Ce faci când o femeie spune că ești plictisitor

Cum reacționezi dacă-ți spune că o plictisești

Un cititor mi-a scris următorul mesaj:

Salut! Am o mica problema si nu stiu cum sa acționez. Am început de ceva vreme sa iti ascult sfaturile mai ales cele legate de mâncat sănătos + citit + sport + dormit. Toate bune și frumoase numai că o tipă mi-a spus că nu se simte atrasă de mine fiindcă stilul ăsta de viață este plictisitor și că eu îi par plictisitor fiind astfel. Tu cum ai reacționa?

Ca de obicei, lucrurile sunt simple.

Adică omul a făcut niște erori pe care mulți bărbați sunte tentați să le facă.

Nu e nicio problemă, se-nvață din toate.

1. Nu vorbești despre ceea ce faci

Nu le povestești altora că tu mănânci sănătos, că citești, că faci sport, că dormi suficiente ore pe noapte. Chiar dacă faci asta, nu sunt lucruri cu care să te lauzi.

De ce?

Pentru că lauda te face neatractiv atunci când e lipsită de umor.

Nu spun că trebuie să ții secret, dar pur și simplu sunt niște lucruri pe care le faci ca să-ți fie ție bine fizic și mental, nu ca să te lauzi cu ele.

Normal, dacă cineva stă în preajma ta va vedea că tu nu mănânci făinoase decât rareori sau că mergi la sală sau că petreci timp citind sau că te culci devreme și te trezești devreme.

Sunt lucruri pe care cei din jur le observă, nu le spui tu-n gura mare.

Sunt convins că cel care mi-a scris nu a făcut întocmai asta, dar eu m-asigur că dacă ești tentat să povestești lucruri de genul acesta te vei opri.

Deci fără istericale de pițipoancă la restaurant că tu nu mănânci gluten și fără poze pe Facebook sau pe Instagram cu ședințele tale la sală.

N-ai de ce.

2. Când o femeie te cataloghează în vreun fel, fii de acord cu ea

Știu, e greu de suportat așa ceva, dar e cazul să devii bărbat.

Dacă ea spune că ești plictisitor și că modul tău de-a face lucrurile i se pare plictisitor, fii de acord cu ea.

Ce-nseamnă asta?

Înseamnă să zâmbești și să spui ceva de genul:

Așa este. Ce fac eu este plictisitor și eu ca individ sunt plictisitor. Totuși, îți dau voie să mă placi oricum.

Genul ăsta de răspuns nu este nici pe departe unul al unui tip plictisitor, ci unul al unui tip care are încredere în ceea ce înseamnă el ca bărbat. Mai mult, e o atitudine arogant – stârnitoare.

Nu contează cum reacționează ea, contează cum reacționezi tu.

Ea poate să spună că ești nesimțit, că nu s-ar uita la tine sub nicio formă etc.

Nu contează, deja ai făcut cel mai important lucru posibil în astfel de situații – i-ai dat peste bot. Nu e obișnuită cu așa ceva, așa că va fi plăcut inclusiv pentru ea sub straturile acelea de furie.

De ce?

Pentru că, așa cum ți-am spus, nu e obișnuită. Obișnuiește-o cu ideea că tu ești altfel.

De asemenea, poți adăuga la fel de calm și de amuzat:

E treaba ta ce faci sau ce crezi, eu ți-am dat voie să mă placi și gata.

În plus, fiind de acord cu ea-i furi mult din energia agresivității ei. Dacă tu ai spus singur că așa este, că ești plictisitor, ce mai poate face?

Ea s-ar hrăni foarte ușor cu opoziția ta pentru că ar ști că te-a rănit. Dar când reacția ta este de o asemenea natură își pierde mult din elan.

Prin urmare, fii de acord cu ea și dă-i replici de genul celei indicate de mine. La fel procedezi și-n cazul jignirilor evidente.

3. Nu uita imaginea de ansambul

Care este imaginea de ansamblu?

Păi, lucrurile pe care le faci tu le faci pentru tine, nu pentru a primi aprobarea celor din jur.

Când eu te sfătuiesc să faci toate acele lucruri o fac pentru ca tu să evoluezi ca bărbat, să-ți crești respectul de sine, să te simți bine-n pielea ta.

Ca efect al acestor lucruri, vei deveni atractiv și-n ochii celor din jur, inclsuiv în ochii femeilor.

Dacă tu-n schimb faci aceste lucruri în primul rând ca să stârnești atracție, muți centrul de judecată de la tine la cei din jur.

Adică nu mai ești tu cel care decide dacă ceea ce faci este bine sau nu, ci cei din jur, inclusiv femeile.

Asta este o atitudine clasică pentru bărbații nesiguri pe ei. Așteaptă iar și iar să primească aprobarea femeilor și se comportă ca atare.

În preajma unor astfel de bărbați, femeile pot deveni extrem de crude. Unora le va plăcea să te jignească, să te vadă consumându-te, să te vadă cum te topești în fața lor sau cum reacționezi ca un copilaș.

Nu ești copil, ești bărbat sau măcar încerci să fii bărbat.

Prin urmare, comportă-te ca atare.

În fine, e bine să știi că o femeie care rostește lucruri de genul acesta posibil să nu fie prea fericită-n preajma celor mai mulți dintre bărbații cu care are de-a face. Încearcă să-i jignească pentru că-i știe slabi pe  și pentru a se convinge iar și iar că respectivii nu o merită.

Te sfătuiesc să faci pișu pe închipuirile ei, dacă e cazul.

Nu să te comporți ca ea și să încerci să o jignești la rândul tău. E o mare, mare pierdere de vreme să faci așa ceva și nu arăți decât faptul c-ai fost afectat. Mai mult, poate ai în față o tipă deșteaptă și nimic nu se compară cu o femeie deșteaptă, te asigur.

A face pișu pe ce crede ea înseamnă să reacționezi deștept, așa cum ți-am arătat mai sus și să-ți vezi în continuare de treabă.

Lasă-i pe alții să fie neplictisitori, tu fă iar și iar acele lucruri pe care ți le-am recomandat – mâncat sănătos + citit + sport + dormit.

Fiecare activitate de acest tip trage după ea și altele.

Vei deveni mai puternic având genul acesta de disciplină și reacționând masculin atunci când situația o cere.

În ghidul Sigur pe Tine te învăț cum să ai replică ce spun femeile, indiferent că e vorba de ironii, jigniri sau declarații de dragoste. Nu ca să le dai peste nas, ci ca să rămâi bărbat în relație cu ele și pentru a le stârni atracție.

De asemenea, dacă aplici sfaturile de acolo, probabil că vei fi făcut în fel și chip de unele femei în drumul lor spre patul tău, dar plictisitor sigur nu 🙂

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.