Femeile nu se sperie, doar bărbații o fac

De ce se tem bărbații aiurea

Grija bărbaților pentru femei nu încetează să mă impresioneze!

Chiar și atunci când bărbații se află în mod evident în situații mai dificile decât femeile ale căror sentimente încearcă să le protejeze, grija aceasta se manifestă intens.

Uite, fii atent la fenomenul acesta.

Cineva citește sfaturile mele de pe blog sau din email-urile zilnice pe care le trimit.

Fără să aplice ceea ce scriu eu acolo, respectivul face un exercițiu firesc de logică și se gândește la ce se va întâmpla dacă pune în aplicare lucrurile pe care le spun.

La ce concluzie ajunge?

E mult spus c-ajunge la o concluzie, ci mai degrabă se lasă pradă unui gând de genul:

Dacă-i spun asta, sigur o bag în sperieți…

sau

Dacă mă voi purta așa se va speria și va crede că sunt un tip neserios cu care nu poate avea o relație!

Un adevăr pe care bărbații îl recunosc cu greu

În realitate, nu femeile se sperie, ci bărbații.

Deși e mai comod să creadă că femeile se vor speria dacă se vor comporta așa cum îi sfătuiesc eu să o facă, bărbații sunt singurii speriați din poveste.

Mai mult, e o teamă față de ceea ce înseamnă să fii bărbat, față de ideea de-a acționa conform naturii tale masculine.

Nici nu e greu ca un astfel de lucru să te sperie dacă în viața de zi cu zi te porți de-o manieră asexuată, fricoasă, lipsită de orice inițiativă, veșnic preocupat de ceea ce cred alții despre tine.

Chestia asta e nașpa rău.

În plus, confruntarea cu realitățile pe care ți le propun eu, îndemnurile pe care le lansez eu prin textele de pe blog, prin informațiile din ghiduri categoric riscă să-ți zdruncine această stare de lene mentală.

Nu poți face ceea ce te sfătuiesc eu să faci și, în același timp, să nu riști nimic.

Nu poți face ceea ce te sfătuiesc eu să faci și, în același timp , să nu-ți crească pulsul, să nu simți că ești viu și să nu vezi pe propria piele că unul dintre rolurile tale pe fața pământului este să fericești niște femei care te atrag.

Prin urmare, lasă actele de fals cavalerism deoparte și încearcă să-ți spui adevărul. Nu e nimic ciudat în a-ți fi teamă atunci când faci ceva nou, un lucru pe care cei din jur foarte rar îndrăznesc să-l facă.

Din fericire, teama asta poate fi foarte profitabilă pentru tine ca bărbat dacă îndrăznești să o înfrunți.

De ce femeile nu se sperie atât de ușor pe cât crezi

Pe scurt, femeile nu se tem de bărbații care se poartă ca niște bărbați în adevăratul sens al cuvântului.

Din contră, femeilor le plac acești bărbați. Sunt exact ceea ce le atrage în mod real.

Or sfaturile mele te învață cum să te porți ca un bărbat până în momentul în care vei deveni cu adevărat unul.

Genul acesta de logică ar trebui să-ți străbată mintea atunci când îți pui problema dacă să aplici sau nu ceea ce-ți spun eu.

Și știi care-i partea cea mai frumoasă?

Nu trebuie să încerci de 7 ori ca să verifici dacă ceea ce-ți spun eu este sau nu valoros. Atât timp cât îmi urmezi sfaturile și ai atitudinea potrivită atunci când le pui în aplicare, lucrurile vor merge mereu bine.

De cele mai multe ori, vei avea succes. În situațiile în care nu vei avea succes, vei învăța ceva. Ori din erorile tale, ori din antrenamentul tău.

Ce să faci când ea îți va spune că nu e bine ce faci…

Vei întâlni în mod sigur femei care-ți vor spune că ceea ce faci, felul în care te comporți, lucrurile pe care le spui sunt în neregulă.

Că nu e bine, că nu vor să fie cu tipi ca tine, tipi care au o atitudine precum cea manifestată de tine.

E posibil să te facă arogant, e posibil să-ți spună să-ți vezi de treabă, e posibil să aibă reacții care nu-ți vor conveni.

Când ea îți va spune că nu e bine ce faci, ai două soluții:

  1. să rămâi în grupul bărbaților.
  2. să te întori în grupul flăcăilor care așteaptă să le spună femeile cum să se poarte

Drum de mijloc nu prea există.

Tentația de-a ceda este mare având în vedere că tocmai femeia pe care o abordezi îți spune că nu-i place atitudinea ta sau îți dă sfaturi despre cum ar trebui să te porți cu o femeie.

Dacă nicio o femeie nu știe lucrurile acestea, atunci cine le știe?

Bărbații știu lucrurile acestea, femeile le visează uneori sau le descoperă atunci când au parte de bărbați adevărați în viața lor.

Ca cititor al acestui blog, am pretenția să știi deja că sfaturile venite de la femei pe teme care privesc seducția sunt bune de ascultat și tare rău de urmat.

Ce se-ntâmplă de fapt în mintea unei femei când interacționează prima dată cu un bărbat

În caz că te întrebi de ce o femeie ar spune unui bărbat că are o atitudine în neregulă dacă respectiva atitudine ar fi totuși una OK…

În primul rând, nu toate femeile fac asta.

Unele sunt de-a dreptul încântate să fie abordate de bărbați care știu să se poarte precum niște bărbați.

Apoi, trebuie să ai multă înțelegere față de cele care reacționează “negativ”.

Multe dintre femeile care reacționează astfel fac asta dintr-un soi de reflex social – se tem c-ar putea fi considerate femei ușoare și încearcă astfel să elimine această percepție din prorpia minte, din mintea celor care asistă la abordare și chiar din mintea ta.

Prin urmare, refuzul lor poate să vină chiar și atunci când se bucură c-au fost abordate.

Uneori, între ceea ce rostește prin cuvinte și ceea ce zburdă-n mintea lor pot exista diferențe mari. Foarte mari.

Câștigă sau pierde ca un bărbat

Ce trebuie tu să reții este că indiferent cât de bun ești la jocul acesta, mereu vor exista situații în care vei aborda fără succes o tipă și situații în care vei avea un succes incredibil doar urmându-mi sfaturile.

Aceste succesuri aduc satisfacții atât de mari încât îngroapă rapid orice eșec anterior, dar nu asta vreau eu să reții neapărat.
Ceea ce este important ține de atitudinea ta, de comportamentul tău indiferent dacă ai sau nu ai succes atunci când abordezi o femeie sau când interacționezi cu ea pentru a-i stârni atracție.

Dacă te porți ca un bărbat, dacă stai drept, dacă te bucuri de joc așa cum e firesc să o faci, experiența în sine va reprezenta un câștig indiferent dacă ea va dori sau nu să iasă cu tine, să fie cu tine.

În schimb, marile surse de tristețe masculină sunt oferite tocmai de situațiile în care ai încercat ceva purtându-te altfel decât ar trebui să o facă un bărbat.

Nu face asta, râmâi drept!

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.