Femeile te disprețuiesc dacă faci asta

Dacă faci asta, nu te va respecta
Femeile nu vor să faci ce vor ele, vor  doar să fii bărbat.

Între ceea ce o femeie spune că-i place și ceea ce-i place în realitate pot fi mari diferențe.

De exemplu, o femeie poate spune că și-ar dori să aibă alături de ea un tip căruia să-i facă plăcere se să se uite cu ea la tot felul de reality show-uri penibile.

În realitate, aceeași femeie s-ar furte în draci cu un tip pe care-l doare în fund de show-urile ei, dar care este cu adevărat bărbat.

La fel stau lucrurile într-o privință asemănătoare, dar rar băgată în seamă.

Femeile disprețuiesc bărbații pe care-i pot controla.

Categoric, pare ceva împotriva logicii.

De ce ai vrea să controlezi pe cineva și apoi să-l disprețuiești pe respectivul când obții ce ai vrut să obții de la el?

Nu e logic, dar asta n-are nicio importanță.

Adevărul este că seducția are o singură mare logică: femeile sunt atrase de bărbații care sunt cu adevărat bărbați.

Apropo de asta…

Zilele trecute, mă pregăteam să traversez o stradă și în timp ce așteptam la semafor, atenția mi-a fost atrasă de discuția dintre două femei.

Una la vreo 30 de ani, cealaltă pe la vreo 50.

Prima femeie: Anturajul l-a stricat, îți spun eu… După ce am intervenit și i-am spus că dacă-l mai prind pe al lui Neagoe pe la noi, nu știu ce-i fac!, s-a potolit.

A doua femeie: Da, mi-a zis mie că cu maică-sa îi mai merge, dar cu tine nu are vreo șansă!

Prima femeie: Păi, la mine nu ține cu de astea! Eu dacă zic ceva, gata, aia e! Să vezi cum vine acum să se pună bine cu mine. M-a tâmpit de cap că mă sună tot timpul dacă să îmi aia sau aia… Nici nu știu când muncește dacă stă toată ziua pe telefon cu mine… Hahaha!

Normal, nu am toate datele, ci doar o frântură dintr-o discuție.

Totuși, m-a amuzat cât de ușor a trecut prima femeie de la mulțumirea că a pus piciorul în prag la disprețul pentru comportamentul căcăcios al iubitului ei care-o pupă-n fund.

De ce urăsc femeile astfel de situații?

Pentru că femeile vor să aibă parte de bărbați.

Deși ele sunt cele care încearcă prin manipulări sau izbucniri nervoase să ducă lucrurile într-o direcție care aparent le convine, de fapt ele nu fac altceva decât să testeze gradul de bărbăție a acestora.

Uneori, testele sunt conștiente.

Adică o femeie chiar își spune că vrea să vadă ce-i de capul tău.

De cele mai multe ori însă, testele sunt făcute reflex, fără ca-n mintea femeii să se găsească gânduri clare legate de așa ceva.

Prin urmare, data viitoare când te bate gândul să faci ce vrea o femeie să faci doar pentru a o mulțumi, adu-ți aminte ce ți-am spus aici:

„Femeile disprețuiesc bărbații pe care-i pot controla”.

Una e să faci ceva pentru că îți dorești și tu să faci acel lucru, pentru că e în acord cu tine și alta e să-i faci ei pe plac pentru că e nervoasă sau pentru că te-a aburit.

A, dacă vrei să ca ea să nu te respecte și să te disprețuiască de-a dreptul, n-ai decât să încerci.

Dacă vrei însă ca ea să se uite la tine ca la un bărbat care este cu adevărat bărbat, nu face această eroare.

În ghidul acesta te învăț în detaliu ce comportament ar trebui să ai în relație cu femeile, indiferent dacă e vorba despre o tipă de treabă sau cea mai mare scorpie de pe fața pământului:

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină (Ed. a II-a)

 

Foto: Tibor Pápai

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.