Ce să faci când ai probleme cu iubita: despărțiri, pierderea interesului, lipsă de respect etc.

Dacă te confrunți cu probleme în relație am o veste bună și una proastă.

Vestea proastă este că recâștigarea iubitei nu este ceva ce depinde doar de tine. Desigur, depinde și de ce vrea ea.

Vestea bună este că ceea ce înveți de la mine te poate ajuta să schimbi total situația în favoarea ta. Adică să-ți aduci iubita înapoi.

În fine, când ai probleme cu iubita, e bine să acționezi cât mai rapid. Timpul lucrează în favoarea ta doar dacă iei măsuri ca să faci două lucruri:

  1. să-i schimbi total gândurile despre tine
  2. să-i arăți că despărțirea e / a fost o mare eroare

Prin urmare, nu mai pierde timpul și abonează-te acum la ponturile pentru recâștigarea iubitei:

Dacă te-ai abonat, citește mai departe.

Dacă nu te-ai abonat deja, abonează-te!

Ce ghid îți poate fi de ajutor ca să-ți recâștigi iubita

Ghidul Cum să-ți recâștigi iubita (Ed. a II-a) este scris special pentru situațiile în care iubita ta dă semne că ar vrea să întrerupă relația sau s-a despărțit deja de tine.

Este un sistem care îți arată pas cu pas ce ai de făcut ca să întorci lucrurile în favoarea ta și să o determini pe ea să privească în mod diferit întreaga situație.

Adică să nu mai fie convinsă că vrea să stea departe de tine, din contră, să-și dorească să fiți din nou împreună.

În concluzie, informațiile din ghid sunt concentrate exact pe aceste probleme – cum procedezi, ce spui, ce faci ca să-ți asiguri șanse maxime de succes în recâștigarea iubitei.

Atenție: informațiile din acest ghid sunt cu adevărat puternice. Nu le folosi ca să-ți faci singur rău – de exemplu, să încerci să readuci lângă tine o femeie care te-a înșelat!

Ce alte ghiduri te pot ajuta când ai probleme în relație

Ghidul de mai sus a fost scris special pentru situația în care te confrunți cu o despărțire iminentă / are nevoie de o pauză sau când ea s-a despărțit deja de tine.

În schimb, ghidurile următoare sunt ghiduri care te ajută să-ți crești atractivitatea în ochii ei și să te faci din nou respectat ca bărbat în interacțiunea cu ea:

  1. Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină (Ed. a II-a)
  2. Sigur pe Tine – Cum să o cucerești cu ajutorul siguranței de sine

Dacă îți cumperi întregul pachet de ghiduri dedicate recâștigării iubitei, vei primi suplimentar 5 bonusuri speciale care în mod normal sunt accesibile doar abonaților plătitori ai site-ului staidrept.ro

  1. Cum să scapi de lene
  2. Cum să nu fii luat de fraier
  3. Ce să faci înainte să mergi la psiholog
  4. Cum scapi de lașitate, adevăratul cancer al masculinității
  5. Ce este mentalitatea de victimă și cum să o elimini definitiv

Ce texte de pe site îți recomandăm să citești când ai probleme cu iubita

De asemenea, vei găsi pe site o serie de texte care tratează problema despărțirilor inițiate de femei.

Dintre acestea, următoarele îți pot fi de mare folos:

Ce spun cititorii

"Am aflat prima dată despre site-ul tău când eram în anul doi de facultate. Îmi plăcea mult o fată și sufeream că nu reușeam să fiu cu ea. Orice încercam, era pierdere de vreme.

Ea îmi dădea speranțe, apoi nu mă mai băga în seamă. La un final de an, am descoperit că aproape toată lumea din an știa ce-i scriam în acele mesaje. Nu m-a deranjat că râdeau alții, ci că ea râdea alături de ei.

Într-o noapte, am citit o bună parte din textele de pe site și mi-am dat seama cât de multe lucruri greșite puteam să fac. Au trecut ceva ani de atunci, dar și astăzi cred că acea noapte a fost momentul celei mai importante schimbări din viața mea de bărbat".

(M.C. - abonat Fii bărbat!)

De-a lungul timpului, Fii bărbat! a ajutat mii de bărbați să-și salveze relațiile. Abonează-te și recâștigă-ți iubita acum ↓ ↓ ↓