Prima si probabil cea mai importanta intrebare

Am spus intotdeauna ca barbatii isi pot invinge timidatea interactionand cu un numar cat mai mare de femei.

Ca e bine sa intri in vorba atat cu vanzatoarea de la magazinul din colt, cat si cu tipa faina pe care o remarca intr-o librarie. Exercitiul acesta vindeca timidatate si iti dezvolta capacitatile de comunicare.

Acelasi exercitiu te ajuta sa cunosti oamenii, sa le vezi calitatile si sa descoperi un lucru extrem de important despre care voi vorbi mai jos.

Greseala clasica de barbat

Primesc zilnic mail-uri de la barbati care doresc aproape cu orice pret sa castige atentia femeilor de care sunt sau cred ca sunt indragostiti.

Vor un sfat sau o solutie instant. Uneori, exista astfel de lucruri, alteori trebuie sa munceasca, sa citeasca ghidurile, sa citeasca articole mai vechi de pe acest blog si abia apoi sa descopere singuri care le sunt raspunsurile la intrebari.

N-am vazut insa in aceste mail-uri decat foarte putini barbati care sa-si puna intrebarea daca femeile respective merita efortul lor. Sau macar o simpla cheltuiala de atentie.

Tu esti un premiu. Ea te merita?

Un barbat trebuie sa fie mereu constient de propria valoare si sa tinteasca mereu macar la nivelul sau, daca nu mai sus.

De foarte multe ori insa, barbatii uita acest lucru si traiesc senzatia ca trebuie sa-si dovedeasca valoarea, ca trebuie sa faca efortul de a cuceri, ca au datoria pasi toti pasii.

In fapt, n-ar trebui sa privesti deloc lucrurile asa.

Un barbat este un premiu pentru o femeie la fel cum o femeie poate fi un premiu pentru un barbat. Nu vorbesc aici de „premiu” ca despre un obiect ce rasplateste un efort, ci despre simbolul de valoare al unui premiu.

Deci, inainte de-a face eforturi, inainte de-a te consuma ca nu ti-a dat atentie, inainte de-a te gandi cum sa o cuceresti, inainte de orice, pune-ti intrebarea aceasta simpla: ea te merita?

PS: ia-ți acest ghid dacă vrei să stârnești cu adevărat atracție femeilor care-ți plac:

Sigur pe Tine – Cum să o cucerești cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.