Ce să faci când ai probleme cu iubita: despărțiri, pierderea interesului, lipsă de respect etc.

Ce să faci când ai probleme cu iubita
Despărțirea nu este sfârșitul dacă îți joci cărțile așa cum trebuie.

Din când în când, se poate întâmpla să ai probleme cu iubita (soția, prietena).

Femeia sau fata de care ești îndrăgostit vine și-ți spune că are nevoie de o pauză.

Sau îți spune că lucrurile nu mai sunt cum erau la început.

Sau că nu te mai vrea.

Sau că are pe cineva și vrea să fie cu acel altcineva.

În acel moment, poți face ceea ce fac majoritatea bărbaților – adică s-o dai în bară sau…

Sau poți acționa deștept – adică să urmezi sfaturile mele pentru a rezolva următoarele probleme:

  • să o faci să revină la tine – să se îndrăgostească din nou de tine și să vrea să fie cu tine
  • să-ți vindici suferința aceea intensă pe care o simți din momentul în care s-a despărțit de tine sau și-a manifestat intenția de-a se despărți
  • să te transformi în cea mai bună variantă a ta ca bărbat – mai mult decât poate îți închipui că ai putea să fii

Știu, foarte probabil ai făcut deja unele dintre erorile pe care le fac bărbații în astfel de situații.  Adică ai încercat să o convingi să se răzgândească sau poate te-ai purtat în moduri care te fac pe tine însuți să-ți fie rușine.

Nu e însă totul pierdut, răul făcut chiar poate fi reparat, iar mintea care a produs acest rău poate fi îndreptată.

Important este însă să-nțelegi ce ai făcut greșit pentru a nu repeta acele erori. De cele mai multe ori ceea ce crezi tu c-ai greșit nu este nici pe departe motivul pentru care ea s-a îndepărtat de tine sau a decis să nu mai fie cu tine.

Abonează-te acum prin email la ponturile mele de recâștigare a iubitei și joacă-ți șansele ca un bărbat, nu ca un papă lapte:

Ce ghid te ajută când ai probleme cu iubita

Ghid de recâștigare a iubiteiCum să-ți recâștigi iubita(Ediția a II-a) este un sistem complet care te învață pas cu pas ce ai de făcut pentru a readuce lângă tine femeia sau fata pe care o iubești.

În acest ghid, totul este centrat pe această problemă – cum procedezi, ce spui, ce faci ca să-ți asiguri șanse maxime de succes.

Obișnuiesc să spun mereu – nu apela la acest ghid decât dacă e vorba de o femeie cu adevărat specială. Informațiile din el sunt puternice. Prin urmare, nu ar avea niciun rost să aduci înapoi lângă tine o femeie care nu te merită.

Ce-nseamnă că nu te merită?

De exemplu, niciodată nu ți-aș recomanda să încerci să readuci lângă tine o femeie care te-a înșelat în condițiile în care tu ai fost corect cu ea.

Sau niciodată nu ți-aș recomanda să încerci să recucerești o femeie alături de care ai avut o relație nocivă.

Prin urmare, dacă ai fost înșelat, nu te apuca să dai bani pe acest ghid și citește aceste texte:

Ai nevoie de o schimbare profundă când ai probleme cu iubita

Ghidul Sigur pe Tine

Dacă ai probleme cu iubita, dacă s-a despărțit de tine sau e pe punctul să se despartă, dacă și-a pierdut interesul pentru tine, dacă nu te mai respectă, dacă te tratează cu indiferență, înseamnă că problemele tale sunt mai profunde.

O poți aduce înapoi lângă tine cu ghidul de recucerire pe care ți l-am menționat mai sus, dar asta nu înseamnă că tu vei deveni peste noapte un alt om.

Dacă ea și-a pierdut interesul pentru tine înseamnă că varianta ta actuală de bărbat nu este suficient de atractivă pentru ea.

Ghidul te ajută să o readuci lângă tine, o va face să se vadă cu tine, o va face să-și dorească să petreacă timp cu tine.

Totuși, dacă tu nu schimbi ceva profund în ceea ce însemni ca bărbat, ea va ajunge rapid să-și dorească din nou să se despartă de tine. Prin urmare, trebuie să faci o schimbare profundă în ceea ce te privește. Să te transformi ca bărbat în ceva ce nu-și va mai dori vreodată să părăsească.

Pentru asta, le recomand bărbaților aceste ghiduri:

Sigur pe Tine – este genul de ghid pe care orice bărbat ar trebui să-l citească.  E un ghid care te ajută să-ți refaci conturul de bărbat, să-ți recapeți încrederea în propria persoană, să devii interesant în ochii femeilor din jur. Totul explicat pas cu pas – de la limbajul corpului, atitudine, ce vorbești, cum vorbești, cum reacționezi etc.

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima – indiferent că e vorba de-a te revedea la o întâlnire cu fosta iubită sau de-a cunoaște noi femei, e important cum să tratezi întâlnirile. Puține lucruri pot face o diferență mai mare în viața unui bărbat decât abilitatea de-a stârni atracție totală în astfel de momente.

Sfarmă Piatră – Transformarea – nu e un ghid clasic de seducție, ci un ghid care te învață cum să-ți pui ordine în minte și-n acțiuni. De asemenea, te ajută să descoperi o filozofie de viață necesară oricărui bărbat și să capeți o calitate aparte – să ai carsimă.

Cum îți vindeci suferința provocată de despărțire

În fine, ai probleme cu iubita, când prietena sau soția dă semne că nu mai vrea să fie cu tine sau chiar se desparte de tine, simți o mare dezamăgire și o mare suferință.

Ghidul Cum să-ți recâștigi iubita te va ajuta nu doar să profiți de toate șansele pe care un bărbat adevărat le are să readucă lângă el femeia iubită, dar te ajută să-ți atenuezi în mare măsură sau să-ți elimini suferința provocată de despărțire.

Totuși, majoritatea bărbaților cred că dacă își vor recâștiga iubitele, automat această suferință dispare.

Da, dacă o recâștigi, într-adevăr, nu mai simți această suferință.

Nu pentru că ai eliminat-o cu adevărat, ci pentru că viața ta se reumple cu prezența ei. Vei fi însă la fel de vulnerabil imediat ce ea-și va schimba din nou atitudinea față de tine.

Realitatea este că această suferință are cauze un pic mai profunde decât sentimentele tale pentru ea. Sunt cauze care au legătură cu profunzimile tale ca bărbat, profunzimi pe care ți le poți întări cu ajutorul ghidului de Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

Cum rezolvi erorile de atitudine pe care le-ai făcut deja

De asemenea, atunci când simți că-ți pierzi iubita sau chiar ai fost părăsit de ea, ești tentat să faci tot felul de erori.

Îți spuneam mai sus că sunt erori de care e posibil să-ți fie rușine că le-ai făcut – te-ai rugat de ea să nu te părăsească, ai cerut insistent să-ți dea o nouă șansă, ai plâns, poate chiar ai implorat-o.

Toate acestea sunt erori care o fac pe ea să se îndepărteze de tine, nu să-ți vină aproape. Vei avea în continuare probleme cu iubita.

Mai mult, sunt erori care-ți distrug încrederea în propria persoană.

Totuși, în același timp, sunt erori care pot fi îndreptate cu acțiunile potrivite.

Ghidul Sigur pe Tine te ajută să eviți aceste erori sau să le repari dacă deja le-ai comis. De asemenea, te ajută să-ți revii rapid din șocul despărțirii, să-ți recapeți controlul și să acționezi ca un bărbat.

De ce spun asta?

Pentru că te învață să fii din  nou bărbat, să te porți ca un bărbat și să fii văzut de femeile din jur ca un bărbat în adevăratul sens al cuvântului:

PS: ai aici câteva texte pe care ți le recomand să le citești când ai probleme cu iubita: