nu să fie cu tine.

În condițiile acestea, mai degrabă va încerca să facă tot ce ține de ea pentru a te face să-ți dorești mai mult decât sex decât să renunțe la tine.

Singurul lucru pe care trebuie însă să-l faci tu este să ții cont de sentimentele ei – dacă tu nu vrei decât sex, iar ea vrea cu orice preț o relație, nu o păcăli de dragul sexului.

De ce sfaturile smiorcăiților sunt mereu periculoase

Proabil că acum te gândești că întotdeauna sfatul meu are mai mare forță decât smiorcăitura altuia.

Nu, nu e chiar așa.

Sfaturile mele sunt dificile. Nu dificile de pus în practică. Nici pe departe, chiar sunt foarte, foarte ușor de aplicat.

Sunt dificile pentru că presupun transformare. Schimbare. Ieșire din zona de confort. Nu poți să faci ce-ți spun eu și să nu te transformi ca bărbat, ca om.

Eu îți dau sfaturi legate de cum să abordezi cu succes o tipă care-ți place, dar acest lucru presupune un efort din partea ta.

Înseamnă să mergi la tipa respectivă și să o abordezi folosindu-te de tehnicile mele.

Dacă însă cineva îți spune că metoda respectivă nu merge, poți fi tentat să-l asculți.

Știi de ce?

Dacă știi că nu merge, nu mai are rost să te mai duci să încerci.

Și dacă nu mai are rost să încerci, nu mai trebuie să treci prin toate senzațiile acelea neplăcute pe care le trăiesc la început cei care abordează femei cu teama că vor fi respinși.

În fine, dacă scapi de calvarul de-a pune în practică anumite abordări aparent dificile, poți să te-ntorci rapid la site-urile acelea pline de femei „abordabile” c-un singur click, goale-n câteva secunde  și tare inventive sexual.

Dacă însă nu te interesează acele site-uri și vrei să devii cu adevărat memorbil pentru femeile care-ți plac, pune în practică sfaturile mele:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.