Respectă-ți standardele: femeile proaste sunt doar pentru sex!

Anumite femei nu merită decât atenția ta sexualăȚi-am explicat de ce e important să nu plătești pentru sex.

E timpul să știi și cu cine merită sau nu merită să intri într-o relație clasică.

Glumesc, tu faci ce vrei, eu îți spun doar câteva lucruri care s-ar putea să-ți fie de folos.

E absolut treaba ta dacă vei intra-ntr-o relație clasică cu sora ta, domnul cu mustață de la 2 sau cine știe ce individă care-ți face viața un calvar.

Ce înseamnă o femeie proastă

Sub nicio formă nu mă refer la femei cu un coeficient scăzut de inteligență.

Există o grămadă de femei prostuțe care au un caracter mai fain decât diverse savante.

Femeie proastă-n definiția Fii bărbat! înseamnă genul de muiere care reunește calități precum: ipocrizie, răutate tâmpă, lipsă de personalitate, curvă-n sens figurativ.

Subliniez “curvă-n sens figurativ” pentru că atunci când vine vorba de curve în sens propriu, lucrurile necesită un pic de analiză suplimentară.

Prin urmare, femeie proastă înseamnă mai degrabă femeie rea, dar am preferat termenul acesta ca să nu fur plăcerea celor care iubesc fetele rele.

De ce e important să te bagi în seamă și cu femeile proaste

Când vine vorba de interacțiuni și seducție, bărbații nu trebuie să discrimineze pe nimeni.

Un bărbat care dorește să aibă succes în relație cu femeile, trebuie să aibă interacțiuni cu cât mai multe dintre acestea. Deși sună total neromantic, seducția presupune exercițiu.

Ca la școală – citești, bagi la cap, exersezi.

De exemplu, îți poți învinge o timiditate înnăscută sau căpătată intrând în vorbă cu femei, indiferent că este vorba de o simplă vânzătoare de la magazinul din colţ sau de o fată pe care ai remarcat-o într-un tramvai aglomerat.

În felul acesta, cu timpul, ajungi să ai o uşurinţă deosebită de-a iniţia conversaţii cu fetele care-ţi plac fără a recurge la tâmpenii de genul „ce cald este astăzi”, „cât este ceasul?” sau „te cunosc de undeva?”.

Totuşi, atunci când vrei să intri într-o interacțiune mai profundă cu o femeie sau chiar într-o relație clasică, e important să ții un pic la standardele tale.

Regulă de orientare când vine vorba de femei

Încearcă să nu relaţionezi clasic cu femei a căror singură calitate este frumuseţea.

O partidă de sex ar trebui să fie suficientă în astfel de cazuri. Dacă eşti lacom, merg şi două-trei partide de sex. Dar de aici în sus înseamnă de fapt de aici în jos.

Vrând – nevrând, dacă petreci mult timp în compania unei astfel de femei, riști să regresezi ca bărbat.

Mai mult, fără să fiu vreun pasionat de spiritualitate sau alte chestiuni de gen, adevărul este că femeile ipocrite, prefăcute, perfide, rele până-n pragul tâmpeniei au un soi de energie aiurea.

Îți strică buna dispoziție și te pot face să intri într-o stare aiurea – în loc să te bucuri de viață, începi să te aperi de viață.

Am cunoscut așa ceva, le-am văzut în toată splendoarea desfășurării lor și mi-a fost mereu milă de cei care aveau de-a face cu ele dincolo de sex.

Fereşte-te de apucăturile bărbaţilor complexaţi

Acum, există foarte mulți bărbați care vor orice fel de parteneră, numai să aibă pe cine să fure.

Sau numai să poată spune că au prietenă sau iubită sau soție.

Nu face și tu ceea ce fac ei. Fericirea sexului trece la câteva minute după ce l-ai consumat, iar plata pe care-o plătești când ai de-a face cu o astfel de femeie este mult prea mare ca să merite.

De asemenea, unii bărbați au tendința de-a-și alege drept iubite femei care după ce că-s proaste după definiția dată de mine mai sus, sunt și proaste în sensul propriu al cuvântului.

Aceștia îşi doresc partenere mai prostuţe decât ei doar pentru a fi siguri că le pot domină în relaţie. Genul de complexaţi care nu ar putea suportă gândul că o femeie nu numai că poate fi mai deşteaptă decât ei, dar chiar arată zilnic asta.

În fiecare moment al relaţiei.

Nu îngroşa rândul acestor specimene. Din contră, caută să ai de-a face cu tipe deștepte. Cât mai deștepte posibil

De ce ar trebui să umbli după femei deștepte

Femeile deștepte sunt incredibil de sexy.

O femeie urâtă care-i totuși deșteaptă poate fi dată naibii de faină.

În schimb, o femeie frumoasă care-i proastă după definirea de mai sus e mai plictisitoare decât rotirea rufelor în mașina de spălat.

Exagerez, rotirea aceea are un oarecare efect hipnotic, o femeie frumoasă, dar proastă e o mare pierdere de vreme.

De asemenea, femeile deștepte te fac să fii un pic mai bărbat decât ești. După cum știi, ne influențează ceea ce vedem, ceea ce citim, ceea ce mâncăm și ceea ce… înțelegi tu.

Când petreci timp în compania unei femei deștepte, nivelul tău ca bărbat crește vrând-nevrând. Standardele tale cresc, pretențiile tale de la tine însuți și de la cei din jur cresc.

Genul acesta de progres se obține și pe cont propriu, dar are un farmec aparte când îl obții în compania unei femei care merită cu adevărat atenția ta.

Apropo de astfel de femei – învață cum să cucerești o astfel de femeie și treci la treabă:

 

De la Sărut la Sex

 

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.