Cum să te lași de „albă” – scapă de sclavia masturbării!

Cum să scapi de masturbare - ghid complet - cea mai bună metodă

Observație: „albă” și „albagiu” înseamnă exact ce îți imaginezi că înseamnă.

Pentru început, o chestiune istorică.

„Înainte și după fiecare bătălie, Gingis Han se masturba.

Și nu se masturba doar când simțea nevoia să se relaxeze înainte de luptă sau când dorea să sărbătorească o nouă victorie în fața celor pe care îi cucerea.

Gingis Han se masturba cu entuziasm fără să aibă nevoie de vreun pretext în fiecare zi, de mai multe ori.

Și ca material de masturbare, folosea diverse imagini pictate ale unor asiatice focoase, imagini care-i erau derulate cu rapiditate în fața ochilor sub forma unui adevărat film…”.

Desigur, ceea ce ai citit mai sus este o invenție absolută.

Cuvintele acestea nu există în nicio cronică și în nicio consemnare a vreunui istoric din vremurilor respective.

De altfel, nu vei găsi astfel de menționări legate de niciunul dintre marii războinici ai omenirii și despre niciunul dintre oamenii care au realizat lucruri mărețe în viața lor.

De ce?

Pentru că-n ciuda faptului că societatea în care trăim încearcă să glorifice „alba” ca fiind ceva natural, normal, sănătos, chiar indicat, niciun om nu s-a putut lăuda vreodată că secretul reușitei sale a fost masturbarea.

Sigur, ai putea să te gândești un moment că de vreme ce există un stigmat al masturbării specific societăților înapoiate, automat că nimeni nu s-ar fi lăudat cu ceva condamnat cultural.

Pe de altă parte, oamenii care au realizat lucruri importante de-a lungul istoriei au o caracteristică aparte – nu prea țineau cont de ce spunea societatea.

Prin urmare, dacă „alba” ar fi fost atuul lor, atunci ar fi sfidat ce credea lumea și ar fi spus-o în gura mare:

„Sunt un albagiu!”

Doar că n-a fost cazul.

Chiar din contră, după cum vei vedea în ghid.

De fapt, nici nu trebuie să citești în ghid despre efectele sclaviei masturbării asupra bărbaților pentru a ști ceea ce știi deja.

Ceea ce simți deja.

Ceea ce conștientizezi în acele clipe în care-ți dai seama că masturbarea cu ochii la filme pentru adulți sau la tipe de pe Instagram / Facebook / TikTok te duce în postura de-a avea o viață de labă.

Sau labă de viață.

Și că e o viață pe care ți-o faci singur.

Cum s-ar spune, cu mâna ta, dar la propriu.

Lasă-te de masturbare acum – 397 Lei

Ce nu vei găsi în acest ghid așa cum găsești peste tot online

Nu vei găsi teorii emise de flăcăi care gem de „albă” și care încearcă să te convingă că e OK dacă faci totul cu un pic de cumpătare.

Pentru cineva care are o problemă reală legată de masturbare și pornografie, o astfel de abordare este catastrofală.

Poate fi tentantă pentru că este exact genul de promisiune care-l încântă pe un gras confruntat cu o dietă:

„Poți mânca de toate și vei slăbi!”.

Nu, nu poți.

Dacă puteai, nu aveai o problemă în această privință.

Metoda mea este simplă, ușoară, dar necesită dedicare.

Pentru un albagiu de carieră, asta poate suna înfricoșător.

De multe ori, singura dedicare sau determinare din viața sa a fost legată de numărul de masturbări zilnice și de capacitatea neobosită de-a căuta iar și iar surse de inspirație cât mai stimulante.

Te asigur însă că poți.

Chiar dacă nu ești obișnuit să poți, vei putea.

Chiar dacă ai mai încercat fără succes în trecut să scapi de sclavia masturbării, metoda mea este diferită și te ajuta să poți.

De asemenea, ghidul meu nu conține sfaturi din categoria „instalează o aplicație de blocare a site-urilor pentru adulți” sau „șterge-ți istoricul browser-ului” sau „meditează zilnic” sau altele de acest gen.

Nu pentru că n-ar putea să te ajute.

Ci pentru că sunt pahare de apă aruncate într-un incendiu uriaș.

Ai nevoie de lucruri mai puternice de atât.

În fine, nu vei găsi în ghidul meu un umăr pe care să-ți plângi de milă.

Nu vei găsi asigurări că nu ai nicio vină în toată povestea, nu vei găsi nesfârșite trimiteri spre istoricul tău de viață care să te măgulească iar și iar cu aceeași idee:

„Nu ai nicio vină tu, de vină sunt experiențele mele!”.

Ghidul îți spune exact cum stau lucrurile în prezent și te ajută să-ți rezolvi problemele din prezent.

Dacă descopăr o metodă prin care să te pot trimite în trecut ca să te ajut să-ți rezolvi problemele din trecut despre care psihologul ți-a spus că sunt vinovate pentru tot ce trăiești astăzi, te anunț.

Până atunci însă, te pot ajuta să înțelegi că nu ești atât de neputincios pe cât un albagiu se simte.

Și că ai suficientă putere să faci lucrurile diferit pentru tine.

Și că-n momentul în care decizi să fii responsabil pentru fiecare element din viața ta, devii stăpânul real al vieții tale.

Lasă-te de masturbare acum – 397 Lei

Câteva dintre informațiile pe care le vei găsi în ghid și care te vor ajuta să scapi de viciul masturbării

explicații fără perdea, fără protejarea sentimentelor celor sensibili – fără încercări de-a te face să te simți bine doar ca să ne împrietenim precum niște albagii triști. Totul direct și totul concret.

diferența fundamentală dintre masturbare și „albă” – nu toate masturbările sunt albă, dar toate albele implică masturbare. Ai detaliile în ghid.

de ce este atât de ușor să devii sclavul masturbării totul pare gândit / construit împotriva ta, dar poți face din tine cel mai important aliat al tău

ce se întâmplă cu tine când devii sclavul masturbării cum îți influențează starea de bine și viața de bărbat în ansamblul ei

de ce femeile simt instant albagii și de ce atractivitatea ta ca bărbat scade dramatic în condițiile în care ești un pasionat de albă

de ce și bărbații care sunt bărbați identifică ușor „albagii” – și nu doar că-i identifică, dar au tendința ori să profite de ei, ori să-i ocolească în mod evident. De aici și impresia destul de corectă a albagiilor că nu sunt respectați

care este cel mai dramatic efect al „albei” – e plin netul de povești ale celor care se plâng de tot felul de efecte mai mult sau mai puțin obișnuite ale unei vieți de labă. Aceasta este însă cea mai mare pierdere posibilă și-ți influențează major capacitatea de-a fi atractiv pentru femeile cu care interacționezi

cum scapi de masturbare – ce ai de făcut concret explicat pas cu pas ca să evadezi din sclavia masturbării. Nu e sigur cea mai ușoară metodă posibilă, dar e o metodă incredibil de eficientă

o metodă aparent ciudată de-a te feri de masturbare pe viitor – nu e suficient să nu mai faci laba azi, e important să scapi și pe viitor de acest obicei nociv. Iar pentru un scop atât de important, merită să faci inclusiv lucruri aparent ieșite din comun, dar care-ți sunt la îndemână

care sunt efectele eliminării „albei” din viața ta și de ce acest pas poate fi cea mai mare victorie a ta ca bărbat după o viață de înfrângeri

de ce masturbarea este glorificată în societatea actuală – nu, nu e vorba doar de faptul că trăim într-o societate plină de „albagii”, deși sigur că și asta are meritul său în toată povestea. Cei mai puternici militanți pentru „albă” n-au vreun interes legat de fericirea ta, ci doar interese legate de buzunarul tău.

10 ponturi anti-albă – puteau fi mai multe, dar mi-am dat silința să țin ghidul la dimensiuni reduse, să poată fi parcurs rapid și mai ales pus în aplicare instant

Atenție: acest ghid are 60 de pagini și este în format electronic (PDF).

Livrarea se face instant prin email când plătești cu cardul sau prin PayPal.

În cazul plății prin transfer bancar, ghidul îți este livrat după ce banii intră în contul nostru sau după ce ne trimiți dovada plății prin email.

Fiind vorba de un produs digital, nu poate fi returnat. Toate vânzările sunt finale.