Cum faci femeile să dea din coadă atunci când te văd

Cum să faci o femeie să te asculteDacă aș compara o femeie cu un câine, automat s-ar întâmpla două lucruri: le-aș irita pe gaițele care gravitează pe-aici și aș irita inclusiv o parte dintre bărbații care au… cum îi spune?

Bun simț, nu?

Bine că scopul meu este să te învăț despre seducție, nu să protejez sentimentele cuiva.

Și bine că am pretenția ca oamenii care citesc aceste postări să aibă suficientă minte încât să înțeleagă despre ce-i vorba în cele ce urmează…

Un amic de-al meu și-a cumpărat la un moment dat un câine dintr-o rasă interesantă – cane corso.

Câinele avea câteva săptămâni când l-a luat și proprietarul canisei i-a recomandat insistent să-l ducă la dresaj specializat: e un câine prea bun ca să-l lași să ți se urce-n cap. E păcat să aibă deprinderi greșite când poate fi educat de la început așa cum trebuie spre binele lui și al tău„.

Amicul s-a gândit însă că nu și-a luat câinele să facă pază, ci doar de plăcerea de-a avea un câine. Mâncarea costă, întreținerea generală costă, dresajul poate fi scump dacă-l faci unde trebuie.

Mai mult, citise deja că e un câine liniștit și ușor de dresat.

În fine, ideea este că puiul a crescut și a devenit destul de reped un ditamai animalul. Din fericire, are în mod nativ o personalitate plăcută, dar anumite apucături par să fie greu de corectat la cei 3 ani pe care-i are deja.

E sclavul mâncării indiferent dacă are sau nu are boabe în propria farfurie. Dacă cineva de pe stradă îi aruncă o roșie, preferă să o mănânce decât să o ignore, iar asta e o problemă într-o zonă în care anumiți câini au fost otrăviți pentru simplu motiv că fac un lucru natural – latră.

Gigi nu latră des, latră chiar rar.

Doar că atunci când o face, nu se mai opreste. Cumva, pare el însuși mirat și în același timp încântat de sunetele pe care reușea să le scoată.

La un moment dat, câțiva dintre vecinii amicului meu i-au făcut o vizită comună și l-au rugat să-și potolească animalul. Un nene chiar l-a asigurat calm că i-l va otrăvi. I-a explicat în detaliu și cum va face asta, și exact unde doare dacă va face plângere la poliție.

Când mi-a spus toate astea, brusc mi s-a părut ceva amuzant. Ceva atât de amuzant încât am simțit nevoia să-i spun și lui.

Comportamentul câinelui seamănă cu atitudinea prietenei sale

Asemănarea era prea mare ca să nu mi se pară amuzantă.

Mi-aduc aminte că atunci când câinele a început să latre prima dată din senin, amicul acesta se bucura și-l încuraja. Se bucura atât de tare încât mă așteptam să pișe cimentul de fericire alături câinele său.

Când prietena lui a făcut o criză de nervi la o terasă pentru că el a uitat să-i aducă eșarfa din mașină și-i era frig, amicul în cauză nu s-a bucurat. Dar a împăcat-o ca pe un cățeluș alintat mângâind-o și lăudându-i „boticul”. Chiar mi-a mărturisit cu o supărare satisfăcută că „dacă e nervoasă, nu te pui cu ea!„.

Când a luat câinele de la canisă, proprietarul acesteia i-a spus să investească în dresaj pentru că-i va fi bine și câinelui, și lui.

Când a cunoscut-o pe actuala lui prietenă, m-a întrebat ce să facă pentru a o cuceri. I-am spus ce să facă și mi-a replicat că dacă mi-ar urma sfatul sigur ar rămâne fără ea.

În plus, probabil că s-a gândit că așa cum întreținerea unui câine costă prea mult ca să mai dea bani pentru dresaj specializat, așa și „întreținerea” unei relații costă prea mult ca să mai investească în cunoașterea pe care i-o ofeream eu.

Cum e viața cu un câine și o prietenă „nedresați”

Omul s-a ales și cu un câine needucat, și cu o prietenă veșnic nemulțumită pe care se chinuie să o împace mai des decât se strofoacă americanii să-i împace pe israelieni și palestinieni.

Partea proastă este că asemănările dintre câine și femeie merge mai departe.

Un câine needucat este un câine care-și face singur rău fără să vrea prin starea de agitație continuă, prin stresul suplimentar, prin incapacitatea de-a interacționa cu alți câini etc.

O femeie pe care o lași să te calce în picioare are la rândul ei parte de-un soi de nefericire.

Să nu crezi că există vreo satisfacție în a avea lângă tine un bărbat-cârpă, un bărbat care mai degrabă se târăște slugarnic în fața ta decât stă drept.

Prin urmare, nu o neferici pe ea cu un comportament de sclav. Fa-i marea favoare de-a te purta ca un barbat si va fi cum a spus proprietarul canisei – bine si pentru tine, bine si pentru ea.

Chiar am comparat femeile cu câinii?

Am îndrăznit să vorbesc despre interacțiunea specială dintre un bărbat și o femeie ca despre interacțiunea dintre un om și-un câine?

Nu-mi vine să cred c-am îndrăznit să fac asta!

Vorba ceea, e acceptabil să spui că bărbații sunt niște porci obsedați sexual, dar e de prost gust să faci comparații între câini și femei 🙂

În mare, ai două variante.

Să fii indignat și să te duci la somnic supărat sau să tragi concluziile simple pe care ți le-am sugerat.

Ghidul De la Sărut la Sex este o carte aparte de „dresare” a femeilor.

Perverșii să stea cuminți, nu e nevoie de corecții fizice, nu e nevoie de tratament agresiv, nu e vorba despre constrângere. În primul rând, e o exprimare metaforică. În al doilea rând, e vorba de-a te purta ca un bărbat și de-a face femeile „să dea din coadă” atunci când te văd.

Iarăși metaforic.

Sau nu 😉

De la Sărut la Sex

Foto: basykes

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.