Cat conteaza varsta unei femei in jocul seductiei

De ce nu contează ce vârstă are o femeie care-ți place

Dacă n-ai timp să citești acest articol și nu vrei să afli ceva interesant despre seductie, îți dezălui rapid un secret important: varsta unei femei nu contează absolut deloc în jocul seducției.

Adică, mai pe românește, ceea ce o strânește pe o tipă de 16 ani, o stârnește și pe una de 45.

Poate să difere puțin ambalajul vorbelor, dar „filozofia” din spatele lor e aceeași.

Aceleași principii pe care eu ți le promovez în textele de pe acest blog și în ghidurile Fii bărbat! stau la baza stârnirii atracției pentru orice femeie interesată de bărbați.

Asta-i singura condiție, să fie interesată de bărbați. Să aibă o natură heterosexuală sau bisexuală și tot ceea ce-ți spun eu aici e valabil.

De ce comportamentul femeilor reprezintă un avantaj pentru tine

Probabil că ai auzit multe la viața ta legate de maturizarea mai rapidă a femeilor.

Despre cum ele sunt mai serioase și mai pragmatice în viață decât bărbații.

Despre cum ajung ele să trateze diferit o grămadă de lucruri, cum se schimbă brusc după perioada adolescenței și ajung să facă alegeri diferite față de bărbații aflați la aceeași vârstă.

Două lucruri ar fi bine să le știi, două lucruri foarte favorabile ție, celui care citești acest blog:

  • femeile își respectă natura mult mai fidel decât bărbații. Felul lor de-a fi e mult mai aproape de ceea ce natura a construit în ele în mai bine de 150.000 de ani de Hommo Sapiens.
  • femeile au transformări firești, în pas cu programarea lor naturală. Bărbații sunt mult mai predispuși la rateuri, la întârzieri de programare și, mai ales, la transformări nenaturale sub influența media și a societății.

De ce te ajută pe tine aceste lucruri?

Pentru că pe de o parte ai în femei un partener care nu-și trișează natura, care se comportă așa cum e firesc să se comporte și care reacționează negreșit la aceeași stimului când vine vorba despre seducție și stârnirea atracției.

Al doilea mare avantaj este că, spre deosebire de majoritatea flăcăilor din jurul tău, tu ai acces la o cunoaștere care lor le lipsește – sfaturile de aici.

Insisti mereu asupra importanței aplicării acestor sfaturi de seducție pentru că rezultatele vor fi spectaculoase pentru tine.

Realitatea este însă că și simpla citire a acestui blog și a email-urilor zilnice pe care le trimit abonaților te vor transforma vrând – nevrând.

De ce o femeie de 40 + ani reacționează la fel ca una de 17 ani apropo de seducție

O parte din răspuns ți-am dat-o deja – femeile sunt fidele naturii lor. Se comportă asemănător de-a lungul întregii vieți.

Pot folosi alte cuvinte, pot să-și manifeste atitudinile diferit în ceea ce privește gestica, mimica etc.

Dar comportamentul general și reacția la stimuli sunt aceleași.

Mai mult, trebuie să înțelegi încă un lucru important și să nu-l uiți: o femeie atrasă de un bărbat, stârnită de acesta, sedusă, are aceeleași reacții indiferent de vârstă.

Inclusiv sentimentele care i se înghesuie în ființa ei sunt aceleași. Oricât de ciudat ar părea, la nivel profund, o tipă de 17 ani se îndrăgostește la fel ca una de 40.

E aceeași intensitate a sentimentelor, e aceeași trăire.

Nu ele aleg să simtă ceva, ci bărbatul din fața lor este cel care le provocă acele simțăminte.

Ele vor avea toată viața lor acel bazin de sentimente, doar că unii bărbați au capacitatea de-a le agita, iar alții nu.

Deci, din nou, lucrurile depind de tine ca bărbat. De ceea ce știi tu să faci pentru a-i stârni atracție unei femei.

De ce unele femei mature aleg bărbații cu bani

Ți-am mai spus cât contează banii in seducție.

Unii vor citi până aici și se vor gândi că au văzut totuși de-a lungul vieții lor situații în care femei mature au ales bărbatul cu bani când a venit vorba să facă alegere între doi flăcăi.

De ce-au făcut asta?

Ori au ales banii, ori au ales bărbatul care a fost mai interesant ca bărbat pentru ele.

Când o femeie alege un bărbat pentru că e bogat și îi poate asigura niște condiții de viață superioare, nu e vorba despre atracție.

Este vorba despre un calcul economic.

Ea îl face, trage linie și alege banii.

Repet, nu e vorba de atracție.

Nu a fost atrasă de nici unul dintre cei doi flăcăi care au concurat pentru atentia ei.

Atracția ei față de bani este diferită și mult mai puțin intensă comparativ cu atracția pe care i-ar putea-o stârni un bărbat, dar în lipsa acesteia a ales ce-a avut la îndemână – banii.

De-asemenea, se poate îtâmpla să aleagă bărbatul cu banii pentru că respectivul chiar e un bărbat aparte, de care se simte atrasă în mod real.

Prin urmare, deschide ochii și încearcă să fii obiectiv.

Nu de alta, dar dacă-ți plângi de milă că banii stau în calea succesului tău în seducție te pot asigura rapid de două lucruri – nu ai nici personalitatea să faci vreodată bani și nu ai  nici atitudinea potrivită pentru a cuceri o femeie.

În privința banilor, te las să te ajuți singur.

În privința femeilor însă, îți pot da un ajutor important. Foarte important important indiferent de vârsta tipei pe care vrei să o cucerești:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.