Nu cere sfaturi femeii de care ești atras

De ce nu trebuie să ceri sfatul femeilor care te plac

Bărbații au învățat din filmele americane că trebuie să discute deschis despre tot felul de lucruri.

Și că e OK să plângă.

Și apoi să discute din nou deschis despre ceea ce simt, despre ceea ce vor.

Și să plângă.

În mare, bărbații învață mult despre cum să fie femei și foarte puțin despre cum să fie bărbați.

Nu pentru că plânsul ar fi specific femeilor și că bărbații n-ar trebui să plângă, ci pentru că plânsul poate fi de foarte multe ori cea mai leneșă formă de exprimare a emoțiilor.

Mai mult, „problema” este că femeilor le plac bărbații, iar a învăța cum să fii femeie nu te ajută decât dacă ție-ți plac bărbații.

În fine, de ce-ți spun aceste lucruri?

Pentru că din această învățătură greșită se naște și o eroare majoră a bărbaților – tendința de-a cere sfaturi despre seducție chiar femeilor de care se simt atrași sau cu care se află deja-ntr-o relație clasică.

De ce e o eroare să-i ceri sfaturi tipei de care ești atras

Ai auzit de atât de multe ori că e important să comunici cu partenera ta încât ți se pare asta cel mai firesc lucru din lume.

De câte ori ceva nu merge bine, automat vei auzi că a suferit comunicarea dintre voi.

Chiar ea ar putea să-ți spună asta: că nu mai comunicați cum trebuie.

Prin urmare, vei fi tentat să te duci la ea și să-i propui să stați de vorbă.

Dacă ai deja o relație clasică, aceste discuții pot avea și o grămadă de părți bune. Măcar vezi cum gândește ea diverse situații.

Problemele apar când lungești aceste discuții. Femeile au prietene cu care pot ieși la un suc sau la o cafea și pot discuta ore întregi despre relații.

Dacă vei face tu asta – adică vei sta ore-n șir la astfel de discuții, vei lua locul prietenelor ei și asta categoric nu e ceva specific masculin.

Nu e nicio problemă să discutați, e o problemă să te bălăcești în tot felul de discuții care pot fi de multe ori doar plăcerea ei de-a avea un pic de dramă sentimentală-n viață.

Dacă nu ai încă o relație clasică, e o tipă pe care ai cunoscut-o de câteva săptămâni și vă aflați încă în faza de stârnire a atracției, atunci a discuta cu ea pe tema  „ce nu merge” poate deveni o chestiune amuzantă.

E dreptul tău să te amuzi din când în când.

Important e să nu ajungi să te cerți cu ea.

Bărbații pur și simplu nu se ceartă cu femeile.

Nu ai de ce să faci asta, nu câștigi nimic, doar pierzi dac-o faci.

În fine, simpla idee de-a-i spune unei tipe „spune-mi tu ce să fac pentru a fi totul bine între noi” sau „cum să fac să fie totul ca la început” e o greșeală.

Nu faci altceva decât să-i spui ei că ești insuficient ca bărbat pentru ea, că nu știi cum să-i stârnești atracție, că pierde vremea cu tine.

La fel și dacă rostești supremul penibilului în acest domeniu – „ce să fac ca să mă iubești?”.

Sigur, faptul că întrebi astfel de lucruri pot fi teoretic vorbind dovada faptului că îți pasă de ea și de relație, dar efectul în realitate este că vei scădea mult în ochii ei.

Atracția nu se stârnește cerând indicații de la tipa care te atrage, ci se stârnește purtându-te ca un bărbat.

Ce îți va spune o femeie de care ești atras când îi ceri sfatul

Dacă totuși femeia pe care o întrebi ce ai de făcut se va apuca să-ți spună, cel mai probabil îți va spune lucruri care te vor transforma-n femeie, nu-n bărbat.

De exemplu, îți poate spune să fii mai atent cu ea, să fii mai romantic, să o însoțești mai des la tot felul de activități feminine – gen shopping.

Rar îți va spune adevărul – că nu-i mai stârnești atracție, că nu se mai simte femeie-n preajma ta, că nu mai are parte de emoții faine când e cu tine.

Nu pentru că femeile sunt ființe ipocrite, ci pentru că e mai ușor să spui ce crezi decât ceea ce simți.

Femeile cred în ce-ți spun, dar asta nu-nseamnă că de fiecare dată e și ceea ce simt.

Se-ntâmplă exact ca-n situațiile în care o femeie spune că n-ar ieși vreodată cu un tip care o invită-n oraș folosind metoda Alex David, dar în realitate, ar ieși.

În fine, dacă ești bleg, vei crede că acestea sunt problemele care provoacă depărtarea ei de tine: că nu i-ai acordat suficientă atenție, că nu ai însoțit-o la shopping, că ai ieșit prea mult cu băieții, că nu ai fost prea amabil cu prietenele ei și cu maimuțoii care le sunt parteneri etc.

Și te vei apuca să fii amabil, să ieși la shopping, să-i cumperi flori, să-i faci cadouri cu care ea să se laude colegelor de la muncă / școală sau prietenelor.

Adică vei face toate acele lucruri care nu stârnesc atracție.

Și o vei pierde.

O vei pierde pentru că femeilor heterosexuale le plac bărbații, nu alte femei.

Singura situație în care sfatul unei femei de care ești atras e bun

Există câteva situații foarte rare în care o femeie îți poate spune ceva adevărat legat de seducție, uneori chiar sub forma unei jumătăți de sfat.

Vei identifica foarte ușor acea situație prin simplu fapt că te vei simți jignit când îți va spune ceeea ce-ți va spune.

De exemplu, dacă o femeie îți spune că nu ești suficient de bărbat pentru ea, fii sigur că ți-a spus ceva adevărat.

Din păcate, foarte puține femei îți vor spune ceva de genul ăsta în față.

De ce?

În primul rând pentru că majoritatea bărbaților au fost atât de sensibilizați de media în ultimele decenii, încât femeile vor fi mai degrabă preocupate să protejeze sentimentele bărbaților decât să le spună adevărul în față.

E și greu să facă asta când văd în fața lor tot felul de smiorcăiți care se roagă de ele să nu-i părăsească sau se roagă de ele să le mai dea o șansă.

Fără sfaturi de la mame, mătuși, vecine-n vârstă

Femeile nu știu mai multe despre seducție decât bărbații.

Sunt atât de varză în această privință încât vei vedea nenumărate situații în care femeile vorbesc despre faptul că și-ar dori un bărbat care să fie sensibile, blând, drăguț, dulce, care să le însoțească la shopping, care să fie romantic, care să …

Și apoi, se furt cu tot felul de nemernici 🙂

Nemernici care nu sunt sensibili, blânzi, romantici etc.

Nemernici care reușesc doar să aibă o atitudine masculină mai aproape de adevăr.

Femeile care-ți dau sfaturi despre seducție pot fi bine intenționate, dar nu-nseamnă că sunt și pricepute.

Dacă ești puștan, alege-ți modele dintre bărbați și ia-n considerare sfaturi de la bărbați care-n mod evident au succes în interacțiunile cu femeile.

Dacă ești bărbat în toată firea, de asemenea.

Nu e o rușine să ai modele masculine măcar până-ți vei construi propriul contur ca bărbat.

Apropo de asta, ghidul acesta te va ajuta mai mult decât îți poți imagina:

 

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină

 

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.