Cum te ajută acest site în relație cu femeile și cu tine însuți

Fii bărbat! există de peste 15 ani, iar scopul nostru este să te ajutăm în 3 mari privințe:

  1. Cum să cucerești o femeie
  2. Ce să faci când ai probleme cu iubita
  3. Cum să fii bărbat indiferent de situație

Abonează-te acum la ponturile zilnice așa cum au făcut-o de-a lungul timpului zeci de mii de bărbați care și-au schimbat viața cu ajutorul Fii bărbat!

Cine suntem și de ce poți avea încredere în noi

Numele meu este Ștefan Beldie, sunt psiholog clinician și psihoterapeut. Deși majoritatea celor care apelează la psiholog sunt femei, eu lucrez în special cu bărbați.

Dincolo de asta, din 2005 încoace probabil că am primit zeci de mii de mesaje de la bărbați care aveau diverse probleme în ceea ce privește interacțiunea cu femeile.

Știm cu ce te confrunți.

Și știm exact ce poți face ca să-ți rezolvi problemele care te consumă în relație sau în interacțiunea cu femeile de care te simți atras.

Suntem exact aceeași oameni de la începutul proiectului și credem că nicăieri în România nu vei găsi o combinație mai bună de cunoaștere în acest domeniu.

De asta, ajutorul nostru concret constă în informații clare și puternice:

5 lucruri pe care este bine să le știi

  • Abonează-te la ponturile zilnice prin email – este cel mai bun lucru pe care-l poți face chiar acum. O bună parte din ceea ce primesc abonații nu se regăsește pe site, iar doza zilnică de cunoaștere va fi ca un antrenament de masculinitate pentru tine.
  • Nu cumpăra de la noi dacă ai probleme cu banii – ghidurile noastre sunt cele mai bune ghiduri de acest gen de pe piață și cele mai scumpe. Dacă ai însă probleme cu banii, femeile nu ar trebui să fie o prioritate pentru tine. Pune-ți ordine în finanțe și abia apoi cumpără ce ghid dorești de la noi.
  • Nu acordăm discount-uri – nu am făcut-o vreodată în cei aproape 20 ani de când existăm. Prin urmare, dacă îți iei un ghid astăzi, poți fi sigur că vei plăti cel mai mic preț pe care acesta îl va avea vreodată în viitor. Nu serbăm Blec Fraidei, Ziua lui Costel etc.
  • Newsletter-ul Stai drept! este o bună completare pentru ceea ce găsești pe site-ul Fii bărbat!. Asta dacă te interesează și alte aspecte ale vieții unui bărbat într-o societate căreia i-ar plăcea să te vadă „cocoșat”.
  • Folosește acest forumular de contact dacă dorești să iei legătura cu noi. Citim toate mail-urile pe care le primim, dar nu reușim să răspundem tuturor. Ar fi imposibil. Totuși, când o anume temă se repetă, scriem pe site sau trimitem un mail către abonați cu un răspuns la genul respectiv de problemă.
Știi care e lucrul cu care m-ai ajutat cel mai mult?

M-ai învățat cum să mă port ca să fiu respectat. Nu mă refer aici doar la femei, mă refer în general.

Am cumpărat ghidul Stai drept! pentru că voiam să mă descurc mai bine cu femeile, dar nu m-am gândit vreun moment că poate să aibă un asemenea impact asupra vieții mele.

Chiar dacă aș vrea acum să am atitudinea aceea din trecut nu mai pot. Cred că m-ar pufni râsul dacă aș încerca chiar și în joacă să fiu ceea ce am fost.

(I.V. - abonat Fii bărbat!)

Cel mai bun lucru pe care-l poți face chiar acum este să te abonezi prin email ↓ ↓ ↓