Femei de care trebuie să te ferești

Femei de care ar trebui să te ferești

Într-o lume în care cei mai mulți bărbați sunt disperați să cunoască femei, de ce ți-aș da un asemenea sfat?

Vorba ceea, parcă nu e ca și cum fiecare bărbat are de ales dintre nu știu câte femei și poate face astfel tot felul de mofturi.

De fapt, realitatea este că unii bărbați sunt suficient de bărbați încât să-și permită să facă mofturi.

Sau, mai corect spus, își permit să facă alegeri.

Totuși, ca să poți gândi lucrurile așa, trebuie să ai niște standarde.

Normal, când vine vorba doar de sex, gusturile nu se discută.

Atât timp cât te atrage sexual o femeie, poate fi oricum, poate arăta-n orice fel.

E doar treaba ta și-a ei.

Când vine vorba însă de interacțiuni care nu se rezumă doar la sex, e bine să știi câteva lucruri importante.

Care-i treaba cu standardele

Spuneam mai sus că-n calitatea ta de bărbat ar trebui să ai niște standarde.

Standardele acestea nu sunt pentru a avea tu cu ce să te lauzi.

Din contră, sunt niște chestiuni intime care te ajută să te orientezi în interacțiunile cu femeile.

De ce sunt importante?

Pentru că te vei lovi de-a lungul timpului de tot felul de situații în care hormonii te vor îndemna într-o direcție, iar mintea ar trebui să te îndemne în altă direcție.

Nu e nimic rău în a-ți satisface nevoile sexuale, dar e trist ca pentru aceste nevoi să intri-n relații clasice cu tot felul de femei care nu te merită.

Dacă te vei uita-n jur, vei vedea o grămadă de bărbați triști care-s în relații clasice de ani buni.

De ce au această soartă?

Pentru că la un moment dat au făcut eroarea de-a accepta orice doar pentru un pic de sex și un pic din onoarea de-a fi ca ceilalți.

Dacă ceilalți au relații clasice sau se însoară, li s-a părut că automat trebuie să facă și ei lucrurile la fel. Oamenii aceștia n-au știut ceea ce tu știi deja – majoritățile sunt de multe ori proaste.

A face ce face majoritatea e des o eroare.

În cel mai fericit caz, faci alegeri mediocre dacă te iei după majoritate.

În cele mai obișnuite și triste cazuri faci niște alegeri penibile dacă te iei după majoritate.

Revenind la standarde, acestea te ajută să rămâi bărbat deși emoțiile ar vrea să devii orice altceva – de exemplu, să devii fraier grămadă.

Cum îți stabilești standardele

Să le stabilești este destul de simplu, mai greu este să le respecți.

În fine, îți stabilești standardele în funcție de ceea ce cunoști despre tine.

Nu trebuie să știi mare lucru despre femei ca să-ți stabilești standardele în această privință. Important este să știi ce e de capul tău.

De obicei, când știi că nu e mare lucru de capul tău, îți stabilești standarde joase. Faptul că te simți incapabil de-a interacționa cu femei cu adevărat interesante te face să accepți aproape orice relație.

Când spun „orice relație”, nu te gândi că mă refer la faptul că ieși cu femei urâte. O grămadă de femei care nu arată bine sau care-s urâte de-a dreptul sunt mai femei decât o grămadă de tipe care par decupate din reviste.

Dacă ai minte, în cazul unei femei vei aprecia întotdeauna și altceva decât felu-n care arată. Deși suntem vizuali și avem tendința de-a judeca lucrurile în primă fază în funcție de aspectul tipei care ne iese-n cale, nu trebuie să uităm că viața continuă și după această primă fază.

În a faza a doua și a treia și a patra și așa mai departe, tipa aceea care are ca singură calitate aspectul fizic te va nenoroci ca bărbat.

Vei involua.

Vei fi nefericit.

Vei fi un sfert din ceea ce ai fi putut fi.

Alteori, bărbații care știu că nu e mare lucru de capul lor își stabilesc totuși standarde înalte.

După cum ți-am spus deja, nu e mare lucru să-ți stabilești standardele.

Acești bărbați care știu despre ei înșiși că nu valorează mare lucru își stabilesc standarde înalte când vine vorba de femei, dar se-ntâmplă două lucruri imediat.

În primul rând, nu sunt capabili să respecte aceste standarde aparent înalte. Pentru că dacă tu știi despre tine că ești un căcăcios, vei acționa ca un căcăcios în relație cu femeile cel puțin până când te-apuci să lucrezi serios la devenirea ta ca bărbat.

În al doilea rând, e vorba de faptul că ceea ce ei pot considera standarde înalte s-ar putea să fie totuși niște standarde ridicate cel mult până la nivelul mediocrului.

E ca-n orice alt aspect al vieții – dacă de exemplu nu te pricepi la pictură, s-ar putea să spui că orice artist ambulant care desenează tablouri naive este un mare pictor.

În fine, există și situația în care e ceva de capul tău și tu să bănuiești asta. Singura problemă este că n-ai suficientă cunoaștere și-ncredere să acționezi în direcții potrivite.

Din fericire, de capul majorității bărbaților este ceva. Problema ține de faptul că oamenii nu știu să-și respecte calitățile.

De asemenea, oamenii mai fac și păcatul de-a nu-și crește aptitudinile sau de-a-și dezvolta abilitățile.

Stagnează.

Nu e de mirare astfel că-n ceea ce privește relația cu femeile, majoritatea bărbaților obțin mai puțin decât ar putea obține, dar și mai puțin decât ar merita să obțină.

Căror femei ar trebui să le oferi doar ocazionale plăceri sexuale

Oricât de mult ne-ar plăcea femeile, există pe lumea aceasta anumite creaturi pe care nu ai cum să le placi până la capăt.

Când spun a plăcea până la capăt, nu mă refer la a le plăcea până la sex.

De altfel, sexul este o etapă incipientă a relaționării cu o femeie, nu una de profunzime fantastică. Poate fi și o etapă de profunzime când a face sex este de fapt a face dragoste.

Până acolo însă, femeia în cauză trebuie să însemne ceva, să-ți arate ce e de capul ei, să demonstreze că e cazul să oferi la rândul tău ce e mai bun în tine.

Bun, să trecem la treabă….

1. Plângăcioasa

Această femeie plânge mai mult decât respiră.

Totul este greu în viaţă pentru ea, iar tu eşti cel care trebuie să asculți de fiecare dată toate problemele ei.

Asta deși abia ai cunoscut-o.

Sau deși ție ți se pare că viața nu e nici pe departe atât de aiurea pe cât o desenează ea.

Dacă o asculţi, va plânge că ai ei nu o înţeleg, că şeful o pune să muncească aiurea, că prietenele ei sunt invidioase pe ea, că afară plouă, că afară e soare, că apă e udă, că negrul e negru şi că albul e atât de alb…

Îngrozitor de alb!

Dacă nu o asculţi, va plânge pentru că nu o asculţi.

În orice moment va găsi un motiv de victimizare extremă şi va avea grijă să nu te bucuri cumva de viaţă mai mult decât o face ea. Și, crede-mă, astfel de oameni caută cu disperare motive de suferinţă.

Ai grijă cu genul acesta de femei. Majoritatea bărbaților au, psihologic vorbind, veleități de salvatori.

De Tarzani emoționali.

Nu pica-n această capcană.

Nu deveni șervețelul cu care-și șterge lacrimile și mucozitățile .

Dacă te atrage sexual, oferă-i sex de consolare.

Dacă nu te atrage nici sexual, ferește-te de prezența ei.

2. Fomista de cadouri

Iubeşte cadourile aşa cum Leonardo di Caprio a iubit-o pe Kate Winslet în Titanic.

Se bucură doar când valoarea lor materială este deosebită şi se întristează groaznic atunci când îi iei ceva simbolic.

Se laudă în faţa prietenelor cu lucrurile pe care i le-ai luat sau devii brusc „prostul ăla” atunci când nu ai satisfăcut-o material.

Are perversitatea de-a-ți spune că pe ea nu o interesează banii la propriu. Din contră, nu-i pasă de chestiunile materiale.

O interesează însă să aibă lângă ea un tip capabil să fie bărbat și capacitățile financiare sunt cel mai bun indicator pentru asta.

Această perversitate este perversă tocmai pentru că există anumite nuanțe de adevăr în ceea ce spune. Deși nu averea te face bărbat, realitatea este că o bună parte dintre cei care au bani ajung să se simtă mai bine-n pielea lor și să manifeste astfel atitudini masculine evidente.

Dacă faci eroarea de-a o crede orbșete, vei ajunge-n situția de-a te transforma-n cardul ei de credit. Viața ta se va învârti doar în jurul cumpărăturilor.

Mai mult, de când s-a dezvoltat comerțul electronic, vei vedea că banii îți pot zbura din buzunare chiar și atunci când picioarele ei n-au călcat în vreun magazin.

O astfel de femeie nu simte atracție reală față de tine. Simte un soi de atracție față de bani. Tu nu ești banii tăi, prin urmare, nu te-ncurca cu ea.

Dacă te atrage sexual, te culci cu ea?

Depinde… Citește ce am scris aici și-ți vei da singur răspunsul.

3. Paranoica geloasă

Are continuu impresia că o înşeli.

Că îţi plac alte fete, că flirtezi cu alte fete, că te-ai uitat la alte fete, că la un moment dat, în viaţă, vei zâmbi unei fete.

Îţi verifică mobilul şi ar da orice să-ţi intre în contul de Facebook / Instagram.

La finalul fiecărei convorbiri telefonice te întreabă cu cine ai discutat. Dacă nu ai fost extrem de specific, se schimbă la faţă şi începe o cercetare riguroasă. Categoric, Hitler şi-ar fi dorit-o în echipa sa de anchetatori.

Problema cu aceste femei este că-ți încalcă drepturile de bărbat.

Ca bărbat, ai dreptul să te uiți după alte femei atât timp cât nu faci asta de-o manieră țărănească.

Da, e dreptul tău să te uiți după fundul unei tipe care arată bine sau în decolteul ei atât timp cât îți place ceea ce vezi.

Nimeni pe lumea asta nu are căderea să-ți interzică așa ceva.

Ai dreptul să te uiți la poze cu femei goale, la filme prono și la orice vrei tu să vezi. Sigur, filmele prono sunt o mare pierdere de vreme și de energie, dar ideea este că nimic sexual nu-ți este interzis.

Singura chestiune incorectă este să te culci cu altă femeie atât timp cât ai o relație în care regulile spun clar că nu umblați cu alții.

În rest, nu uita că e dreptul tău.

De asemenea, e dreptul tău să ai propria intimitate. Nu trebuie să dai explicații pentru fiecare telefon dat.

Nu trebuie.

E alegerea ta dacă vrei să satisfaci astfel de curiozități.

Sub nicio formă nu e-n regulă să-ți faci mail comun sau cont comun de Facebook cu prietena, iubita, soția etc. E ca și cum tu ai renunța la conturul tău de bărbat pentru a deveni un fel de apendice al ei.

Faptul că alegi să exiști în continuare ca bărbat pe lumea asta nu înseamnă că ești nerespectuos cu ea.

Înseamnă doar că înțelegi că exiști și îți dorești să exiști.

Că nu ești invizibil.

Apropo de a avea personalitate ca bărbat – în ghidul de atitudine masculină Stai drept! te învăț cum să te porți astfel încât să stârnești atracție femeilor care te atrag.

Mai mult, tehnicile din acel ghid te ajută să devii genul de bărbat în preajma căruia inclusiv femeile enumerate mai sus își schimbă comportamentul:

 

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină

 

 

Foto: xlordashx

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.