Ce cadou îi iei unei femei de care ești atras

Ce cadou îi iei unei fete de care ești atras
Primul și cel mai important cadou pentru o femeie ești tu. Al doilea este atenția atenția pe care i-o acorzi. În fine, abia apoi te poți gândi și la cadouri clasice.

În general, tu ești cadoul pentru ea.

Nu este nicio exagerare.

Dacă ești într-o relație cu o femeie sau te afli în primele faze ale interacțiunii cu o femeie, e de la sine înțeles că ești un cadou pentru ea.

Dacă n-ai fi, nu te-ar băga în seamă.

Orice femeie interesată de tine în mod real te va considera valoros ca bărbat, deci poți spune că ești un cadou pentru ea.

Sigur, ar fi sănătos să faci lucruri concrete care să te facă atractiv ca bărbat în ochii femeilor, simplu fapt că te vei considera tu valoros nu este suficient.

Dincolo de asta, există diverse situații în care e o idee bună să faci cadou unei femei care te atrage.

Textul acesta te lămurește în profunzime care-i treaba cu cadourile pentru femei și ce ar trebui să-i cumperi iubitei tale sau unei femei cu care vrei să ai o relație.

Istoria primitivă a cadourilor – de când dau bărbații cadouri femeilor

Ideea de-a face un cadou partenerei este mai veche decât specia noastră.

Vei vedea în lumea animalelor, în special la diverse mamifere, diverse tendințe ale masculilor de-a oferi cadouri partenerelor.

În cazul mamiferelor care au un sistem social asemănător din multe puncte de vedere cu al nostru, chestiunea aceasta este și mai evidentă.

Și nu se limitează doar la posibilii parteneri sexuali, ci și la diverși membri ai grupului care nu interacționează cu motivație romantică.

De exemplu, poți vedea asta frecvent la cimpanzei, care împart hrana sau serviciile de puricare / curățare cu diverși membri ai grupului.

În cazul oamenilor, există diverse teorii bazate mai ales pe observații făcute asupra unor populații izolate și cu stil de viață primitiv.

Concret, cel mai frecvent, bărbații fac cadouri femeilor în special când vine vorba de un interes sexual. Cadoul este adaptat cultural respectivei populații, dar de obicei implică hrană sau unelte.

Astfel, de la o bucată mai delicioasă dintr-un anume animal și până la o unealtă mai bună de curățat pieile vânatului poți întâlni tot felul de exemple.

După cum îți poți da seama, atât hrana, cât și respectivele unelte sunt simboluri ale supraviețuirii. Hrana la modul cel mai concret, iar uneltele ca forme cumva mai sofisticate ale aceleiași idei.

Normal, pot să apară și alte varietăți de interpretare – de exemplu, ca să faci cadouri din zona rarității alimentare, e posibil să fie nevoie de anumite calități de vânător sau anumite capacități de explorare a mediului pentru obținerea cadoului.

Logic, aceste calități sunt valorizate în societatea respectivă și pot produce un soi de atracție pentru femeile interesate să aibă ca tată pentru copii lor cele mai bune / capabile exemplare masculine din trib.

Cu cât venim mai aproape de zilele noastre sau mai aproape de societatea în care trăim, motivațiile inițiale ale cadourilor oferite de bărbați femeilor rămân aceleași – demonstrarea capacităților de posibil partener sexual.

Ce apare nou este împingerea motivației primitive în plan secund și aducerea în prim plan a tot felul de motivații care sunt mai ușor de acceptat.

De exemplu, e mult mai ușor să spui că dai un cadou pentru că e un gest frumos decât să spui că dai un cadou pentru că vrei s-o furți.

De asemenea, în societatea actuală există și un soi de rafinare a cadourilor. O bijuterie nu este în esență un simbol al supraviețuirii de bază, așa cum este hrana în societățile primitive, dar poate fi interpretată și ca o dovadă a ușurinței supraviețuirii.

Ce-nseamnă ușurința supraviețuirii?

Înseamnă pasul următor după rezolvarea necesităților de bază, adică atingerea unui anume tip de confort.

Concret, niciun adult sănătos psihic și cu o minimă capacitate fizică din România actuală nu riscă să moară la propriu de foame.

Necesitățile de supraviețuire sunt oarecum ușor de asigurat.

În schimb, confortul este o cu totul altă poveste.

Ceea ce oamenii văd de exemplu în filmele și serialele americane poate să devină ceea ce-și doresc pentru propria viață – case, mașini, vacanțe, coafuri, haine etc.

Nimic legat de aparent de supraviețuire, totul legat în schimb de confort.

Sau mai bine spus, totul legat de excesul de confort.

Psihologia cadourilor – de ce produc cadourile bucurie, obligații sau ținere de minte

Cadourile produc bucurie pentru că, în general, sunt simbolul inițierii sau al întăririi unei relații.

În cazul animalelor sociale, așa cum sunt și oamenii, relația dintre membrii speciei are o mare importanță din trei mari motive.

Relațiile bune asigură securitate, hrană și sex.

Adică supraviețuirea individului și a speciei.

Adică ceea ce natura a avut grijă să promgrameze în mintea noastră cu mare succes.

Prin urmare, dacă aș simplifica la extremul extremului, bucuria primirii unui cadou este bucuria că vei supraveițui.

Normal, o femeie care primește astăzi un inel de logodnă nu se gândește că acel inel este un simbol al supraviețuirii sale prin faptul că un individ mai puternic fizic se angajează să aibă grijă de ea și de copiii lor.

Sau că acel individ puternic va asigura niște gene puternice pentru copiii ei și ai lui.

Dar, într-un final, asta se întâmplă, oricât de neromantic ar fi.

Peste aceste straturi de primitivism natural, vin straturile de prelucrare culturală.

Astfel, inelul devine simbol al relației romantice, nu un simbol al angajamentului de-a perpetua specia umană.

Mai mult, așa cum spuneam mai sus, cadourile inițiază sau întăresc relațiile, care relații sunt de-o importanță covârșitoare pentru supraviețuirea animalului social numit om.

Prin urmare, psihicul nostru se umple de plăcere / bucurie în momentul primirii unui cadou pentru că dincolo de semnificația dorită de cel care-l oferă și de cea care-l primește, cadoul în cauză confirmă o relație.

Relație care confirmă siguranța supraviețuirii și a unui anume tip de confort.

Acum, orice relație presupune un drum cu dublu sens.

Adică cel care oferă așteaptă ceva în schimbul acelui cadou.

Inclusiv cei care spun că au oferit un cadou fără niciun interese au avut măcar simplul interes de-a se simți bine.

Ce-nseamnă acel „ca să se simtă bine”?

Ce-nseamnă acel „mi-a făcut plăcere să-i dau un cadou”?

Înseamnă satisfacerea dorinței ancestrale de-a iniția / întări relații.

Care relații știi deja că sunt foarte importante pentru psihologia animalelor sociale.

Nimic nu vine din aer. O parte importantă vine ca urmare a unei programări psihice mai mult biologice decât culturale.

Revenind, pe lângă bucurie, cadourile mai implică ceva.

De ce cadourile pot produce obligații femeilor care le primesc

Chiar și când un cadou e dat „fără nicio obligație”, te asigur că aceasta apare undeva pe fundalul minții celei care primește cadoul, dar și pe cel al minții celui care-l dă.

Cel care dă cadoul are pretenția să primească ceva în schimb ca urmare a faptului c-a fost drăguț / amabil / de treabă / atent etc.

Ce să primească?

Măcar o atitudine asemănătoare din partea celui care a primit cadoul.

Cel sau cea care primește cadoul se simte oarecum obligată să fie la rândul său / ei amabil, de treabă etc.

Când vine vorba de cadouri neechilibrate, adică genul de cadou neobișnuit de valoros pentru nivelul relației, acest sentiment de obligație devine și mai puternic.

De exemplu, un bărbat tocmai a cunoscut o fată de care se simte atras. Au ieșit de două ori, s-au simțit bine și brusc el îi oferă ei cadou un lanț de aur.

Dacă tipul despre care vorbesc și femeia în cauză nu sunt milionari sau nobili din cine știe ce familie celebră, adică oameni pentru care cadourile pot avea din start o dimensiune financiară majoră, atunci se poate vorbi de un cadou supradimensionat.

Mai exact,  e un cadou care încearcă să cumpere relația.

Automat, cel care dă acest cadou știe în străfundurile minții lui ce face și la fel de bine știe și ea.

Prin urmare, dacă ea nu e foarte atrasă de el, va simți același lucru – că acel cadou e o formă de-a o obliga pe ea în relație să fie cel puțin la fel de amabilă cu el.

Și cum el nu așteaptă de la ea să primească la rândul lui un lanț de aur, ci sex, atenție romantică și altele de gen, ea se va confrunta cu o alegere dificilă.

Asta în caz că nu i se va părea profitabil la modul cel mai economic cu putință să-i întrețină flăcăului dorința de-a plăti pentru relație prin tot felul de cadouri.

Ce se ascunde uneori în spatele dorinței de-a fi ținuți minte prin intermediul unui cadou

În fine, dincolo de bucurii și obligații, cadourile pot produce și ținere de minte.

Adică, dacă vorbim de un bărbat și o femeie, cel care oferă cadoul vrea să fie ținut minte de cea care-l primește.

De unde această dorință?

Pe de o parte, faptul că ești ținut minte prin intermediul unui cadou este și o formă de-a te asigura că ea, când evaluează  posibilii parteneri, te va lua în calcul cu mai multă ușurință.

Dincolo de acest aspect, elementul psihologic principal care-l face pe un om să-și dorească să fie ținut minte este iarăși unul programat natural.

De exemplu, dorința noastră de-a avea copii este pe de o parte un mecanism programat natural pentru a asigura existența speciei umane, dar și o formă ca părinții să fie ținuți minte.

Sigur, e o ținere de minte inclusiv celulară, anatomică, pentru că materialul genetic al părinților este transmis mai departe copiilor.

Știu, nu te-ai gândit vreodată că dorința cuiva de-a fi ținut minte prin intermediul unui cadou este o formă simbolică de transmitere a propriei existențe în mintea celui care primește cadoul.

Nicio problemă, nu strică să știi și asta.

În felul acesta vei privi cu mai multă înțelegere inclusiv tendința unor oameni de-a încerca să lase ceva în urma lor inclusiv sub forma unor proiecte grandioase care să existe cu mult după ce ei nu mai sunt.

E o formă simplă de-a nu muri după ce mori.

În cazul cadourilor, e o formă simplă de-a nu dispărea în momentele în care nu ești prezent.

Situații în care nu ar trebui să-i iei cadou unei femei de care ești atras / îți place / o iubești

Îți spuneam mai sus că oamenii își dau cadouri din două mari rațiuni – să câștige relații / apropiere sau să mențină relații / apropiere.

Inclusiv cadourile pe care oamenii le oferă ca formă de recunoștință nu fac altceva decât să mențină relația înfiripată sau să dezvolte respectiva relație.

Când spun relații, nu mă refer doar la interacțiunea romantică femei – bărbați, mă refer la diversele forme de interacțiune umană.

Prin urmare, te poți gândi că dacă oamenii fac lucrurile acestea în mod obișnuit, e o idee bună să le faci și tu când vine vorba de o fată care te atrage.

Nici pe departe.

Nu cumpăra cadouri unei femei ca să fii cu ea sau să salvezi relația

De exemplu, e posibil să fii tentat să dai un cadou unei tipe abia cunoscute ca să începi relația cu ea sau să o accelerezi spre etape mai profunde ale interacțiunii.

Asta ar cădea în categoria „câștigării relației„.

Sau ai putea să dai cadouri unei tipe cu care ai deja o relație înfiripată, dar lucrurile scârție în ultima vreme.

Și te bate gândul că vei demonstra romantism dacă i-ai face un cadou. Mai ales că ea însăși poate ți-a reproșat că nu ești suficient de romantic.

Asta ar cădea în categoria menținerii relației și îmbunătățirii relației

Ambele rațiuni expuse mai sus reprezintă erori pe care bărbații le fac în relație cu femeile de care se simt atrași.

Nu da cadouri unei tipe abia cunoscute în dorința de-a o impresiona.

Nu încerca să-i câștigi atenția / atracția pe această cale.

De ce?

Pentru că dacă ea nu e deja atrasă de tine, cadoul tău nu va avea valoarea pe care tu ai vrea să o aibă în ochii ei.

Mai mult, nu doar că nu va avea efectul pe care ai vrea să-l aibă, dar te va trage înapoi.

Deci beneficiul va lipsi și, mai mult, riști să ai destul de mult de pierdut.

Concret, tipa în cauză va considera conștient sau doar la nivelul subconștientului că tu însuți nu ești suficient de valoros ca bărbat și că ai nevoie să dai acele cadouri sub diverse forme ca să te faci atractiv.

Că tu însuți, singur, ești insuficient și ai nevoie de acele cadouri ca să fii suficient.

Adică va crede că-ncerci să-ți cumperi relația.

Normal, vor fi femei care te vor ține în prejma lor ca să profite de această latură a ta, dar nu vor fi atrase de tine și nu vei simți vreun soi de fericire reală și profundă că ai de-a face cu ele.

Te vor minți și acele femei, dar te vei minți și singur.

Nu cumpăra cadouri iubitei tale doar pentru că relația scârție

În al doilea caz, cel în care ești tentat să-i cumperi cadouri ca să refaci cumva o relație / interacțiune care scârție să meargă din nou, lucrurile sunt de asemenea problematice.

Pe de o parte, încerci să faci relația să meargă. Așa că te uiți spre modelul de relație pe care societatea îl promovează ca fiind unul de succes.

Ce vezi în reclame, filme, reviste?

Vezi tot felul de cupluri fericite ca urmare a faptului că el oferă ceva – o casă cumpărată cu credit bancar, o vacanță, un uscător de păr, o pereche de pantofi etc.

Uneori, bărbatul nici nu mai apare în cadru.

Apare doar ea super fericită că se îmbracă cu o anumită haină sau că mănâncă o anume ciocolată.

Prin urmare, ca bărbat care are probleme în relație, vei încerca să reproduci acel model de succes care ți se vântură zilnic prin fața ochilor.

Și vei cumpăra diverse.

Vei propune de exemplu să mergeți într-o vacanță doar voi doi, pentru că există imaginea idilică a cuplului separat de restul lumii.

Sau îi vei face cadou fetei pe care o iubești cine știe ce obiect vestimentar care știi că i-ar plăcea.

Sau ciocolată.

Sau orice minune pe care marketingul produsului respectiv a făcut-o să pară că are importanță romantic – sexuală.

Și ce să vezi?

Ea se bucură c-a primit cadoul, dar bucuria ei ori e bazată pe motive ancestrale (explicate mai sus), ori pe o chestiune aparent mai modernă – faptul că poate stârni invidie altor femei.

Niciun pic de respect sau de atracție nu apare în scenă.

Adică lipsesc două dintre ingredientele de bază pentru ca o femeie să-și dorească să fie iubita ta.

Cel mult, genul de apreciere pe care o femeie îl are față de un bărbat pe care-l vede ca pe un bun prieten sau ca pe un fel de frate.

Ce se aude acum pe fundal?

Se aude: friendzone!

Nu-i cumpăra cadouri unei femei când te simți vinovat în relație cu ea

Un alt caz în care n-ar trebui să dai cadou unei femei este acela în care te simți vinovat cu ceva în relație cu ea.

După cum vezi, nu vorbesc aici neapărat despre situații în care chiar ești vinovat în relație cu ea, ci situații în care te simți vinovat.

De ce?

Pentru că societatea actuală are tendința de-a-i face pe bărbați să se simtă vinovați în tot felul de situații în care n-ar trebui să se simtă.

Astfel, diverși flăcăi ajung să se simtă vinovați pentru simplu fapt c-au îndrăznit să iasă la o bere cu prietenii și vor cumva să-și răscumpere această incredibilă greșeală.

Așa că fac cadouri individei egoiste care nu suportă gândul că bărbatul pe care nu-l iubește ar putea să se distreze în timp ce ea este blocată în acea relație.

În fine, nu faci cadouri în astfel de situații. Îți rezolvi problemele din relație, nu le ascunzi prin încercări de-a o îmbuna pe ea cu astfel de gesturi.

De asemenea, inclusiv când ai motive reale de-a te simți vinovat – ex. petreci prea mult timp cu ochii-n ecrane și prea puțin timp cu ea – nu îți răscumperi vina prin cadouri.

La fel, rezolvi problema pentru care ești vinovat în mod real – adică nu mai pierzi timp aiurea pe net, nu îi cumperi ei un cadou ca să poți continua să faci ceea ce știi deja că e greșit.

Nu-i cumpăra cadouri iubitei / soției ca să se poarte „frumos” cu tine

În fine, niciodată, sub nicio formă, nu cumperi cadouri ca să primești sex din partea iubitei / soției.

Niciodată.

Înțelegi ce spun aici?

Și nu mă limitez doar la cadouri.

Includ aici orice comportament de băiat bun care, crezi tu sau crede ea, ar fi necesar pentru a avea o viață sexuală.

O astfel de femeie nu merită să facă sex cu tine, iar tu nu meriți să rămâi genul de bărbat care plătește cu cadouri sau alte comportamente de bleg partidele de sex care ți se cuvin când ești într-o relație normală.

Apucătura aceasta de-a oferi cadouri ca să obții amabilitate este foarte veche în cultura umană.

De exemplu, cadourile au fost uneori și o formă de recunoaștere a superiorității celui care le primește.

Din acest motiv, a existat mereu practica de-a oferi cadouri celui cu statut superior pentru a-l îmbuna și a-l onora în același timp.

De aici ideea de-a oferi stăpânului diverse daruri pentru ca stăpânul să fie amabil și să nu reacționeze agresiv în relație cu supușii săi.

Dacă ai tendința de-a te subordona cumva femeilor cu care ai de-a face sau cu are ești într-o relație, nu e niciodată prea târziu să schimbi lucrurile de-o manieră spectaculoasă.

Ghidul acesta te va ajuta cum nu-ți închipui că este posibil – Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină.

Ce cadouri să nu cumperi unei femei de care ești atras / o iubești

Dacă ești George Clooney, îi poți lua orice cadou unei femei și nu va fi vreo problemă.

Adică dacă arăți foarte bine și ea salivează după tine, îți poți permite aproape orice, inclusiv din perspectiva cadourilor.

Dacă nu ești George Clooney și nici un flăcău după care ea e moartă 25 din 24, atunci lucrurile se schimbă un pic.

Adică acel cadou pe care-l dai fetei de care te simți atras capătă o importanță ceva mai mare în înceracarea ta de-a te apropia de ea.

Sau mai exact, în încercarea ta de-a nu-ți sabota din șansele de-a fi cu ea.

Spun asta pentru că în astfel de situații, un cadou nu o aduce pe ea mai aproape de tine, ci doar menține relația cam la nivelul la care era înainte să i-l dai.

Bun, ce să nu cumperi drept cadou unei femei pe care o placi?

Fără ursuleți de pluș sau alte animale de pluș din categoria „vai, ce drăguț este!”

De ce?

Pentru că-n ciuda eventualei ei reacții de entuziasm, acel cadou elimină orice urmă de tensiune sexuală dintre voi. E genul de cadou pe care și-l dau unul altuia niște fete de 12 ani.

Știu, ai văzut prin filme romantice sau ai văzut în cazul altor relații astfel de cadouri și ți s-ar putea părea ceva potrivit.

Nu este.

Singura situație în care un astfel de cadou poate fi potrivit este când, așa cum îți spuneam, ești George Clooney sau un tip după care ea e deja disperată.

De asemenea, nu te lăsa păcălit de ideea că dacă ei îi plac jucăriile de pluș și eventual doarme cu cadoul de la tine, automat acea apreciere se va răsfrânge asupra ta.

Chiar dacă prin absurd s-ar întâmpla acest lucru, ar fi vorba de o emoție lipsită de sexualitate, de genul de emoție pe care o femeie îl are în interacțiunea cu un copil.

Nu vrei să fii copil în relație cu femeile, vrei să fii bărbat, nu?

Fără obiecte inscripționate cu Love sau alte formule de gen

De ce?

Pentru că sunt penibile din start. Pe de o parte pentru că dacă ai ceva de spus o spui tu, prin vorbele sau scrisul tău, nu prin intermediul unei companii din China care produce miliarde de astfel de obiecte.

Sper că ți-ai dat seama de aici și că un astfel de cadou implică și multă lipsă de originalitate.

De ce ar fi importantă originalitatea?

Pentru că te face memorabil și știi deja de mai sus că asta poate conta atunci când ea evaluează cu cine vrea să fie.

Fără cadouri scumpe sau supradimensionate valoric pentru momentul relației

Ți-am mai menționat acest tip de cadou și mai sus, când ți-am vorbit despre psihologia din spatele cadourilor.

Aceste cadouri supradimensionate din perspectiva valorii sunt, de obicei, simbolul unor încercări disperate de-a fi cu ea prin cumpărarea relației.

Nu-ți dorești așa ceva pentru că e o cale sigură spre nefericire.

Sigur, dacă tu vrei să stai cu o femeie care stă cu tine doar pentru că tu o întreții, n-ai decât să procedezi așa.

Doar să nu te smiorcăi apoi c-ai fost înșelat sau că ea stă cu ochii după alți flăcăi în ciuda eforturilor pe care le-ai făcut tu.C

Cadouri pentru femei – alegeri inspirate

Când îi cumperi un cadou unei fete de care ești atras?

În orice situație în care eticheta o cere – e ziua ei, de exemplu.

Sau deja aveți o relație foarte bună, sunteți atrași unul de celălalt și aveți o relație clasică.

Sau sunteți pe punctul să aveți o relație clasică.

După cum îți poți da seama, situațiile în care este cazul să cumperi cadou unei tipe de care ești atras sunt mult mai puține decât cele în care n-ar trebui să o faci.

Dacă-n general este o eroare să iei chestii aparent romantice din categoria jucăriilor de pluș sau să cumperi lucruri scumpe în încercarea de-a o impresiona, ce-i cumperi unei femei care te atrage?

Niciodată nu dai greș cu o carte

Ni-cio-da-tă.

De ce?

Pentru că o carte este tipul de cadou care nu implică obligații din partea ei și nici nu transmite ideea că ești vreun disperat care încearcă să-i cumpere atenția.

De asemenea, cartea este și un cadou care te ajută să faci un soi de selecție – adică te ajută să vezi ce-i de capul ei din perspectivă culturală. Dacă ești un tip căruia îi place să citească, posibil să nu fii cel mai fericit în relație cu cineva care este analfabet funcțional.

Acum, normal că are importanță și ce carte îi cumperi.

Una este dacă-i cumperi o carte despre polizarea la strung, alata este dacă-i iei o carte din seriile romantice cu vampiri furtăcioși și alta este dacă-i cumperi ceva legat de psihologie.

Sunt 3 chestiuni diferite, nu?

Deci ideea de carte este foarte bună, dar trebuie să te adaptezi situației.

Adică să-i cumperi o carte care să fie în acord și cu tine, și cu ea.

Observi nuanța?

„Și cu tine, și cu ea”.

Deși ai putea crede că nu contează gusturile tale, ci doar gusturile ei, realitatea e un pic diferită.

Ce oferi drept cadou vorbește și despre tine.

Prin urmare, dacă tu ai un soi de dispreț pentru un anumit tip de literatură, nu te apuci să-i cumperi o cart de acel gen doar pentru că știi că-i place ei mult.

Dacă-i place ei mult, poate să-și cumpere singură.

Tu poți să-i cumperi ceva care să fie într-un oarecare acord și cu ceea ce consideri tu c-ar fi de bun gust.

De ce ideea voucher-ului de cumpărături este una proastă

De asemenea, ai putea să te gândești că o idee bună ar fi să-i cumperi un voucher emis de una dintre librăriile mari, cum sunt Cărturești sau Humanitas sau altele de gen.

Cumva, în felul acesta i-ai oferi ei posibiliatea să aleagă.

Nu, nu face asta.

De altfel, nu te apuca în general să o întrebi pe ea ce și-ar dori să-i cumperi decât dacă aveți deja vreo 45-47 ani de relație în spate.

Și nici atunci, că s-ar presupune că știi deja ce ți-ar plăcea și i-ar plăcea să primească.

Alegerea cadoului o faci tu.

Controlul pentru ce oferi trebuie să fie la tine, nu la ea.

De ce?

Din tot felul de motive care ar lungi foarte mult acest text, dar inclusiv acela că un bărbat ar cam trebui să știe ce vrea în relație cu o femeie.

Inclusiv să știe ce vrea să-i ia drept cadou.

De ce?

Pentru că a ști ce vrei și a face alegeri fără ezitări este o trăsătură destul de masculină.

Simplu fapt că nu o vezi prea des în cazul diverșilor flăcăi din jur ține doar de lipsa de masculinitate a acestora, atâta tot.

Tu decizi ce cadou oferi, nu o întrebi pe ea ca un muppets.

Ce flori să-i cumperi unei femei care te atrage?

Aici lucrurile sunt destul de simple.

Nu-i lua flori unei femei la prima întâlnire chiar dacă ți se pare că e ceva fain și ai văzut gestul de multe ori în filme sau în realitate.

Mai târziu însă, florile pot fi o idee foarte bună.

Ca idee, abține-te de la orice chestie super sofisticată, care implică livrare sau curieri.

Da, știu, ai văzut prin filme că e ceva cool.

Sau ți se pare deștept să o faci pe misteriosul și să-i trimiți un buchet fără să știe de la cine-l primește.

Iarăși, astfel de idei sunt bune când aveți deja o relație foarte bună, când ea super atrasă de tine.

Când te afli în primele faze ale interacțiunii, când încă încerci să o cucerești, limitează-te la două lucruri: flori simple (ex. flori de câmp, nu trandafiri) și prezența ta fizică când le primește.

Adică le oferi tu.

Apropo de tine, ghidul acesta te învață cum să te porți în relație cu o femeie astfel încât ea să fie cea dornică să-ți facă ție cadouri.

Simplu și direct, ca un bărbat:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.