De ce e atât de important să inspiri respect

Importanța respectului în relație cu femeile
Obișnuiesc să scriu des în mail-urile pe care abonații le primesc zilnic despre acest subiect: cât de important este ca un bărbat să inspire respect femeilor din raza lui de interes.

Nu insist asupra acestui aspect pentru că am văzut de prea multe ori A Bronx Tale când eram puștan, ci pentru că există o legătură importantă între capacitatea unui bărbat de-a stârni respect și capacitatea acestuia de-a deveni atractiv în ochii unei femei.

Această legătură devine evidentă în foarte multe momente ale interacțiunii cu o femeie.

De exemplu, se întâmplă să devină evidentă atunci când femeia de lângă tine remarcă pentru prima dată că tu ești altfel în fapte și atitudini decât majoritatea flăcăilor pe care i-a întâlnit.

De-asemenea, devine evidentă atunci când îți spune că nu mai merg lucurile cum mergeau, că are nevoie de o pauză etc.

În situațiile de genul acesta, „respectul” ori este, ori lipsește.

Adică este de obicei prezent la rădăcina percețiilor ei când se simte atrasă de tine și lipsește de obicei din tablou atunci când îți propune să opriți relația sau interacțiunea.

Respectul se obține prin fapte și atitudini

Bărbații sunt extrem de preocupați de chestiuni precum felul în care arată sau felul în care se îmbracă. Deși ambele aspecte sunt importante, nu sunt cele mai importante atunci când vine vorba de stârnirea atracției.

În schimb, capacitatea de-a inspira respect femeii de lângă tine este una dintre capacitățile care pot duce la stârnirea atracției.

Spuneam în subtitlu că respectul se obține prin fapte și atitudini. Nu mă refer la fapte precum cucerirea Everestului fără șerpași sau la atitudini precum sfidarea lui Nuțu Cămătaru’ în trafic.

Lucrurile sunt un pic mai simple de-atât.

În primul rând mă refer la un comportament și la un tip de atitudine născute pe de o parte de propria personalitate, dar hrănite pe de alta de cunoaștere în domeniul seducției.

Mai simplu spus, ia sfaturile mele și aplică-le. Personalitatea ta va exista în fiecare gest sau acțiune, iar cunoașterea mea îți va da un contur diferit comparativ cu majoritatea bărbaților.

Aș spune chiar că vei fi „special” comparativ cu 99,99% dintre bărbați, dar azi prefer să nu te pun în fața unor adevăruri atât de profunde 🙂

Un tip de respect cu adevărat special

Dincolo de respectul pe care-l inspiri unei femei, este foarte important și respectul pe care îl inspiri propriei persoane.

Unii îi spun acestui „sentiment” respect de sine. În fine, ideea este că-i  important ceea ce cred alții despre tine, dar și mai important este ceea ce crezi tu însuți despre propria persoană.

De ce? Dintr-o grămadă de motive, printre care cel mai important este că alături de alții trăiești o perioadă limitată de timp.

În schimb, alături de tine  trăiești tot timpul. Asta-i viața, dacă nu-ți place, schimbă-ți-o!

Cum îți obții acest respect de sine? Din nou, prin fapte și atitudini.

Mă refer la faptele tale și la atitudinile tale față de diverse oameni, întâmplări, viață în general. În Superghid te învăț o grămadă de lucruri care te ajută să-ți crești respectul de sine în mod real.

Mă refer aici la un câștig permanent, nu la o senzație de bine care se pierde la prima confruntare cu o situație neplăcută sau cu o nereușită în relație cu o femeie.

Cea mai perversă plată pe care o fac bărbații

Zilele trecute, mi-am dat seama că din nou sunt sufocat de mail-urile primite de la cititori.

Până vineri, voi ajunge la zi cu răspunsurile pentru cei care au prioritate în calitatea lor de cumpărători a unuia dintre ghiduri.

Și tot până vineri, am să răspund și celor care s-au încadrat în condițiile generale care mă fac să le dau atenție: mesaj scurt, clar, scris românește.

Ceea ce vreau să-ți spun legat de aceste email-uri este că multe au un punct comun. Chiar multe dintre ele.

E un fel de simptom aproape general: bărbați care  ori își pierd iubitele și vor să le recucerească, ori au încercat să cucerească o tipă și au eșuat.

Normal, le pot recomanda ghidul  Cum să-ți recâștigi iubita dacă femeia pe care au pierdut-o sau cea pe care au „ratat-o” este una cu adevărat specială.

Totuși, nu pot să nu remarc un fapt simplu – mulți ies din relații clasice sau din diverse interacțiuni cu un respect de sine foarte scăzut.

Și asta se întâmplă dintr-un singur motiv: au încercat să „plătească” pentru atenție sau relație cu propriul respect de sine, cu mândria lor primară, cu ultima fărâmă de orgoiu.

S-au rugat de femeile din viața lor să rămână cu ei. S-au rugat să primească atenția lor.

Mare eroare. Foarte mare.

Ce nu trebuie să asculți din gura unei femei

O grămadă de femei, majoritatea foarte bine intenționate, îți vor spune mereu că pentru dragoste trebuie să treci peste mândrie.

Iar eu tot mereu îți voi spune că o femeie care te iubește nu te umilește și nu te lasă să faci gesturi sau fapte care te pun în situații umilitoare.

De-asemenea, o grămadă de femei, în mod real bine intenționate,  îți vor spune că pentru a câștiga o femeie trebuie să renunți la orgoliul masculin, la atitudini care trădează mândrie etc.

Iar eu îți vor spune tot mereu că femeile sunt atrase de bărbați, nu de legume. Ori un bărbat este un pachet complet care conține alături de o grămadă de calități și de defecte inclusiv  mândrie, orgoliu, respect de sine.

Baftă și stai drept!

PS: repet – nu plăti cu respectul de sine pentru atenția unei femei. Învață cum să o seduci, nu cum să o cumperi:

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină

Photo: adam_jones

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.