Cum te ajută ghidul Corp de Animal să îți transformi corpul

Cum să slăbești cu nutriția PaleoLucrurile complicate mă scot din sărite.

Nu prin simplu fapt că sunt complicate, ci pentru că de cele mai multe ori există alternative mai simple.

Și mai bune.

Exact asta-i situația și când vine vorba despre nutriție și pregătire fizică.

Industria fitness-ului a complicat atât de mult lucrurile…

Uneori, ai impresia că dacă nu plătești abonament la sală, nu folosești mașinile lor ciudate, nu îți iei echipament, nu înghiți concentratele oferite acolo și nu calculezi numărul de calorii pe care-l consumi, automat vei da greș.

Și automat, vei fi un mic rebut din punct de vedere fizic.

Ceea ce nu-ți spune industria fitness-ului este că oamenii sunt astăzi în cea mai proastă formă fizică pe care au cunoscut-o de-a lungul istoriei rasei umane.

Dacă ne referim la Hommo Sapiens, ar fi vreo 200.000 ani.

Cum se poate așa ceva?

Oamenii au acces mai ușor ca oricând la săli de fitness, la alimente, la informații. Ar trebui să arătăm mai bine ca oricând.

Lucrul acesta nu se întâmplă.

Dacă nu mi-ar fi teamă că acest blog este citit și de o grămadă de femei curioase și am fi doar între noi, bărbații, ți-aș spune direct:

„Fizic și mental, suntem cele mai căcăcioase exemplare masculine din istoria speciei noastre”.

Mă abțin totuși 🙂

Mai ales că ar trebui să spun același lucru și despre exemplarele feminine.

Adevărul este că suntem moi fizic și psihic.

Niște creaturi alintate și smiorcăite care deși beneficiază de cel mai bun context pe care l-am trăit de-a lungul istoriei, ne predăm televizorului, rețelelor sociale, telefoanelor mai deștepte decât noi.

Am uitat să fim oameni întregi din punct de vedere fizic și mental.

Am uitat să fim ceea ce natura a gândit că vom fi când ne-a proiectat.

Putem însă să ne reamintim:

Cumpără acum – 97 Lei

21 de zile pentru cel mai important pas al transformării tale

Pe scurt, vei face un pas uriaș în transformarea corupului și a minții tale dacă timp de 21 de zile vei urma sfaturile mele din ghidul Corp de Animal.

Asta pentru că te voi învăța ce trebuie să mănânci și ce tip de efort trebuie să faci pentru a arăta ca un splendid exemplar al rasei noastre.

Ca bonus automat vine faptul că te vei simți și al naibi de bine în pielea ta.

Lucrurile se leagă – vei elimina anumite alimente care-ți fac mult, mult rău. Vei adăuga anumite alimente care-ți fac mult, mult bine.

Eliminarea alimentelor nocive înseamnă automat slăbire pentru cei care au kilograme în plus. Vei pierde țesut adipos (grăsime, nu mușchi)

De-asemenea, înseamnă niște schimbări importante pentru felul în care te vei simți. De asta spun că ai șansa de-a descoperi pentru prima dată în viața ta ce-nseamnă să te simți cu adevărat bine.

Cumpără acum – 97 Lei

21 de zile sunt de-ajuns pentru transformare?

Nu, nu sunt.

21 de zile sunt de-ajuns ca să pășești apăsat pe calea corectă.

Dacă îmi respecți sfaturile timp de 21 de zile te vei simți atât de bine și vei vedea niște schimbări atât de evidente în ceea ce te privește – fizic și mental – încât nu te vei mai opri.

De altfel, în ghid nu vei găsi o dietă clasică, ceva ce-ți fură apa din organism, un pic de grăsime și mult țesut muscular.

Vei găsi informații concrete legate de nutriția ta, de ceea ce trebuie să mănânci și  de ceea ce trebuie să nu mănânci pentru a avea energie, pentru a arăta bine și pentru a te simți bine. Toată viața ta.

Informațiile de acolo sunt susținute de studii serioase,  independente, nefinanțate de indutria alimentară, cea a suplimentelor de efort sau de industria fitness-ului.

Apropo, lucrurile nu sunt ușoare.

Vei vedea că anumite obiceiuri și anumite alimente ți-au creat o dependență. Iar pentru a învinge această dependență va trebui să tragi un pic de tine.

Un pic mai mult dacă e cazul.

Să nu-ți închipui că ai din partea mea o schemă rapidă de slăbit. Nu, ai din partea mea un ghid care te „reface” ca om și te aduce în starea fizică și mentală firească pentru un om.

Te dezlipește de ceea ce industrai alimentară a făcut din tine și te dezlipește de lenea pe care ai trăit-o în fața televizorului.

Cumpără acum – 97 Lei

Care sunt principalele beneficii ale dietei din ghidul Corp de Animal

Am spus mai sus că informațiile din ghid au forța de-a te transforma în cea mai bună variantă a ta dacă le pui în aplicare.

Și am spus că nu este vorba despre o dietă penibilă de genul „vai, mănânci ce vrei și slăbești… Și arăți bine… Și încapi în rochia de bal, pardon în costum…”.

E vorba de mult mai mult.

E vorba despre sănătatea ta, despre corpul tău, despre energia ta.

E vorba despre beneficii precum:

 • dacă ești gras, vei slăbi într-un mod cu adevărat sănătos. Dieta îți permite acest lucru. Mai mult, nu vei pierde masă musculară cum se întâmplă în cazul altor diete
 • vei face cel mai important pas pentru a elimina pericolul unor afecțiuni: bolile cardiovasculare diabetul, osteoporoza, cariile dentare, bolile autoimune, schizofrenia
 • vei elimina stările depresive sau vei scădea probabilitatea apariției acestora prin simpla eliminare a unui singur aliment care este responsabil pentru stările depresive profunde sau superficiale
 • dacă ești alergic, sunt șanse mari să elimini anumite alergii sau să le pui sub control. Unul dintre cele mai populare alimente te predispun la alergii, dieta din Corp de Animal îl elimină
 • vei scăpa de alimentele care dau dependență. Două dintre alimentele pe care oamenii le consumă în mod obișnuit pot stârni dependențe precum heroina sau cocaina
 • pentru prima dată în viața ta vei descoperi ce înseamnă în mod real starea de bine. Serios, dacă vei urma dieta din Corp de Animal sunt șanse mari să descoperi cât de bine ar trebui de fapt să te simți în pielea ta
 • vei gândi mai limpede, vei avea energie mai multă. De fapt, vei gândi mult mai limpede și vei avea un nivel al energiei mult mai mare decât ai fost obișnuit să ai
 • dieta din ghid face aproape imposibilă îngrășarea. Ca să te îngrași ar trebui să introduci în alimentație acele alimente pe care dieta le interzice
 • dieta din Corp de Animal nu este de fapt ceea ce se înțelege de fapt printr-o dietă. Este un mod corect și natural de-a te hrăni în acord cu ceea ce natura a gândit pentru oameni
 • vei afla care este cel mai bun exercițiu fizic inventat de natură pentru specia umană
 • vei afla care sunt exercițiile fizice care te pot transforma incredibil dacă le aduagi dietei din Corp de Animal
 • vei descoperi de ce oamenii se îngrașă și cum poți evita acest lucru – doar adevăruș gol-goluț, nimic în plus. Apropo, n-are legătură cu numărul de calorii sau alte prostii de acest tip

Cumpără acum – 97 Lei

Cum poți comanda ghidul Corp de Animal

Ai la dispoziție două metode simple de plată pentru acest ghid. În funcție de metoda de plată aleasă, variază și timpul de livrare a ghidului.

1. Plata rapidă cu ajutorul cardului (mediu securizat):

Cumpără acum – 97 Lei
După ce plătești, cartea îți va fi livrată pe adresa de e-mail folosită în momentul tranzacției.

Imediat după ce plăteși, vei primi prin email link-ul spre pagina de unde poți descărca instant ghidul Corp de Animal.

2. Plata prin transfer bancar

Pentru aceasta, ai nevoie de numele firmei noastre și de contul nostru:

Huspa SRL

Banca: Banca Transilvania (Cod Swift/BIC: BTRLRO22)

Cont Lei: RO17BTRLRONCRT0677840201 (pentru plăți prin transfer bancar)

După ce faci plata, trebuie să ne trimiți un email prin care să ne anunți c-ai plătitaici este formularul de contact.

Noi verificăm plata și imediat după ce banii sunt în contul nostru, îți trimitem ghidul pe email.

Dacă trimiți dovada plății, putem accelera trimiterea comenzii.

Atenție: Ghidul este în format electronic (PDF) și poate fi citit pe computer, tabletă, smartphone etc. Prin urmare, ghidul iți va fi trimis la adresa ta de Email. Nu vei primi nimic prin poștă sau curier, inclusiv confirmarea plății sau factura o primești tot prin Email.