Nu deveni sclavul smiorcaitelor

Cum să tratezi smiorcăiteleExista pe lumea asta femei care au victimizarea in sange.

Genul de femei carora le place sa-si planga de mila indiferent daca viata le-a adus  sau nu in situatia de-a fi victimile unor abuzuri.

Pentru acestea, autocompatimirea este un reflex care are ca efect obtinerea atentiei unor barbati.

Astfel, atunci cand nu pot obtine aceasta atentie cu ajutorul unor calitati naturale sau cu ajutorul unor calitati dobandite, incearca sa o castige printr-un sir nesfarsit de smiorcaieli obosite si obositoare.

Aparent, nimeni n-ar dori sa petreaca timp in compania unei astfel de femei. In practica insa, acest comportament face victimile sale.

Infirmierele de suflete ranite

Exista pe lumea asta o categorie de barbati pe care mamele, matusile si bunicile ii numesc „baieti tare buni”.  Tipul acela de barbat care a stat la originea expresiei „nu ar atinge-o nici cu o floare”.

Acesti barbati au inclusiv rolul complex de-a sta dupa fundul smiorcaitelor descrise mai sus. De-a le suporta toanele, de-a le ridica moralul care li se tot tavaleste pe jos, de-a fi prosti cand situatia o cere etc.

Ei sunt cei la care se apeleaza atunci cand smiorcaita vrea sa-si descarce un pic sufletelulchinuit de vreun golan care i-a tras-o si apoi a parasit-o.

Sau cand mama, tata, sora mai mare, matusa si alti rai nu inteleg ca ea trebuie sa-si petreaca intreaga noapte la discoteca.

Sau atunci cand ramane fara bani si are nevoi urgente.

In toate aceste cazuri, „infirmierele” despre care va vorbesc sunt la capataiul „victimei” si inghit tot ceea ce li se spune. In schimb, obtin ceea ce eu numesc bon de speranta.

Ce este bonul de speranta

Bonul de speranta este denumirea metodei prin care, constient sau nu, o femeie tine in joc de glezne un barbat.

Adica dupa ce obtine ceva de la acesta, ii da un sarut pe obraz. Sau ii ofera o lauda. Sau il mangaie pe cap asa cum ar face cu un catelus care a fost cuminte si ascultator.

Chestiunea fascinanta este ca o gramada de barbati reusesc sa atinga culmea suferintei din cauza acestui gen de comportament. Au mereu speranta ca vor primi mai mult de la femeia respectiva, dar nu este decat o speranta dureroasa.

La fel de adevarat, ca bonurile de speranta sunt folosite intr-o masura destul de importanta si de barbati, dar aceasta este un subiect pentru o postare viitoare.

Ce ai de facut cand intalnesti o astfel de femeie

Viata iti va scoate in cale astfel de femei mai des decat iti inchipui.

O femeie poate incerca sa se poarte asa, constient sau nu. Important este insa daca tu accepti un astfel de comportament.

E foarte, foarte important sa nu-ti fie teama ca daca nu-i inghiti toanele vei avea de pierdut, ca se va supara, ca nu va mai dori sa aiba de-a face cu tine.

Orice amenintare de genul „daca nu faci nu stiu ce, atunci eu voi face nu stiu cum trebuie sa te lase rece.

Sau, chiar  mai bine, sa te amuze 🙂

In realitate, simplu fapt ca nu-i accepti iesirile dramatice te va face diferit fata de majoritatea barbatilor pe care i-a cunoscut si pe care i-a prostit dorindu-si sau nu asta.

Si, asa cum am spus-o de nenumarate ori, cand esti diferit, castigi – atat respectul ei, cat si respect de sine.

Apropo de-a fi diferit, acest ghid te ajută să fii cu adevărat altfel decât ceilalți bărbați în ochii femeilor care te atrag:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.