Cum îți păstrezi puterea în interacțiunile cu femeile

Dovezi de putere masculină

Unul dintre cele mai importante atribute ale masculinității este puterea.

Puterea se definește-n general drept capacitatea unui individ de-a-i supune pe ceilalți voinței sale.

În cazul interacțiunii cu femeile, puterea unui bărbat se manifestă sub diverse forme, dar nu presupune obligarea partenerei la ceva (cu excepția jocurilor sexuale, logic).

Din contră, puterea bărbatului este orientată spre propria persoană și este cel mai des identificată sub forma tăriei mentale. E vorba de acea capacitatea de-a avea emoții, dar în același timp de-a ți le ține sub control.

De-a fi tentat să faci lucrurile într-un fel, dar totuși să le faci conform unor principii masculine.

Puterea unui bărbat nu are legătură cu chestiuni fizice.

Uneori, tocmai acel soi de tărie mentală îi face pe unii bărbați să-și construiască un corp de invidiat, dar   nu e o chestiune obligatorie. De asta vezi indivizi care arată precum niște hipsteri nemâncați care totuși reușesc să fie atractivi pentru femeile din jur. Asta deși poporul nostru tolerant i-ar numi lejer gay.

Puterea, tăria mentală de care vorbesc se formează și există în mintea omului, nu în mușchii acestuia, nu în orientarea sexuală, nu în stilul vestimentar.

Dovezi de putere masculină

Una dintre cele mai importante dovezi de putere masculină a unui bărbat este capacitatea de-a renunța la femeia de care se simte atras dacă este cazul să o facă.

Acea capacitate de-a pleca oricând și de-a-și continua viața dacă lucrurile sunt de o asemenea natură încât e necesar să facă asta.

Când e cazul să faci așa ceva?

Cea mai limpede situație este aceea în care ai fost înșelat.

Știu, filmele americane vorbesc despre a doua șansă și despre cum trebuie să te uiți la ce ai greșit tu înainte să o acuzi pe ea că te-a înșelat 🙂

Da, e corect să te uiți întotdeauna la ce ai greșit pentru că de cele mai multe ori o femeie ajunge să te-nșele mai ales pentru că n-ai fost destul de bărbat în relație cu ea.

Prin urmare, ai lucruri de rezolvat pe partea ta.

Totuși, indiferent cât ai fi tu de papă lapte, tot nu trebuie să accepți să fii înșelat fără să iei măsuri.

Nu să faci crize de nervi, nu să fii agresiv ca orice lăbar fără minte, nu să te smiorcăi și să-i arăți cât ai suferit din cauza ei.

Toate acestea sunt dovezi ale lipsie de putere.

În schimb, dacă-i dai papucii cu seninătate indiferent ce se-ntâmplă-n sufletul tău, dai dovadă de o maximă putere.

Știu asta, nu e ușor, dar e singura variantă în care-ți poți recăpăta respectul de sine și de-a mai fi om pentru viitor, când vei cunoaște alte femei.

O altă situație în care ar trebui să tai accesul unei femei la tine este acela când în mod evident aceasta nu e suficientă de atrasă de tine.

Cumva, pare ciudat.

Adică tu vrei să fii cu ea și totuși îi spui pa.

Sau nici măcar nu-i spui pa, pur și simplu nu o mai cauți, renunți din senin să te mai bagi în seamă cu ea fără să te apuci să-i dai niște explicații.

Cum te ajută asta?

În general, când tu te duci continuu spre o femeie și ea nu răspunde în același fel, atunci nu faci altceva decât să-i cedezi ei în totalitate puterea.

Adică ea este cea care poate hotărî când să te bage în seamă și când nu. Ea este cea care poate pocni din degete pentru a te avea la dispoziție și tu ești cel care abia aștepți să se întâmple măcar asta.

După cum îți dai seama, puterea este în totalitate la ea, iar tu ești doar un servitor al diverselor ei nevoi. Cel mai des în astfel de situații, nevoia ei în relație cu tine este să se simtă atractivă.

Are nevoie să vadă că unii flăcăi o slăvesc și o ridică pe un tron pentru că-i face bine la moral. După ce-și întărește moralul pe seama ta, poate să strălucească suficient pentru un bărbat care-i cu adevărat bărbat, iar tu poți rămâne servitorul următoarei femei dornice de putere.

Altă dovadă de putere: nu te rogi vreodată de o femeie

Am vorbit în ultimul email trimis abonaților despre motivul pentru care ar trebui să fii un fel de rege al propriei tale vieți.

C-ar trebui să te comporți de o asemenea natură pentru a-ți acorda astfel respect de sine și pentru a fi respectat.

Nu reiau aici ideile de acolo, dar îți pot da un exemplu în care atitudinea de „rege” te face să nu comiți o eroare pe care diverși flăcăi o fac des – să te rogi de o femeie.

Sigur, n-ar trebui să te rogi de nimeni în general, indiferent că e vorba de femei sau bărbați cu excepția situațiilor în care te umilești pentru un scop cu adevărat care trece dincolo de tine. Un exemplu ar fi să obții bani pentru salvarea vieții copilului tău.

În schimb, niciodată n-ar trebui să te rogi de o femeie indiferent dacă e vorba de-a obține o întâlnire sau un favor sexual sau mai știu eu ce.

Când faci asta, automat cedezi putere.

Automat, ea devine stăpânul tău și, dacă nu e vorba de cine știe ce joc sexual – Ce nenorocit ești! 🙂 –  atunci categoric nu trebuie să ai un astfel de comportament.

Niciodată o femeie nu te va mai percepe ca pe un bărbat întreg dacă te vede atât de lipsit de putere.

Sigur, astfel de erori pot fi îndreptate, dar necesită muncă și schimbare reală, așa că e mai bine să nu le comiți din start.

În ediția a II-a a ghidului Cum să vorbești cu o femeie te învăț cum să păstrezi puterea la tine în interacțiunea cu femeile. Și cum să faci s-o recuperezi atunci când diverse motive ai pierdut-o.

Simplu și foarte eficient:

Cum să vorbești cu o femeie – Superghidul (Ediția a II-a, total refăcută)

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.