Când și cum îi spui unei femei că o placi

Trimit raspunsuri celor care ne scriu, dar cand vad ca un anume tip de problema se repeta, imi dau seama ca respectiva chestiune merita atentia unei postari separate pe Fii barbat!

„Nu stiu cum sa-i spun unei femei ca-mi place de ea…” sau „Cum sa-i spun unei fete ca o plac?” sunt doua dintre formularile pe care le citesc frecvent in mesajele care ajung la mine.

O obligatie care nu exista

Oricat de stresanta pare, dilema este de foarte multe ori una artificiala, nascuta din ceea ce eu numesc „manelizarea relatiilor”.

Cine ti-a spus ca trebuie sa-i spui unei femei ca o placi? De ce ai impresia ca daca-i spui ca o placi depasesti cine stie ce obstacol special?

In realitatea, foarte rar se intampla ca momentul in care tu crezi ca trebuie sa-i spui unei femei ca o placi sa fie si momentul potrivit pentru asa ceva.

Apoi, gandeste-te ca multe dintre femei, chiar si cele mai putin atractive, aud marturisiri stangace ale dragostei reale sau inchipuite a barbatilor mai des decat majoritatea dintre noi ne uitam la meciuri de fotbal.

Nu-i rapi unei femei placerea de-a-si pune intrebari

In plus, de ce ai elimina total „placerea” unei femei de a-si pune 4356 de intrebari in legatura cu tine si cu lucrurile pe care le simti pentru ea?

Glumind si exagerand in acelasi timp, momentul potrivit pentru asa ceva este cam dupa aniversarea celui de-al treilea an de casatorie 😀

Femeilor le plac dilemele si desfasurarile dramatice. De ce sa vii tu si sa inchizi lucrurile cu un „auzi, mie imi cam place de tine” sau chiar si cu un si  mai dulceag „Te iubesc!” ?

S-ar putea ca ea sa fie prima care sa-ti spuna ca te place sau chiar ca te iubeste. Chestiunea poate fi profund adevarata, poate fi doar crezuta de ea, poate fi  complet falsa, poate fi in toate felurile posibile.

Partea buna de stiut in aceasta situatie este ca nimic nu te obliga sa  raspunzi  cu formulari plate de genul: „Si eu te iubesc!, asa cum ai vazut prin filmele americane rulate pe la mall.

Pentru cei care nu se pot abtine: daca vrei cu orice pret sa te inspiri dintr-un film, urmareste replica de aici.

Nu ceda la rugaminti, plansete, acuze penibile

De asemenea, nu ceda la rugaminti, plansete sau acuze ca esti insensibil.

Sensibilitatea n-are a face cu dulcegariile, iar modul in care ea si-ar dori sa fii nu e responsabilitatea ta. In plus, ea are foarte rar habar ce-si doreste, de ce sa o mai incurci si tu? 🙂

E libertatea ta de-a-ti exprima sentimentele cum vrei, iar daca ai respect de sine, incearca sa nu devii un „cutulache” disperat sa multumeasca pe toata lumea cu un noian zaharisit de declaratii.

In fine, daca totusi simti o nevoie nebuna de-a-i spune macar partial  ca o placi, incearca sa limitezi evidenta mesajului prin formulari de genul „as putea sa plac mai mult decat tine doar o fata mai frumoasa si mai desteapta, ceea ce in bloc la mine se gaseste destul de greu… Mai ales dupa ce Diana s-a tuns. Va dura cel putin cateva luni pana-i va creste din nou parul, sigur vei ramane preferata mea pana atunci!” 😉

Si totusi…

La un moment dat (categoric nu la vreo 3 zile dupa ce ai cunoscut-0), va veni si clipa in care nimic de pe lumea asta nu te va impiedica sa-i spui unei femei ca o iubesti.

Vei fi tu doar tu cu ea si e important sa nu-ti pese  pese de ceea ce cred altii, de ceea ce vezi la altii, de ceea ce spune societatea ca ar trebui sa spui sau sa faci.

In acel moment, exprima-ti gandurile asa cum simti si crezi tu. Nu exista vreo sursa de inspirtaie mai buna decat sentimentele tale si persoana fata de care le nutresti.

Eu sper doar sa fii suficient de destept si de norocos incat sa-ti exprimi aceste sentimente in fata cui merita acest gest si ca macar o parte din ceea ce scriem pe acest blog te va ajuta sa gasesti o astfel de femeie.

PS: In superghidul Cum sa vorbesti cu o femeie te invat ce ai de facut pentru a starni atractie femeilor. Lucrurile nu sunt simple, dar am grija sa-ti explic exact, pas cu pas, cum trebuie sa procedezi. Ia-ti ghidul acum si treci la treaba.

Photo: law_keven’s photostream on Flickr

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.