Nu te imprieteni cu femeile care-ti plac

De ce e important să nu fii doar prieten cu ea

Chiar daca romanii fac din ce ince mai putini copii, vanzarile de pampersi par sa aiba un viitor luminos in Romania…

Asta si pentru ca nu doar bebelusii isi murdaresc scutecele la fiecare doua ore, ci si barbatii care au o atitudine cacacioasa atunci cand vine vorba sa interactioneze cu femeile care le plac.

Cel mai prost plan facut vreodata

Unii cred ca cel mai prost plan facut vreodata ar fi cel pe care Razvan Lucescu l-ar fi conceput inaintea meciului cu Bosnia.

Fals. Cel mai prost plan facut vreodata este cel gandit de barbati atunci cand aleg intai sa se imprieteneasca cu femeile care le plac si abia apoi sa incerce sa le seduca.

Este un plan atat de prost incat ori barbatul respectiv nu ajunge vreodata in situatia de-a indrazni sa puna in practica partea a doua a planului, ori barbatul respectiv incearca sa o seduca dar are la fel de multe sanse sa-i starneasca atractie acestei pe cate are sa o convinga ca ar fi Elvis.

Cand lucrurile sunt grave

Daca o femeie spune despre tine ca sunteti prieteni, nu este grav. Poate avea o gramada de motive pentru care sa te numeasca asa cand te prezinta altora sau cand vorbeste despre tine cu altii.

Grav este insa atunci cand iti spune ca-i esti un prieten extraordinar printr-o adresare directa. Nu te bucura daca-ti da un mesaj in care-ti spune acest lucru, nu te bucura daca-ti marturiseste fata in fata acest lucru.

Din contra, du-te acasa, da-ti 3 palme si promite-ti ca nu vei mai fi niciodata atat de fraier incat sa mai fii prietenul vreunei femei care-ti place sexual vorbind.

Cel mai mare omorator de tensiune sexuala

Cand o femeie te percepe ca pe un bun prieten sau ca pe un amic de treaba, nu poate sa fie si atrasa de tine in acelasi timp.

Pur si simplu, cele doua chestiuni nu pot exista amandoua in mintea unei femei. De ce? Pentru perceptia bun prieten sau amic de treaba inhiba orice tensiune sexuala cu la fel de multa determinare pe cat manifesta un deratizator fata de sobolanii prinsi la colt.

Iar fara tensiune sexuala, poti la fel de bine sa-i fii „prietena” sau „amică”, e acelasi lucru.

Decat bun prieten, mai bine certati.

Daca esti deja un bun prieten trebuie sa faci orice pentru a-ti schimba acest statut. . Inclusiv o stare de conflict intre tine si femeia respectiva este mai sanatoasa si-ti ofera mai multe sanse de-a-i starni la un moment dat atractie.

Prin urmare, opreste-te din tot ceea ce obisnuiesti sa faci in mod constant in relatie cu ea.

Obisnuiesti sa te intalnesti cu ea ori de cate ori are vreo dezamagire? Opreste-te. Are prietene pentru asa ceva.

Obisnuiesti sa raspunzi prezent ori de cate ori are nevoie de ceva? Opreste-te. Singura situatie nevoie de-a ei pe care ar trebui sa o satisfaci pentru inceput ar trebui sa fie una de natura sexuala.

Obisnuiesti sa fii primul care ii posteaza comentarii pupacioase in dreptul pozelor de pe facebook? Opreste-te, asta e treaba de cocalar masturbationist, nu de barbat.

Schimbarea atitudinii fata de ea s-ar putea sa o dezamageasca. Nu te lasa pacalit, in calitate de mare dezamagire ai mai mare sanse sa te culci cu ea sau sa ajungi sa ai o relatie cu ea decat in calitate bun prieten.

Sigur pe Tine – Cum să o cucerești cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.