Degeaba știi ce ai de făcut dacă-ți lipsește atitudinea potrivită

Schimbă-ți atitudinea dacă vrei s-o cucerești din nou

 

Pe lumea aceasta poți face bine o grămadă de lucruri aparent dificile cu două condiții:

  1. să știi cum să le faci
  2. să ai atitudinea potrivită atunci când le faci

Asta pentru că de multe ori nu este suficient să știi cum se face ceva dacă nu abordezi respectiva activitate cu o atitudine care să-ți permită să acționezi cum trebuie.

De exemplu, când vine vorba de relaționarea cu femeile, aceste două lucruri contribuie decisiv la succesul sau insuccesul interacțiunii cu ele.

Unii dintre cei care citesc blogul și au cumpărat ghidurile au parte de cunoașterea necesară pentru a aborda femei, pentru a le stârni atracție, pentru a le face să stea cu mintea la ei.

Totuși, aceste cunoștințe nu sunt suficiente dacă nu sunt aplicate așa cum trebuie. Seducția nu înseamnă doar să știi cum să cucerești o femeie, ci și să te porți pe măsura științei pe care o ai.

Nu e suficient să știi ce să vorbești cu o femeie care te atrage, e important și cum vorbești cu respectiva femeie.

Mai mult, uneori, atitudinea potrivită are o importanță atât de mare încât poate să compenseze mici lipsuri în ceea ce privește cunoașterea. În schimb, situația inversă e destul de greu de întâlnit. Adică un bărbat care știe ce trebuie să facă pentru a cuceri o femeie, dar nu are atitudinea potrivită în acțiunile sale este un bărbat incomplet din punctul de vedere al femeilor.

Asta și pentru că atunci când vine vorba de atitudine, ori o ai, ori nu o ai.

Nu e ca la cunoaștere să poți spune că ai știut în mare parte ce să faci și meriți un 7 sau un 8. Ori ai o atitudine de nota 10, ori ești repetent.

Poți învăța să tragi cu pistolul, dar nu nimerești ținta dacă-ți tremură mâinile

Zilele trecute, un cititor al blogului mi-a trimis acest mesaj:

M-am despărțit de prietena mea de aproximativ 5 luni. Încă are sentimente pentru mine, dar a tot evitat să ieșim.

Am ieșit o singură dată, dar acum multă vreme și a fost o întâlnire foarte scurtă. Acum vreau să ies cu ea într-un loc mai romantic și a acceptat după mai multe amânări.

În timpul ăsta, am presat, am făcut greșelile spuse de tine în ghid. Oare am șanse să-i stârnesc din nou interesul după atâta vreme și să o cuceresc din nou?

La întâlnirea care urmează vreau să încerc mai mult dacă îmi permite pentru că ar urma o perioadă în care nu prea avem cum să ne mai vedem.

Dacă dă semne bune, aș putea să o sărut la acea întâlnire?

Deși e vorba doar de câteva rânduri, acestea sunt pline de informații sau indicii care arată cât de greșită este atitudinea sa față de fosta prietenă și față de-ntregul proces de recucerirea a acesteia.

Are de partea sa cunoaștrea – a cumpărat ghidul Cum să-ți recâștigi iubita, dar asta nu e suficient.

Nu mă refer aici la faptul că a făcut erorile pe care ghidul îi spune să nu le facă, majoritatea bărbaților ajung să le facă în mod reflex, ca urmare a felului greșit în care privesc interacțiunile cu femeile.

Problema principală este că, dincolo de acele erori, atitudinea sa este una inconștient căcăcioasă.

În ghid, eu îl învăț să facă niște lucruri care presupun masculinitate, ceva curaj, atitudine de bărbat. De asta și spun că acționezi ca un bărbat, câștigi ca un bărbat. Nu spun nicăieri că acționezi ca un papă lapte și câștigi ca un bărbat.

Problema este că degeaba ai la dispoziție ce trebuie să faci, afli cum trebuie să faci lucrurile, dacă ajungi să acționezi ca și când cine știe ce nenorocire urmează să se-ntâmple, atunci sigur vei acționa profund nenatural și nu vei convinge pe nimeni că ceea ce spui se naște din ceea ce crezi.

E ca și cum ai învăța să tragi cu pistolul, dar când tragi o faci mereu cu mâna tremurând. Degeaba știi cum trebuie să tragi pentru a lovi ținta dacă mâna-ți tremură.

La fel și-n relație cu femeile – degeaba știi ce ai de făcut, dacă tot ce spui spui cu voce tremurândă și tot ce ar presupune relație spontantă din partea ta îngropi în tot felul de temeri, dubii etc.

Nu contează ce-ți permite ea să faci, contează ce-ți permiți tu

Unul dintre lucrurile care m-au iritat cel mai mult la atitudinea sa ține de faptul că din start își pune problema greșit: “vreau să încerc mai mult dacă îmi permite”.

Cum adică „dacă îți permite”?

Tu faci ce vrei, ea face ce vrea.

Atât timp cât nu faci lucruri cu forța, e libertatea ta să ai orice inițiativă și-i libertatea ei să te refuze sau să accepte inițiativele tale.

Dacă însă-ți pui problema ce-ți permite și ce nu-ți permite înainte să acționezi, atunci deja intri în pielea unui personaj căruia nu i se vor permite prea multe.

A cere voie prin cuvinte sau prin atitudine e o mare eroare.  Poate să ți se pară politicos, poate să ți se pară elegant, dar categoric este nemasculin. Femeile nu se îndrăgostesc de bărbați pentru că-s politicoși și le cer voie să le sărute, femeile se îndrăgostesc de bărbați care le sărută pur și simplu atunci când ei consideră că-i cazul.

În ghidul Sărut-o! te învăț exact ce ai de făcut pentru a-ți elimina aceste dileme și chiar pentru a o face pe ea să încerce prima să te sărute. Sunt o grămadă de lucruri foarte puternice acolo, unele inventate de mine, folosite de mine cu succes și dezvăluite pentru prima și singura dată doar acolo.

Romantismul tău nu o aduce înapoi

Ideea de-a o duce pe tipă într-un loc romantic este o idee mai proastă chiar și decât votarea PSD la orice tip de alegeri.

O femeie își dorește să fii romantic în 3 situații: când e îndrăgostită  nebunește de tine, când te iubește din toată inima ei și când aniversați 30 de ani de căsnicie (ceea ce nu exclude primele sentimente).

În 99,99% dintre cazuri bărbații care încearcă să recucerească o femeie nu au parte de niciuna dintre aceste situații.

Prin urmare, de ce ai încerca să o duci într-un loc romantic? Doar ca să-i arăți cum te dai tu peste cap pentru ea? Cucerirea sau recucerirea unei femei nu presupune convingere, ci seducție.

Prin urmare, nu-ți mai bate capul să o convingi că ești un tip care ține la ea, care e îndrăgostit, care ar face orice pentru ea, ci dă-ți silința să te porți ca un bărbat, să ai atitudine de bărbat, să faci lucrurile ca un bărbat.

Asta presupune să schimbi total felul în care privești lucrurile și inclusiv felul tău de-a te comporta.

În Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină am făcut tot ceea ce ține de mine pentru a te-nvăța cum să te porți ca un bărbat chiar și atunci când îți vine să te porți ca copil părăsit de părinți în prima zi de grădiniță.

Anumite lucruri chiar se învață, iar acesta este unul dintre ele.

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.