Ce rol trebuie să joace un bărbat în serialul favorit al unei femei

Rolul bărbaților în dramele femeilor

După cum ți-am spus și-n ultima postare, femeilor le place drama inventată.

Le place atât de mult încât tânjesc după aceasta chiar și când toate le merg bine-n viață.

Nu spun că femeile ar avea o înclinare spre căutarea dezastrului sau spre provocarea unor tensiuni inutile, ci doar că natura multora dintre ele le face dornice să vadă, să simtă și să trăiască un pic altfel decât spune logica noastră.

Prin urmare, dacă observi că ea este nemulțumită de tine, că-ți face tot felul de reproșuri, că aproape caută motive pentru care tu și ea nu sunteți potriviți, destul de probabil se-ntâmplă unul din aceste două lucruri: nu o atragi suficient sau o plictisești de-a dreptul.

Uneori, lipsa de atracție și plictisul se combină, lucru care transformă șansele tale de-a fi cu ea în șansele lui Bute de-a-l bate pe unul dintre frații Klitschko.

Indiferent de variantă, te asigur  că Bute nu are cum să-l bată pe vreunul dintre frații Klitschko, iar ea va căuta să umple golul provocat de interacțiunea cu tine.

Cu ce-l va umple?

Cu dramă inventată. Multă, multă dramă. Și dacă nu va fi de-ajuns, cu altcineva.

3 roluri de bărbat în dramele inventate ale femeilor

Chiar dacă e drama ei, automat ar trebui să te intereseze rolul principal, rolul de regizor sau rolul de producător.

Oricare dintre aceste 3 roluri presupune anumite abilități speciale, dar, în mare, ideea este de-a-i oferi posibilitatea să lege de tine atât ceea ce o bucură, cât și ceea ce o supără la un moment dat.

Mai simplu spus, să-i umpli mintea cu tine.

Cum faci asta?

Simplu…. Prin vorbe, atitudini și fapte.

După cum îți poți da seama, nu e chiar așa de greu.

Acest blog conține deja scenariul pentru o grămadă de jocuri pe care le poți aborda, pentru o grămadă de indicații regizorale pe care le poți lansa și pentru o grămadă de interacțiuni pe care le poți produce.

Fiecare text în parte te-nvață ceva și-ți formează mentalitatea potrivită nu doar pentru a cuceri o femeie, ci și pentru a te purta în mod natural ca un bărbat.

În plus, spre avantajul tău, când o femeie intră-n „febra dramatică”, capacitatea ei de-a evita interacțiunea cu cei din jur este minoră. Adică ea își dorește să joci, să deschizi gura.

Este suficient să vorbești ceea ce trebuie cu ea, să ai replicile potrivite și vei vedea că o vei stârni instant inclusiv până la nivelul la care filmul vostru ar putea să fie interzis minorilor.

Atenție însă – dacă nu preiei unul dintre rolurile „de control” ale dramei inventate în mintea ei, atunci te va distribui ea automat într-un rol secundar de tot rahatul.

De obicei, asta înseamnă că îți va pune la dispoziție un script în care ori te vei comporta ca o foarte bună prietenă de-a ei, ori precum o canapea de psiholog.

Femeilor le plac mai mult serialele decât lung metrajele

Unii bărbați vin pe acest blog, citesc un text sau două legate de problemelele lor și se duc liniștiți să și le rezolve.

După ce le rezolvă, își văd mai departe de viață până când descoperă ceva interesant: când vine vorba de drame, femeilor le plac mult mai mult serialele decât filmele de lung metraj.

Nu e ca-n filemle calsice în care dezondământul presupune că el și ea rămân fericiți împreună și cu asta b-asta.

E mai degrabă ca-n seriale. Adică totul are mai multe episoade, câteodată mai multe sezoane.

În plus, așa cum spuneam mai sus, setea femeilor de drame inventate poate fi atât de mare încât să consume mai multe episoade deodată.

Prin urmare, lucrurile nu se termină peste noapte și sfaturile mele nu sunt valabile doar până-ți rezolvi problema.

De asta blogul se numește „Fii bărbat!” și nu „Fii bărbat pentru două zile!”… ca să știi că rolul de bărbat e intim legat de natura ta pentru toată viața.

Când e cazul să-ți alegi rolul de spectator

Uneori, foarte rar, cel mai bun rol pe care un bărbat îl poate juca în drama inventată a unei femei este să alegi rolul de simplu spectator.

Deși hormonii și programarea naturală ne stârnesc atracția pentru o grămadă de femei, realitatea este că nu orice femeie merită atenția ta.

Așa cum pe lume există o grămadă de flăcăi „defecți”, așa există și o grămadă de tipe numai bune de uitat, de ignorat, de dat deoparte.

Dacă ajungi să ai de-a face cu o astfel de tipă, rolul de spectator ți se va potrivi cel mai bine. Și nu al oricărui spectator, ci a celui care se uită la un serial înainte de culcare.

Genul care rezistă vreo 20 minute înainte să-nchidă laptopul și să se bage la somn… Mâine este o nouă zi, o zi în care poți cunoaște oameni interesanți și vedea filme un pic mai amuzante 🙂

PS: în ghidul Cum să-ți recâștigi iubita te învăț cum să iei Oscarul în seducție: vei afla ce-ai de făcut pentru a reaprinde pasiunea fostei iubite pentru tine sau a unei tipe pe care ai vrut să o cucerești, dar n-ai reușit.

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.