Cum te ajută acest site în relație cu femeile și cu tine însuți

De peste 15 ani,Fii bărbat! te învață 3 lucruri în principal:

1. Cum să cucerești o femeie – abordări, învingerea timidității atitudine, cum să vorbești cu o femeie, eliminarea erorilor etc.

2. Ce să faci când ai probleme cu iubita – despărțiri, evitarea erorilor pierderea interesului, lipsă de respect, îndepărtare etc.

3. Cum să fii bărbat indiferent de situație  – filosofie de viață, autocontrol, interacțiuni, comportament, încredere în sine etc.

Toate informațiile de pe acest site și din ghidurile noastre contribuie la formarea ta ca bărbat și dincolo de aria seducției.

Te influențează și te schimbă de-o manieră profundă. Exact cum i-a schimbat și pe mulți dintre cititorii noștri:

Salut Alex! Vă citesc de mult timp blogul, v-am cumpărat o parte dintre ghiduri și nu exagerez deloc când spun că informatiile de acolo mi-au schimbat modul de a privi lucrurile, principiile după care mă ghidez acum și, în final, viața.

Stai drept!” a avut cea mai mare influență. Mulțumesc pentru impactul pe care l-ai avut până acum în viața mea. Mult succes în tot ceea ce faci! (Dan)

sau

Salut Alex David! Încercând să ajut un coleg de muncă care are probleme cu femeile, m-am întors la site-ul tău și la notițele mele din 2013, cu ajutorul cărora am atras mai multe femei, dar mai important, pe actuala prietenă cu care sunt încă de pe atunci.

Pentru mine, site-ul tău și superghidul au fost asul din mânecă. Mulțumesc pentru că m-ai învățat să stau drept! (Alex)

 

Abonează-te prin email și vei primi un bonus + ponturi zilnice la care doar abonații au acces:

Alex David e psiholog?

Da, sunt licențiat în psihologie și am un master în psihoterapii cognitiv – comportamentale.

Lucrarea mea de licență a avut ca temă influența stilului de atașament în relațiile de cuplu, iar cea de disertație a fost dedicată influenței filozofiei stoice asupra psihoterapiei cognitiv – comportamentale.

Normal, această pregătire de psiholog clinician și psihoterapeut a avut o influență asupra abordărilor din textele de pe acest site, ponturilor din email-uri și informațiilor din ghiduri.

Totuși, este o diferență majoră între ședințele clasice de psihoterapie (așa zis-ul mers la psiholog) și informațiile de aici.

Ambele sunt importante și ambele pot duce la rezultate asemănătoare în anumite privințe, dar sunt lucruri diferite.

În psihoterapie nu primești sfaturi, ci ești ajutat să-ți găsești și să-ți folosești propriile resurse.

Pe acest site și în ghidurile mele, primești sfaturi și motivație să produci schimbări în ceea ce privește arii importante ale vieții tale.

Dincolo de această pregătire profesională, realitatea este că sunt un tip foarte norocos.

Adică am avut în familie pe cineva care să mă învețe multe dintre lucrurile pe care le scriu aici.

Aceste lucruri le-am pus în practică încă de când eram puștan și-am văzut că funcționează.

Astfel, atunci când am ajuns în situația de-a citi cărți de seducție, știam deja în ce pot avea încredere și ce era pierdere de vreme.

Cunoașterea pe care ți-o ofer aici este produsul cunoașterii bunicului meu, a experiențelor mele practice și a câtorva sute de cărți pe care le-am citi de-a lungul timpului – psihologie, seducție, filosofie de viață etc.

Prin urmare, toate informațiile de pe site, email-uri și ghiduri sunt concepute astfel încât să nu pierzi timp și să le poți aplica instant.

Cum poți beneficia cât mai repede de sfaturile mele?

Lucrurile sunt foarte simple.

Îți recomand să citești blogul cu atenție și să te abonezi la ponturile mele zilnice prin email – te poți abona la ambele categorii de ponturi dacă vrei să primești două email-uri zilnice din partea mea:

  1. ponturile dedicate celor care vor să cucerească o femeie
  2. ponturile dedicate celor care vor să-și recâștige iubita

Doar cu aceste informații vei cunoaște mai multe despre seducție și atitudine masculină decât majoritatea bărbaților.

În ghiduri, vei găsi informații duse un pic la alt nivel. De asemenea, multe dintre aceste informații nu le vei găsi nicăieri în altă parte pentru simplu motiv că sunt “inventate” de mine.

Toate ghidurile noastre sunt doar în format electronic (.pdf) și pot fi comandate prin 3 metode plată:

  • plata cu cardul pe site
  • plata prin PayPal
  • plata în contul nostru

Ai aici mai multe amănunte legate de plată și livrare.

De ce este special acest site?

După cum ți-ai dat probabil seama, există și alte site-uri care oferă sfaturi de genul celor pe care le oferim noi.

Problema este însă calitatea informațiilor pe care le vei găsi pe cele mai multe dintre acestea.

Un bărbat care vrea să cucerească o femeie sau un bărbat care are probleme cu iubita sa (soție, prietenă) nu are timp de pierdut pentru că riscă să piardă chiar mai mult de atât.

Prin urmare, acest site și ghidurile noastre sunt gândite să te ajute imediat.

Spre deosebire de cei care te mint și-ți spun că sistemele lor “secrete” te vor ajuta garantat, eu îți spun că în seducție nu există garanții.

Că lucrurile nu vor depinde doar de tine, vor depinde și de femeile cu care vei avea de-a face.

Totuși, sfaturile mele te vor ajuta să faci lucrurile astfel încât să depindă cât mai mult de tine. Mai mult, așa cum ți-am spus și mai sus – tu nu vei mai fi același după ce vei aplica ceea ce înveți de la mine.

De asta spun, Fii bărbat! nu este doar un site de seducție, e un site care te construiește ca bărbat precum puține alte lucruri ar putea-o vreodată.

De ce nu acordăm discount-uri?

Din când în când, diverși cititori ai site-ului îmi scriu pentru a mă-ntreba ce reducere de preț le fac dacă vor cumpăra 3, 4 sau toate ghidurile noastre deodată.

De fiecare dată, răspunsul este același…

De când există acest site (2005), n-am acordat niciodată reduceri indiferent de propunere.

Singurul moment în care oferim un discount este în momentul în care lansăm un nou ghid. Atunci, timp de câteva zile, abonații au posibilitatea să cumpere ghidul în cauză la un preț mai mic.

După aceea, ghidul își mai poate modifica prețul într-un singur sens – în sus.

Cei care se pricep la vânzări, știu că o astfel de atitudine înseamnă că pierdem bani. Dacă am acorda reduceri din când în când, per total am vinde mai mult.

Totuși, două lucruri sunt importante pentru noi:

  1. dacă am acorda unora reduceri, am fi incorecți cu cei care au cumpărat la preț întreg. Știi senzația aceea când îți iei un telefon și vezi apoi că s-a lansat unul nou, iar al tău și-a pierdut brusc valoarea? Nu vei avea vreodată sentimentul ăsta cu ghidurile noastre.
  2. din punctul meu de vedere ghidurile fac oricum mai mulți bani decât costă. Prin urmare, de ce am reduce prețul pentru ceva valoros?

În concluzie, nu oferim reduceri. Cel mult, de Black Friday, vom anunța o campanie de dublare a prețurilor. Doar de Black Friday… 🙂

Încă o chestie – nu-ți cumpăra ghiduri de la noi dacă stai prost cu banii. Concentrează-te asupra lucrurilor care te pot ajuta să-ți repui viața în ordine, inclusiv financiar și apoi poți să-ți iei oricâte ghiduri vrei.

Sfaturile noastre sunt foarte valoroase pentru fericirea bărbaților și a femeilor care au de-a face cu bărbații respectivi. Totuși, n-am auzit să moară cineva pentru că nu și-a luat ghidurile noastre.

Dacă ai vreo întrebare pe această temă sau orice altă întrebare, scrie-mi un mail.

Te interesează și lucruri plictisitoare?

OK…

Acest site există din anul 2005 ani și a fost lansat de Ștefan Beldie, omul care-l deține și-n prezent.

El a fost tipul inspirat care a avut suficientă minte și suficienți bani încât a rezevat domeniul cu ajutorul unei cartele Connex (actualul Vodafone) în valoare de 3 $.

Unii spun că Alex David este Ștefan Beldie sau invers, că tot aia este.

Ambele variante sunte amuzante.

Datele firmei care administrează Fii bărbat!:

Chutzpah SRL

Adresa: Splaiul Unirii 165 – Timpuri Noi Square, Clădirea 2, Sector 3, București

J40/14303/2018

CUI 39959790

Tel: 0314256758

Banca: ING Bank, sucursala Bucuresti

Cont Lei: RO11INGB0000999908412456 (plăți prin transfer bancar din România)

Cont Euro: RO07INGB0000999908466363 (plăți prin transfer bancar din afara României)

3 motive pentru care ar trebui să te abonezi chiar acum

Cel mai bun lucru pe care-l poți face chiar acum este să te abonezi la ponturile mele prin email.

De ce?

  • pentru că e vorba de sfaturi gratuite pe care în altă parte nu le primești nici dacă plătești pentru ele
  • pentru că vei primi o doză zilnică de înțelepciune masculină, sfaturi despre cum să cucerești o femeie, idei de abordări, ponturi originale etc.
  • pentru că pe site există un număr limitat de articole, iar abonații beneficiază de informații la care doar ei au acces: