Cum inviți o fată în oraș – cea mai bună metodă

Cum inviți o fată în oraș - Ghidare pas cu pas

Cum inviți o fată în oraș e de multe ori decisiv când vine vorba de interacțiunea cu o tipă care te atrage.

Majoritatea bărbaților dau greș din tot felul de motive.

Citește metoda mea, aplic-o și vei vedea că nu vei mai face parte din această majoritatea care rateză iar și iar în înceracarea de-a obține o întâlnire.

În plus, vei învăța câteva lucruri importante despre atitudinea corectă pe care un bărbat ar trebui să o aibă când vrea să invite o tipă-n oraș.

Ce trebuie să știi înainte să inviți o tipă în oraș

Nu trebuie să știi prea multe lucruri, ci doar două foarte importante.

Și nu doar că trebuie să știi aceste două lucruri, ci și trebuie să ții cont de ele dacă vrei să fii bărbat întreg în relație cu femeile.

Concret, înainte să inviți o femeie în oraș, întotdeauna nu uita aceste reguli:

1. Dacă iese cu tine, nu înseamnă că-ți face vreo favoare

Majoritatea bărbaților au impresia că dacă o femeie acceptă să iasă cu ei în oraș, automat aceasta le face un fel de favoare. Pentru că au această mentalitate, atitudinea lor din momentul în care interacționează cu tipa respectivă este cea a unui sclav.

A unui fel de servitor care lansează invitația în oraș precum o inviație la nuntă – “aș fi tare onorat să ieși cu mine” sau “mi-ar plăcea tare mult să accepți să bem o cafea împreună”.

De fapt, o întâlnire este un câștig egal pentru cei doi participanți. Ea iese cu tine tot ca să se bucure de acea ieșire, nu ca să-ți facă vreun favor.

Prin urmare, dacă lucrurile sunt egale, de ce ai trata totul ca și când probabilitatea ca ea să accepte e foarte mică sau ca și când faptul că acceptă înseamnă cine știe ce efort pentru ea?

2. Când ieși în oraș cu o tipă, o faci să te distrezi și să vezi ce-i de capul ei

Exact, ai citit bine. Ieși cu o fată în oraș ca să te simți bine și ca să te lămurești dacă este genul de tipă cu care merită să pierzi timp sau genul de tipă cu care merită să pierzi doar lichid seminal.

Știu, nu sună romantic, dar eu mă exprim cum vreau. Tu nu trebuie decât să-nțelegi că nu te duci la întâlnire nici ca să te însori, nici ca să-ți demonstrezi nu știu ce calități.

Întâlnirile nu sunt un interviu de angajare în care tu te dai peste cap să o impresionezi pe ea. Mai bine las-o pe ea să se dea peste cap să te impresioneze dacă dorește. Dacă nu dorește, limitează-te să afli lucruri despre ea astfel încât să-ți dai seama dacă merită sau nu atenția ta.

Când e timpul să inviți o fată în oraș

Dacă ai în minte cele două reguli de mai sus, atitudinea ta față de cum să inviți o fată în oraș va fi una corectă.

Apoi, apare întrebare când e momentul să inviți o tipă în oraș.

Lucrurile depind de mai mulți factori.

Bărbații obișnuiesc să se grăbească în aceste situații, de aici probabil s-a născut și credința că unii dintre noi gândim cu penisul, nu creierul.

În fine…

Când inviți în oraș o tipă cunoscută pe Facebook, Tinder sau pe vreun chat?

De exemplu, dacă ai văzut o tipă faină pe Facebook, pe Tinder sau pe vreun chat și ai abordat-o, nu-ți închipui că atunci, pe loc, e și cel mai bun moment să o inviți în oraș.

Mediul online este unul foarte vizual. Asta înseamnă că felul în care arăți contează acolo un pic mai mult decât contează în abordările față-n față.

Asta pentru că o poză de profil e analizată de femei mult mai pe îndelete decât ești analizat fizic atunci când te bagi din senin în seamă cu o tipă.

Prin urmare, dacă arăți foarte bine sunt șanse ca o tipă să accepte să se vadă cu tine și instant. Totuși, chiar și-n aceste condiții, aceste șanse sunt unele relativ mici.

Femeile au nevoie să vadă un pic ce-i de capul tău, să te cunoască și abia apoi vor fi interesate și să se vadă cu tine.

Dacă acum ai abordat-o și peste 10 secunde o-ntrebi dacă vrea să iasă cu tine, cel mai probabil va avea treabă, va fi ocupată, va avea un iubit, va spune nu.

Și asta e firesc într-o lume în care bărbații își fac profiluri false, tot felul de ciudați au tot felul de idei dincolo de ceea ce multe femei și-ar dori să experimenteze. Cel puțin în primă fază 🙂

În concluzie, nu te repezi să inviți în oraș o tipă abia cunoscută online. Vorbește întâi cu ea câteva zile, dă-i șansa să se aprindă după tine. Sfaturile mele din ghidul de atitudine masculină Stai drept! și din Superghid te vor face al naibii de interesant în ochii femeilor.

Mai mult, vei găsi acolo și diverse modele de abordări – conversații care să te ajute să înțelegi ce ai de spus, ce atitudine trebuie să ai, cum sa vorbești cu o femeie pe Facebook, chat-uri, Tinder, WhatsApp etc.

În fine, înainte să o inviți în oraș, cere-i numărul de telefon.

De ce să-i ceri numărul de telefon?

Din două motive…

În primul rând, pentru că poți să-i faci invitația în oraș vorbind cu ea la telefon, nu scriind și așteptând ca ea să-ți răspundă.

În al doilea rând, dacă-ți dă numărul, ai un indicator clar că e interesată de tine.

Dacă nu ți-l dă, atunci probabilitatea să acceept o eventuală invitație în oraș tinde spre zero.

Când inviți în oraș o tipă cunoscută pe stradă, la școală, la muncă, în mijloace de transport etc.

Dacă ai cunoscut o tipă la modul clasic, adica ai abordat-o pe stradă, într-o librărie, mijloc de transport și i-ai obținut numărul de telefon, atunci lucrurile sunt mai simple.

Sau măcar se pot desfășura mai rapid.

Adică pui frumos mâna pe telefon și o suni.

Nu o inviți prin WhatsApp, o suni.

O poți suna chiar și-n ziua în care i-ai luat numărul, o poți suna chiar și-n aceeași zi.

Sau după o zi, două, trei.

Nu aștepta prea mult, trăim niște vremuri în care oamenii se conectează ușor unii cu ceilalți, nu mai e cazul să aștepți prea mult doar ca să-i arăți ei că nu ești disperat.

Vezi tu, e mai important cum vorbești cu o femeie decât cât de repede o suni după ce i-ai obținut numărul. Mai joc, vei vedea și ce ai de spus ca să obții întâlnirea.

Reține – o suni. Știu că e mai comod prin WhatsApp, dar ești bărbat și nu e cazul să faci mereu doar ceea ce e comod.

Dacă atunci când ai abordat-o ai obținut în loc de numărul de telefon un id de Facebook, atunci procedezi cum ți-am spus mai sus – vorbești întâi cu câteva zile, abia apoi lansezi invitația.

Ce îi spui unei femei când o inviți în oraș

Sper că n-ai uitat cele două reguli de la începutul acestui text – o femeie nu-ți face o favoare ieșind cu tine în oraș și întâlnirea are scopul inclusiv de-a te lămuri ce e de capul ei.

Acum, poți proceda în mai multe feluri, dar măcar unul dinte acestea se distinge prin simplu fapt că și-a demonstrat iar și iar eficiența.

Adică femeile invitate așa în oraș au acceptat în mare măsură invitațiile, cel puțin așa-mi spun foarte mulți dintre cei care-mi scriu ca să-mi mulțumească.

Invitația în oraș tip Alex David

Știu, e ciudat să numești după tine însuți ceva, dar nu e pentru gloria mea, ci pentru ținerea ta de mine.

E mult mai ușor să reții că e vorba de o invitație tip Alex David decât să reții că e o invitație care presupune ceea ce vei citi în continuare.

În plus, se numește așa pentru că e inventată de mine dintr-o nevoie concretă – să pot invita o tipă în oraș fără să-i dau impresia că sunt dornic de-o relație clasică cu ea și mai ales fără să mă angajez eu într-o relație clasică cu ea.

Acest lucru te-ajută din două puncte de vedere. În primul rând, întâlnirea devine foarte relaxată, nu mai seamănă cu întâlnirile acelea în care fata se așteaptă să pornească pe drumul spre căsătorie, iar bărbatul se simte dator să se dea peste cap s-o impresioneze.

Cum sună acestă invitație în oraș tip Alex David?

Nuanța soft:

Bună, Ana. Mâine seară ies să beau un suc. Vrei să vii cu mine?

Nuanța aproape hard:

Bună, Ana. Mâine seară ies să beau un suc. Vrei să te iau cu mine?

Acum, după cum te simți, poți folosi oricare dintre aceste invitații atunci când vrei să ieși cu o tipă în oraș.

Ce avantaje oferă invitația în oraș tip Alex David

Pe lângă că e o formă relaxată de a invita o femeie să iasă cu tine, această invitație mai face ceva important – scade foarte mult factorul respingere.

Nu-mi vine să cred ce termeni folosesc și eu… Auzi, “factorul respingere” :))

Concret, vreau să spun că genul acesta de invitație te ferește inclusiv pe tine de situația în care ea e suită pe un piedestal și de acolo ia hotărâri dramatice pentru tine spunând da sau nu.

Tu te duci în oraș să bei un suc. Te duci oricum. Ea poate sau nu poate să vină cu tine. Prin urmare, decizia ei de-a nu merge nu-ți schimbă ție planurile.

Nu e ca atunci când tu vii cu o mutră de milog și-i spui tremurând că ți-ar plăcea să iasă cu tine la un suc, iar ea ți-ar spune nu și lumea ta s-ar prăbuși sub greutatea acestui refuz.

Din contră, ești un bărbat întreg, vrei să ieși în oraș, o-ntrebi și pe ea dacă vrea să vină. Sau dacă vrea s-o iei cu tine, depinde ce nuanță alegi 🙂

Ce faci când acceptă să iasă cu tine în oraș

În primul rând, îi spui ora și locul în care vă vedeți.

În al doilea rând îi spui că te întorci la treburile tale și-i urezi zi faină.

În al treilea rând, închizi conversația telefonică sau ieși de pe net, în caz că ai purtat discuția online.

De ce procedezi așa?

Pentru că majoritate maimuțoilor care nu respectă cele două reguli pe care ți le-am prezentat la începutul acestui text, se vor bucura atât de tare de veste încât vor strica totul.

Unii vor spune pur și simplu că se bucură că ea acceptat și brusc tipa-n cauză se va-ntreba dacă nu cumva s-a grăbit acceptând.

Alții vor începe să discute amplu planul întâlnirii și tipa în cauză se va întreba de când respectivul n-a mai avut de-a face cu o femeie și dacă nu cumva a făcut o greșală acceptând.

Un bărbat n-are ce discuta suplimentar în astfel de situații. Ai obținut întâlnirea, ai stabilit ora și locul, îți vezi de alte tale. Ca bărbat se presupune că ai tot felul de lucruri importante de făcut, o întâlnire sau o femeie abia cunoscută nu e punctul central al existenței tale.

Apropo, tu stabilești ora și locul.

Nu de-o manieră țărănească, lipsită de flexibilitate, dar tu le propui. Nu o întrebi pe ea unde ar vrea să mergeți. E ilogic să faci așa ceva, ești bărbat, știi deja că vrei să mergi într-un anume loc și că vrei să-ți facă sex oral.

Sigur, nu tot ce știi și tot ce vrei trebuie să-i spui ei.

Partea cu sexul oral ține-o momentan pentru tine. Poți vorbi despre astfel de lucuri doar în anumite condiții 🙂

Ce faci dacă refuză să iasă cu tine la o întâlnire

Uneori, indiferent ce ai spune sau indiferent ce ai face, unele femei nu doresc să iasă cu tine.

De asta Dumnezeu sau civilizațiile extraterestre care ne-au lăsat pe acest pământ s-au asigurat că vom ajunge la câteva miliarde de exemplare – ca să ai de unde alege.

În caz că ești refuzat de o tipă, să-ți poți continua viața și să inviți altă tipă.

Prin urmare, dacă te refuză, nu insista.

Sub nicio formă, nu insista.

Nu o întrebi de ce nu vrea, nu o întrebi dacă ar vrea altădată.

A spus nu, atunci nu-ți rămâne în acel moment decât să spui pe un ton ușor glumeț ceva de genul:

Ok, mă-ntorc la treburile mele… Dacă vrei să bem un suc în altă zi, va trebui să mă inviți tu-n oraș și să-mi faci cinste! 🙂

De ce procedezi așa?

Pentru că unele femei refuză bărbații din tot felul de motive – au pe altcineva, sunt îndrăgostite de altcineva, sunt depresive și le e silă să iasă din casă și, marele motiv, nu le-ai stârnit atracție.

Acum, cum să le stârnești atracție înveți din ghidurile noastre de seducție.

Dar de ce trebuie să le răspunzi astfel la un refuz?

Simplu, pentru a rămâne bărbat atât în ochii ei, cât și în ochii tăi.

Respectul e foarte important în seducție.

Dacă tratezi refuzul așa cum o fac unii bărbați – rugându-te de ea, insistând, cerând explicații, te autocastrezi. Nu mai ești bărbat, ești un soi de cerșetor emoțional.

Și nu doar că ea va încerca să scape cât mai repede de tine, dar tu vei rămâne în starea asta penibilă și în viitoarele interacțiuni cu femeile care te vor atrage.

Adică te sabotezi pe termen lung. Chiar nu e cazul să faci asemenea prostie.

PS: în ghidul Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima  te învăț tot ceea ce trebuie să știi despre întâlniri în detaliu:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.