Ce-i spui unei femei daca-ti cere parerea despre ea: 5 variante rapide de raspuns

Ce replică să-i dai dacă te întreabă ce crezi despre eaȘtii ce le place mult femeilor?

Să se vorbească despre ele.

Bine, e o caracteristică a oamenilor în general, dar femeile par să fie cele mai îndrăgostite de această chestiune.

Nu vreau să intru aici în amănunte legate de ceea ce le stârnește această pasiune pentru c-ar fi o poveste lungă în care ar trebui să amintesc de chestiuni care țin de biologie, antropologie și chiar mass-media.

Ciudată combinație, nu?

Ceea ce te interesează pe tine este însă faptul că femeilor le place să se vorbească despre ele și să cunoască părerea celor din jur despre ele.

De altfel, acesta este și unul dintre motivele pentru care producătorii de cosmetice își promovează de multe ori marfa făcând apel la dorința femeii de-a fi remarcată și invidiată.

Și de asta te învăț în Superghid cum să te folosești de întrebări care o privesc pentru a-i stârni atracție.

Unele femei sunt atât de doritoare să știe mereu ce cred cei din jur despre ele încât ajung să întrebe direct acest lucru: „Ce părere ai despre mine?” sau „Ce crezi despre mine?” sau „Cum îți par eu?”.

Întrebările în sine sunt prilejuri excelente de-a-i stârni atracție, dar, de cele mai multe ori, bărbații răspund dezastruos.

Adică oferă ori răspunsuri plictisitoare, ori de-o dulcegărie vecină penibilul.

Deci, ce-i spui unei femei când îți cere părerea despre ea?

Pe scurt, îți spun întâi rapid ce să nu-i spui sub nicio formă.

Nu-i spui că-ți place de ea, nu-i spui că e simpatică, nu-i spui că te simți bine în compania ei.

Acestea sunt răspunsuri pentru cei care nu vor să stârnească atracție, pentru cei care vor să-și mulțumească mămicile și bunicile cu atitudinea lor politicoasă apropo de fete.

Tu în schimb, poți să pornești un joc stârnitor care se poate dovedi foarte profitabil pentru tine din perspectiva seducției.

Varianta 1: îi spui că nu ți-ai format o părere

Dacă-i spui că nu ți-ai format o părere, rezolvi o mare problemă.

Adică în subconștientul ei va fi clar că felul în care arată nu este suficient pentru a câștiga atenția ta.

Chiar dacă e o tipă care nu se bazează pe acest aspect decât în mică măsură, te asigur că replica ta o va face să ia în calcul că are mai mult de muncă pentru a te face să o placi decât  în cazul altor flăcăi.

De-asemenea, o va face să încerce să-ți formeze ea o părere cât mai repede, iar faptul că va dori să ai o părere bună despre ea nu poate fi decât un avantaj pentru tine.

Niciodată să nu subestimezi vanitatea oamenilor. Ni-cio-da-tă… 🙂

Varianta 2: îi spui ce crezi despre ea, dar glumind și schimbând rolurile

Ce-nseamnă asta?

Simplu… Ea te-ntreabă ce crezi despre ea, iar tu-i poți răspunde zâmbind sau chiar amuzându-te evident ceva de genul:

„Ce cred despre tine? Cred despre tine că-ți place de mine…”.

Acesta este doar un exemplu pentru a înțelege tipul de atitudine pe care l-ai putea avea. Poți folosi replica aceasta fără probleme pentru că de vreme ce-i născută din mintea mea, sigur n-au folosit-o și alții.

Totuși, sfatul meu este să sesizezi tipul de replică, nu să imiți mot-a-mot ce-ți spun eu. Când e cazul să folosești exact cuvintele mele, precizez eu clar 🙂

Care-i efectul acestei replici?

În primul rând este un fel de autovalidare fără să pari de-o aroganță neplăcută, ci din contră. E tipul acela fin de aroganță pe care-l au oamenii siguri pe ei în interacțiunea cu femeile.

Ca femeie, va sesiza rapid acest lucru și se va comporta ca atare în prezența ta. Adică va fi atrasă de tine și de felul tău de-a fi.

Varianta 3: o întrebi dacă vrea să te hipnotizeze

Această variantă are același scop ca și varianta precedentă.

Ea te-ntreabă ce părere ai despre ea, iar tu-i răspunzi înapoi cu o întrebare: „De ce mă întrebi, vrei să mă hipnotizezi?”.

Normal, ea va cere lămuriri, iar tu-i poți spune la fel de amuzat ceva de genul:

„Am văzut zilele trecute un documentar pe Discovery despre o tipă care reușea să manipuleze bărbații cum dorea ea și totul începea cu această întrebare pe care tocmai mi-ai pus-o tu… ce părere am despre tine…”.

În general, ea va nega o astfel de variantă, se va înroși, se va bâlbâi etc.

Chiar dacă tu glumești în mod evident, faptul c-ai putea crede despre ea că încearcă să te amețească prin cine știe ce metode oculte va duce la ceea ce eu numesc „schimbare de tensiune”.

Tu din nou vei reuși o autovalidare interesantă, iar ea din nou va fi în postura celei care trebuie să te convingă pe tine că-i o tipă de treabă.

Evident, acesta poate fi un pretext de-a continua jocul și de-a o „acuza” că vrea să profite de tine:

„Dacă vrei să mă amețești ca să profiți de mine, te-anunț că voi striga după ajutor…” 🙂

Varianta 4: profesorul, testarea și media finală

Dacă îți cere părerera despre ea, poate e cazul să intri într-un rol care să dea ceva autoritate părerii tale.

Mai exact, cu o voce serioasă îi poți spune că „până la finalul semestrului mai e ceva timp și că nu vei încheia acum mediile. Prin urmare, pregătește-te de teză săptămâna viitoare. Plus că ai fost destul de puțin activă la ore…”.

Ideea acestui tip de atitudine este de-a face din nou o „schimbare de tensiune” cu scopul de-a relaxa discuția printr-o glumă evidentă.

Orice femeie cu un minim simț al umorului va intra în joc și indiferent de ce ți-ar spune, poți continua pe un ton aproape la fel de serios:

„Domnișoară, aș prefera să vă adresați respectuos când vorbiți cu mine…”.

Varianta 5: nu cred că poți face față adevărului…

Această variantă de răspuns presupune o dramatizare exagerat-amuzată a răspunsului tăi.

Adică ea întreabă ce crezi tu despre ea, iar tu-i răspunzi grav că nu crezi că poate face față adevărului așa că o scutești de șocul unui răspuns.

Ea se va alinta și va cere detalii.

Tu nu i le vei da și poți cita studii imaginare care au indicat că răspunsul la această întrebare a dus la reacții extreme:

„Unele femei au ales să se sinucidă când au aflat adevărul, altele au ales să-l agreseze sexual în mod repetat pe bărbatul care s-a încumetat să ofere acest răspuns… Nu te supăra, dar eu mă păstrez pentru noaptea nunții” 🙂

Concluzie pentru bărbații care vor să stârnească femei

Mai sus ți-am ofeirt 5 variante de răspuns pentru o întrebare pe care femeile au tendința de-a o adresa de multe ori bărbaților.

Importante nu sunt cuvintele în sine, ci atitudinea care naște acele cuvinte.

E foarte important să ai curajul de-a te purta altfel decât o fac majoritatea flăcăilor care încearcă să seducă o femeie.

E foarte important să pui în practică sfaturile mele pentru a vedea cât de puternice sunt.

Și-n fine, e important să știi că lucrurile pe care le înveți de pe acest blog sau din ghidurile mele te vor face un bărbat cu o gândire originală, remarcabil în ochii femeilor.

Apropo de lucruri pe care nu le vei învăța nicăieri în altă parte pentru simplu motiv că sunt născute în mintea mea și oferite exclusiv celor care citesc ghidurile mele – în ghidul De la Sărut la Sex îți dezvălui:

  • cum să capeți curajul de-a săruta orice femeie
  • cum poți să o faci pe EA să te sărute
  • cum să o săruți TU așa cum nimeni n-a mai făcut-o vreodată

 

De la Sărut la Sex

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.