Erori in seductie: cum sa (nu) fii virgin tarziu

Erori în seducție pe care trebuie să le eviți

Există erori in seductie  pe care mulți bărbați le fac chiar de la începutul interacțiunii cu o femeie.

Genul acela de erori in seductie pe care e posibil să le fi făcut și tu sau e posibil să le faci prima dată când ți se oferă ocazia.

Uite un exemplu…

Cel mai puternic gând din mintea bărbaților care dau peste o tipă interesantă sună cam așa: „Vreau sa fiu neapărat cu ea”.

Câteodată, acest gând este limpede și gălăgios în minte.

Alteori, e doar prezent acolo și-ți ghidează o bună parte din fapte și atitudini.

Nu e nimic rău în a dori să fii cu o femeie, facem asta de mai bine de 150.000 de ani și, cu excepția viziunii unei părți a comunității gay, se pare că ne dorim un lucru bun.

Problema este că a vrea să fii cu o femeie ajunge să însemne mult prea devreme a-ți dori o relație clasică alături de aceasta.

Măcar de acest gând ar rămâne în mintea ta și nu ți-ar însoți fiecare acțiune.

De nu s-ar transforma într-un fel de nerăbdare care duce la erori in seductie greu de reparat.

Nu toate femeile își doresc ceea ce vrei tu

De-a lungul timpului, s-a înrădăcinat credința că femeile sunt scârbite de bărbații care-și doresc repede să se culce cu ele și emoționate profund de flăcăii care demonstrează că au intenții serioase.

Bănuiala mea este că grupul tristelor și cel al bărbaților fără testicule au lucrat mult la promovarea acestei idei.

Altfel nu-mi explic nici de unde tendința multor bărbați de-a se da peste cap pentru a-și demonstra „bunele intenții”, dar nici inhibarea aproape generală când vine vorba de-a arăta  chiar evident că vrei să te culci cu ea înainte de-a-ți dori multe alte lucruri.

Normal,  nu toate femeile își doresc ceea ce vrei tu. Și totuși, cât contează ce-și dorește ea în momentul în care te-a cunoscut?

Cât contează ce-ți spune ea că-și dorește

În general, nu contează absolut deloc ceea ce-ți spune ea că-și dorește.

Oricât de suav ți-ar suna sfaturi de genul „întelege-o și o vei cuceri” sau „ascultă cu atenție ce are de spus și vei ajunge la inima ei”, abține-te să faci aceste prostii.

Sau urmează-le doar dacă îți dorești neapărat să fii virgin în noapte nunții.

Ține minte: mereu există o diferență între ceea ce o femeie spune că vrea și ceea ce alege într-un final.

Nu pentru că femeile ar fi ființe  ipocrite – majoritatea chiar cred în spusele lor –  doar că faptele le contrazic atât de des încât inclusiv unele dintre ele  sunt uimite 🙂

De asta te-am și sfătuit de-a lungul timpului să nu urmezi sfaturile în seductie ale femeilor.

Cât de grav este că vrei să te culci rapid cu ea

Foarte grav ti-ar spune unii și unele 🙂

Asta deși a-ți dori să te culci cu o femeie chiar înainte de-a-ți lua cine știe ce angajamente față de ea sau chiar de-a putea spune că aveți o relație aflată l-a-nceput nu este deloc ceva rău.

Din contră, înseamnă inclusiv  respect  față de propriile tale dorințe, nu doar față de ceea ce diverse norme sociale încearcă să-ți impună.

Crede-mă că e o „nesimțire” foarte sănătoasă să vrei să ai de-a face cu femeile într-un mod pe care mulți dintre flăcăii care-și cumpără relațiile nu-l descoperă niciodată.

Rușinea care nu este rușine

Unii încă se mai rușinează la gândul că o femeie ar putea să-i banuiască doar de intenția de-a se culca cu ea si cu asta basta.

Sau doar de-a relaționa cu ea de dragul interacțiunii, jocului seductiei etc.

N-ar trebui să existe acest gen de rușine în mintea ta, face parte din ceea ce eu numesc erori in seductie.

Crezi că e un plan bun să faci pe băiatul serios care lucrează atent la fiecare pas al relației și vrea să demonstreze din start câtă singuranță presupune o interacțiune cu el?

Pe de o parte e mult mai bine ca-n primă fază să nu încerci să forțezi intrarea într-o relație clasică, măcar până te lămurești ce-i de capul ei.

Află că oricât de puține exeperiențe ai avut, oricât de greu îți este să legi relații, oricât de virgin ai fi, nu toate femeile te merită.

Nu toate femeile care-ți plac din perspectiva modului în care arată sau care te-au încântat la o primă întâlnire te merită.

De-asta îți spun: în primă fază, a-ți dori doar sex este ceva echitabil. O simplă plăcere firească pentru ambele părți.

Pentru restul, e nevoie de timp.

A fi „sexual” cu ea nu intră la capitolul erori in seductie

Din contră, a fi direct din această perspectivă înseamnă să fii din start diferit. Iar asta-i tare bine!

Concret, majoritatea femeilor vor fi reținute în fața atitudinii tale din care reiese că sexul  e ceva firesc chiar de la începutul interacțiunii.

Unele chiar se vor arăta deranjate, altele se vor arăta uimite.

Ideea este că vor fi tot felul de reacții interesante 🙂

Important este însă să nu uiți un lucru: ceea ce vrei tu este firesc, iar ea are libertatea să vrea sau nu același lucru.

Pe lângă libertatea ei de-a dori sau nu ceea ce-ți dorești tu, mai are un tip de libertate foarte profitabil pentru tine.

Va avea „libertatea” să se gândească de ce naiba tu te porți altfel decât flăcăii de care a a vut ea parte sau care se învârt în jurul ei.

Așa că-n mintea ei se vor ivi câteva întrebări.

De unde tupeul acesta?

Cum își permite?

Pe ce se bazează?

De ce face asta ?

Cel mai probabil, va dori să găsească răspunsurile.

Ghici de cine va avea nevoie pentru a se lămuri? 🙂

Baftă și stai drept!

PS: apropo de răspunsuri și de metode prin care poți face o femeie să fie intrigată de felul tău de-a fi… În ghidul Sigur pe Tine te învăț ce ai de făcut pentru a schimba total impresia unei femei față de tine.

Mai mult, dacă ai pornit cu stângul în interacțiunea cu ea sau chiar ai ajuns în situația ca ea să-și dorească o despărțire, această combinație de ghiduri  te poate face să schimbi lucrurile total în favoarea ta.

Joacă precum un bărbat, câștigă precum un bărbat:

Sigur pe Tine + Cum să-ți recâștigi iubita

 

Photo credit: gareth 1953

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.