Pastreaza-ti secretele doar pentru tine

Păstrează-ți secretele

Barbatii sunt la fel de curiosi ca femeile… si totusi in cultura multor popoare de pe aceasta planeta se sustine ca femeile intrec fara probleme barbatii in aceasta privinta.

Aceasta discriminare imi umple ochii de lacrimi si doar un singur gand ma consoleaza oarecum: ca pe lumea asta exista o gramada de blegi care abia asteapta sa satisfaca curiozitatea uneori patologica a femeilor.

Serios vorbind, aceasta este una dintre marile probleme ale barbatilor.

Prea multi incearca de prea multe ori sa-si cucereasca partenerele printr-o predare totala in fata oricarei dorinte exprimate de acestea.

Barbatul prestator de servicii

Concret, unii barbati cred ca poti seduce mai usor o femeie daca-i oferi ceea ce vrea. Si cum respectivii au prea mult bun simt incat sa dea conotatii sexuale acestei idei, se limiteaza sa devina un fel de prestatori ai unor servicii comune.

De exemplu, daca respectiva vrea un anumit cadou, flacaii acestia fac pe dracul in patru si-l cumpara.

Daca respectiva vrea sa fie ajutata cu mutatul, tipul acesta de barbat este primul care-si ofera serviciile.

Daca tipa respectiva vrea ca el sa poarte o esarfa roz la iesirea in oras, el o poarta chiar daca rozul nu i-a placut vreodata.

Daca ea vrea sa vada la cinematograf doar comedii romantice oligofrene, el devine brusc fanul comediilor romantice oligofrene.

In fine, daca el are un secret si ea vrea sa-l afle, in cel mult doua secunde el nu mai are niciun secret pe care ea vrea sa-l afle 🙂

Un barbat nu  barfeste

Secretele unui barbat sunt parte integranta din caracterul sau. Suna pompos, dar asta-i realitatea.

Capacitatea de-a pastra un secret este o calitate, o trasatura  nu doar a personalitatii masculine, ci o trasatura a oamenilor care au caracter.

Un barbat nu barfeste si un barbat pastreaza pentru el orice lucru care i-a fost transmis cu scopul de-a fi stiut doar de el.

Chiar daca anumiti indivizi aduc a barbati anatomic vorbind, indeletnicirile lor de tzatze reusesc sa nasca diverse controverse in legatura cu masculinitatea lor.

Maruta, Cristi Brancu, Madalin Ionescu etc. sunt modele demne de urmat de femeile care viseaza la o cariera in domeniul show-urilor penibile de televiziune, nu de barbati.

Ce se intampla cand iti cedezi secretele

O femeie poate intr-adevar sa-ti dea atentie de moment pentru o gramada de ratiuni.

De exemplu, unele dau atentie barbatilor care-si cumpara relatiile. Adica sub o forma sau alta platesc in bani pentru atentia respectiva.

Altele dau atentie barbatilor pentru ca vor sa obtina o informatie de la acestia sau un serviciu de cine stie ce tip.

Nu confunda castigarea bunavointei unei femei cu atractia. Sunt doua lucruri total diferite.

Aunci cand iti cedezi secretele, iti cedezi o bucata din propria personalitate, iar personalitatea  este unul dintre factorii importanti care starnesc atractie reala femeilor.

Ce sa faci cand curiozitatea o musca de fund

Atunci cand curiozitatea o musca in asa hal de fund incat iti cere sa-i dezvalui un lucru care n-o priveste, ai ocazia speciala de-a te distra.

Daca o faci, castigi.

Daca nu o faci…. Daca nu o faci, pierzi. Ce altceva crezi ca ti s-ar putea intampla?

De altfel,  exista sanse foarte mari sa te fi lovit deja de astfel de situatii si sa fi vazut care este efectul fiecaruia dintre aceste comportamente.

Nu ceda in fata smiorcaielilor sau a amenintarilor penibile. In fata unor astfel de reactii, ai dreptul sa razi mai tare decat la un episod din Seinfeld.

Nicio femeie care tine cu adevarat la tine nu se va desparti de tine pentru ca ai refuzat sa-i spui un secret. Nici macar daca amandoi sunteti clasa a doua.

De asemenea, daca te afli intr-o relatie clasica, nu te lasa pacalit de culmea ipocriziei obosite – „Uite, noi nu comunicam de-ajuns!”.

A-i dezvalui ei un secret care n-are legatura cu ea nu inseamna ca veti comunica mai bine. Inseamna ca ideea de castrare a reprezentat mereu o fantezie pentru tine.

Un sfat de final: respecta-ti intimitatea

Fa-ti un serviciu si pastreaza pentru tine parolele de la contul de e-mail.

Pastreaza pentru tine componenta listei de contacte din telefon sau de prin cine știe ce alte părți.

Pastreaza  pentru tine amanuntele legate de foste relatii.

Păstrează pentru tine tot ceea ce nu e absolut deloc treaba altcuiva.

Apropo, dacă vrei să înveți cum să te porți ca un bărbat în relație cu femeile, ia-ți acum acest ghid:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.