Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima chiar dacă e cea mai dificilă tipă pe care ai cunoscut-o

Cum să cucerești o femeie de la prima întâlnireȘtii întâlnirile acelea la care simți că orice ai face, lucrurile n-au cum să meargă decât prost?

Ori nu-ți vine în minte nimic interesant de spus.

Ori spui ceva lucruri, dar ea reacționează de parcă ar fi și cu ochii, și cu mintea în aplicația de Facebook de pe telefon.

E neplăcut cu draci.

Și, uneori, destul de jenant.

Uite ce spune Adrian pe tema asta:

Am stat ceva mai mul de o oră cu ea în oraș și m-am simțit tot timpul de parcă îmi făcea cine știe ce onoare că a ieșit cu mine. Nu mai vorbesc că m-a tratat de parcă nu eram tot timpul de față. A vorbit la telefon cu prietene de ale ei și cred că posta diverse pe Facebook la un moment dat. Când a fost să plecăm, mi-a zis că se duce acasă că are de învățat. După 5 minute, am văzut-o la Universitate cu alte două fete. P**a mea, la cum râdeau chiar m-am gândit că fac mișto de întâlnirea cu mine.

Poate râdeau de el, poate râdeau de orice altceva. După ce lucrurile se consumă, oricum nu mai contează. Ce contează însă este ceea ce poți face tu măcar într-o privință – să nu mai ajungi în situația ca tipele cu care ai de-a face să te trateze ca pe ceva plictisitor, obositor, de evitat.

Unii cred că femeile au pretenții absurde de la bărbați, dar realitatea este că o femeie poate fi foarte ușor impresionată de un bărbat care se poartă ca un bărbat în mod real.

De ce?

Pentru că majoritatea bărbaților se poartă penibil când vine vorba de femei.

Uite ce spune Andrei:

Alex, cred că am făcut toate erorile posibile la întâlnirea asta. Am pus-o pe ea să aleagă locul și am insistat ca blegul pe tema asta până când mi-a zis direct că dacă nu aleg o dată ceva, renunță să ne mai vedem. Apoi, la întâlnire am zis să fac ceva special și am vorbit să-i aducă un tort special, pe fond muzical pentru că fusese ziua ei de curând. În loc să se bucure, mi-a zis că am pus-o într-o situație penibilă. Acum serios, ce femeie poate spune că am pus-o într-o situație penibilă când îi faci o surpriză?

Păi, cam orice femeie care nu este atrasă de tine e posibil să-ți spună c-ai pus-o într-o situație penibilă atunci când îi faci surprize de parcă ai fi iubitul ei și ați avea o relație clasică de vreo 5 ani.

Bărbații au impresia că dacă fac tot felul de cadouri și tot felul de gesturi romantice, automat le vor face pe femeile cu care au de-a face să se îndrăgostească de ei. Înțelege, nu e vorba de ce-i oferi, ci de cum o faci să se simtă în preajma ta.

De asta, de Sfântul Valentin sau de cine știe ce altă sărbătoare, nu te mai da peste cap să-i faci cadouri, fă-o să se simtă aparte în prezența ta.

Cadourile de Sfântul Valentin și gesturile romantice spectaculoase au importanță doar dacă te iubește deja. Și mai au importanță când ea are cu ce să se laude prietenelor sale, eventual să le oftice pe câteva dintre acestea.

În rest, sunt zero.

În loc să te dai peste cap să fie la fel ca orice alt flăcău care cumpără ursuleți și inimioare inscripționate cu Love sau care face cadouri scumpe în speranța că va primi mai multă atenție, alege să te porți ca un bărbat.

Pentru fericirea ta și pentru fericirea ei, asta contează mult mai mult:

Cumpără acum – 297 Lei

„Am ieșit cu ea, dar parcă am avut gura încleștată…”

Se întâmplă.

Ai obținut întâlnirea, vă vedeți, dar tu te simți de parcă urmează să dai cel mai important examen din viața ta.

Și problema nu este că te simți așa. Până la urmă, poți trăi cu niște emoții.

Problema este că ea te vede că te simți așa.

Unele femei au genul de finețe care le face să înțeleagă situația și să se comporte cum pot de bine astfel încât să te mai relaxezi.

Din păcate, deși sunt amabile, nu vor simți și atracție față de tine. Nu pentru că ar avea ceva rău în ele, ci tocmai pentru că au ceva bun în ele. Adică firescul psihologiei feminine este să caute tărie în masculinitate.

Nu e o alegere pe care o fac conștient, ci o alegere pe care o fac din perspectiva felului în care sunt oamenii construiți ca specie.

Așa că va sta cu tine de vorbă, va avea răbdare, dar nu va mai dori să treacă prin efortul ăsta. Așa că vei pleca spre casă și vei încerca să te bagi în seamă cu ea. Va răspunde tot din politețe mesajelor tale, dar va fi monosilabică.

Vei ști că ai pierdut și că dacă nu schimbi ceva, nu mai ai vreo șansă cu respectiva femeie.

Ăsta e un caz cât de cât OK.

Alteori, femeia din fața ta n-are nici pe departe finețea tipei de mai devreme.

Adică poate nu-ți spune în față că te porți ca un papă lapte, dar începe să dea semne de nervozitate. Curând, vei simți că în fața ai un fel de piranha care pufneșete amenințător la fiecare stângăcie de-a ta.

Când în sfârșit se termină totul, te duci spre casă și te gândești că sigur n-ai nicio șansă cu ea.

Îți vine să-i scrii ceva.

Dar ce să-i scrii?

Ce naiba îi poți spune unei tipe care a părut că abia așteaptă să se termine întâlnirea și care probabil că-și tot verifica telefonul de plictiseală, nu pentru că aștepta cine știe ce veste de la prietena ei.

Lucrurile acestea se întâmplă când vine vorba de întâlniri.

Se întâmplă și când abia ai cunoscut o femeie, dar și când ai apucat să ieși cu ea la o întâlnire clasică.

Totuși, există lucruri pe care le poți face și pe care le poți spune astfel încât aceste întâlniri să fie cu totul altfel.

Există lucruri pe care le poți face și pe care le poți spune care să o facă pe ea încântată de tine.

Există strategii la care poți apela care să te ajute să-i stârnești interesul și să o transformi o tipă monosilabică într-una mai dornică de vorbă decât ai fi crezut posibil.

În fine, există câteva secrete care pot transforma o întâlnire banală în primul pas spre… Spre ce vrei tu: sex, relație de scurtă durată, relație clasică.

Cumpără acum – 297 Lei

Cum te ajută acest ghid să ai succes la întâlniri

În ghidul acesta, mă asigur că-ți ofer cele mai bune sfaturi ale mele când vine vorba de întâlniri.

Deși focusul e pe prima întâlnire, informațiile le poți folosi pentru orice întâlnire dacă le adaptezi un pic.

Nu contează dacă te vezi cu o tipă cu care te-ai mai văzut în trecut și n-a mers.

Sau cu o tipă cu care ai avut o relație și v-ați despărțit.

Sau cu o tipă pe care ai cunoscut-o atunci, pe loc.

Totul poate fi adaptat fiecărei situații în parte.

Mai mult, vei vedea că sfaturile mele au marea calitate de-a te ajut să-ți controlezi mult mai bine emoțiile și de-a înțelege rapid ce se întâmplă în mintea femeii din fața ta.

Fiecare pont este gândit astfel încât să rezolve în același timp aceste lucruri: ce să spui tu și cum să reacționezi în funcție de ce spune ea.

Nu vei mai avea probleme legate de faptul că nu știi ce să spui și nu vei mai ajunge în situația de-a-ți veni idei abia la nu știu câte ore după întâlnirea cu acea fată.

Mai mult, când vei lua din nou legătura cu ea, vor fi șanse mari să se arate încântată de acest lucru.
Cumpără acum – 297 Lei

Ce faci dacă lucrurile merg prost la întâlnire

Da, uneori, o întâlnire poate merge prost indiferent ce ai spus sau ai făcut tu.

În astfel de situații, ce faci?

În ghid ai o soluție pe care te asigur că nu o vei găsi nicăieri în altă parte dintr-un motiv simplu – e o tehnică inventată de mine și folosită cu succes de cei care mi-au urmat sfatul.

Ca orice sfat de-al meu, aplicarea acestei strategii presupune un pic de curaj, dar efectul va fi neobișnuit de puternic.

Poți schimba brusc felul în care gândește despre tine.

Instant.

Mai rapid decât dacă ai dezlipi un plasture:

Cumpără acum – 297 Lei

Ce alte ponturi speciale vei găsi în acest ghid

Ghidul conține 93 de pagini dedicate exclusiv acestui subiect.

Prin urmare, sunt o grămadă de lucruri care pot fi învățate. De exemplu, vei găsi în ghid:

 • cum obții prima întâlnire – ce îi spui ca să ai șanse mari să iasă cu tine
 • cum te pregătești pentru o întâlnire. Inclusiv pentru prima – asta face diferența între o întâlnire reușită și una la finalul căreia ea nu știe cum să te evite
 • ce trebuie să ai în minte când vine vorba de întâlniri – există o anumită filozofie pe care o poți folosi ca să acționezi și să reacționezi ca un bărbat
 • ce vorbești și ce nu vorbești cu ea la întâlniri – lucrurile acestea contează dacă vrei să-i stârnești atracție, dacă vrei să o faci să-și dorească să te vadă iar și iar
 • ce faci dacă lucrurile merg bine la întâlniri – dacă lucrurile merg bine, vei fi tentat să faci niște erori. Nu le vei face dacă știi aceste ponturi
 • ce faci dacă lucrurile NU merg bine la întâlniri – nimeni nu te învață cum să salvezi o întâlnire care nu merge bine chiar din timpul acesteia. Nu chiar nimeni – afli din ghid ce ai de făcut. Apropo, e ceva oarecum neobișnuit, dar tare eficien!
 • cum obții sărutul la prima întâlnire – sărutul se obține din vorbe și atitudini. Te învăț cum s-o duci în stadiul de-a-și dori ea însăși acest sărut. Mai mult, vei învăța cum să faci lucrurile astfel încât totul să curgă de la sine
 • ce mesaj îi dai după întâlnire – indiferent c-a mers bine sau n-a mers bine, mesajul de după întâlnire poate să te ridice în ochii ei sau să te facă mărunt. Învață ce ai de făcut!
 • o serie de dialoguri care îți arată cum să reacționezi în funcție de vorbele ei – totul explicat limpede, totul prezentat astfel încât să poți adapta lucrurile la situația ta
 • o serie de explicații simple pentru tot felul de reacții ale femeilor – dacă știi de ce reacționează așa, vei ști și ce ai de făcut în fiecare moment al interacțiunii cu ea
 • ponturi care te ajută să-ți formezi strategii pentru întâlniri – asta ca să nu stai să te gândești de fiecare dată oare ce ar trebui să faci. Vei avea o strategie și nu-ți va rămâne decât s-o urmezi.
 • idei care să te scoată din orice situație în care nu mai știi ce să spui – nu contează dacă ești sau nu un tip bun la conversații. Cu ponturile mele, o vei face pe ea să vorbească pe îndelete

Cumpără acum – 297 Lei

Ai întrebări? Uite câteva răspunsuri care-ți pot fi de folos

1. Câte pagini are ghidul?

Are 93 de pagini. Prin urmare, vei afla o grămadă de lucruri despre întâlniri. Sigur, poți folosi o parte din acele ponturi și pentru alte interacțiuni cu femeile care te atrag, dar asta e treaba ta.

Ca de obicei, am oferit acolo inclusiv o serie de ponturi pe care nu le vei găsi nicăieri altundeva.

Când spun nicăieri, chiar înseamnă nicăieri. Singura posibilitatea ca altcineva să-ți ofere unele dintre ponturile din ghidul meu este să le copieze.

2. E carte clasică sau ebook?

E un ebook (pdf) care se livrează instant pe adresa ta de email după ce faci plata. Dacă prin absurd îl pierzi, e suficient să-mi dai un email și ți-l retrimit.

3. Dacă sunt plecat din țară, pot cumpăra ghidul?

Absolut. Nu contează unde ești, poți plăti cu cardul direct pe site indiferent în ce valută este contul tău. Banca ta va transforma suma în lei automat, așa că nu ai nicio bătaie de cap.

Dacă vrei să plătești prin transfer bancar, dă-mi un email ca să-ți dau datele contului nostru în Euro.

4. Voi primi factura acasă, prin poștă?

Nu, nu vei primi niciodată ceva prin poștă.

Singurul mod în care trimitem ceva este prin email. De exemplu, ghidul îl vei primi prin email după ce-l plătești. E treaba ta ce cumperi, iar confidențialitatea datelor tale este asigurată.

5. Cât de folositoare sunt sfaturile tale?

Unii spun că sunt ale naibii de folositoare…

Ghidurile tale sunt cea mai bună educație pe care am primit-o vreodată ca bărbat. Cred asta deși am acces la o grămadă de alte site-uri din țară și din afară (M.T)

sau

Cel mai enervant lucru este că am descoperit site-ul tău târziu. Aș fi vrut să știu ceea ce știu acum atunci când eram puștan sau măcar când aveam vreo 30 de ani. Acum aproape 50 și mi se pare amuzant cum se confirmă ideea aceea a ta – că femeile îndrăgostite de tine se poartă mereu ca niște adolescente. (Gabi și Atât)

sau

Probabil că cei mai mulți bărbați care vin aici o fac pentru a cuceri femei. Eu am venit pentru că eram ceea ce tu numești „bărbat invizibil”. Nu existam pentru absolut nimeni, nu doar pentru femei. În vara în care am intrat la facultate, am luat toate ghidurile tale. Din greșeală, pe unul l-am cumpărat de două ori, atât eram de disperat :))  Cred că motivul pentru care mi-am rezolvat atât de multe dintre probleme (mai am de lucru, nu s-a terminat) ține de faptul că am avut încredere în ce ai scris în aceste ghiduri. Nu știu dacă sunt cele mai bune sfaturi pentru că nu am cu ce compara, dar categoric sunt niște sfaturi pe care m-ai convins să le pun în practică. (Răzvan)

Limpede?

Perfect… Acum poți trece la treabă:

Cumpără acum – 297 Lei

Metode de plată pentru ghid

Ai la dispoziție 3 metode simple de plată pentru a cumpăra ghidul Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima. În funcție de metoda aleasă, diferă și rapiditatea cu care primești ghidul.

Primele două metode sunt cele mai rapide, iar livrarea ghidului se face instant.

1. Plata cu ajutorul cardului direct pe site (mediu securizat)

Pentru plata cu ajutorul cardului ai nevoie de un card Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro etc.

După ce plătești, cartea îți va fi livrată instant pe adresa de e-mail folosită în momentul tranzacției:

Cumpără acum – 297 Lei

2. Plata prin PayPal (necesită cont PayPal)

Imediat după ce plătești cei 63 Euro, vei primi prin e-mail link-ul spre pagina de descarcăre a ghidului. Dă click pe butonul de mai jos:

Plata prin PayPal

3. Plata prin transfer bancar

Pentru aceasta, ai nevoie de numele firmei noastre și de contul nostru:

Huspa SRL

Banca: Banca Transilvania (Cod Swift/BIC: BTRLRO22)

Cont Lei: RO17BTRLRONCRT0677840201 (pentru plăți prin transfer bancar)

După ce faci plata, trebuie să ne trimiți un email prin care să ne anunți c-ai plătitaici este formularul de contact.

Noi verificăm plata și imediat după ce banii sunt în contul nostru, îți trimitem ghidul pe email.

Dacă trimiți dovada plății, putem accelera trimiterea comenzii.

Dacă ai vreo nelămurire legat de ghid sau de procesul de plată, scrie-ne și-ți vom răspunde rapid.

Important: Ghidul este în format electronic (pdf), are 93 pagini și poate fi citit pe computer, tabletă, smartphone etc. Prin urmare, ghidul iți va fi trimis la adresa ta de Email. Nu vei primi nimic prin poștă, inclusiv confirmarea plății sau factura o primești tot prin Email.