Ce cadou ii iei unei fete pe care abia ai cunoscut-o?

Raspunsul in majoritatea cazurilor este simplu: nici unul.

Daca abia ai cunoscut o fata, nu o urci pe un tron si nu incepi sa-i aduci ofrande. N-ai face altceva decat sa-ti jertfesti sansele de-a-i starni atractie.

Atunci cand abia ai cunoscut o fata, cadoul suficient pentru ea ar trebui sa fie simpla ta prezenta. Si aceasta cu masura.

Totusi, daca situatia o cere…

„Situatia o cere” inseamna ca vrei sa marchezi un moment petrecut cu ea. Sa zicem ca ati fost intr-un loc special si vrei sa existe ceva care sa-i strecoare din cand in cand aceasta amintire printre ganduri.

Bun, cadoul potrivit in aceste situatii este unul fara valoare materiala deosebita.

De la o simpla frunza cu o forma ciudata culeasa dintr-un parc si pana la o carte cu un subiect care poate oarecum fi legat de o experienta comuna, orice poate fi cadoul potrivit.

Atat timp cat alegi ceva de bun gust si reusesti sa asociezi respectivul cadou unei situatii traite impreuna, lucrurile sunt perfecte.

Apropo, nu fi plictisitor

De asemenea, lucru foarte important. Incearca sa nu fii atat de lipsit de originalitate incat sa-i cumperi ursuleti, perne pe care scrie „love”, iepurasi imbratisati, catei de plus… As continua, dar mi-e putin greata doar la simpla enumerare.

Atat de multi barbati recurg la astfel de cadouri incat n-ai face altceva decat sa te bagi la gramada. Ori ideea este sa fii perceput diferit de acestia, nu sa te confunzi cu ei.

De ce nu trebuie sa-i iei un cadou scump?

Am mai spus-o si in trecut, in momentul in care incerci sa coplesesti o fata cu cadouri ii arati ca tu singur nu esti suficient pentru a-i starni atractie.

Deci, nu incerca sa-ti cumperi relatiile si nu-ti imagina ca oferind cadouri scumpe iti cresti sansele de-a fi impreuna cu acea fata. Singura reusita consta in trecerea ta din categoria „tipului cu sanse” in cea a  „loserului bun de folosit”.

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.