Nu plăti pentru sex! – De ce e foarte importantă această regulă

Există mai multe forme de sex plătit. Nu plăti!Acesta este una dintre regulile de bază pentru un bărbat care vrea să fie cu adevărat bărbat – fără sex plătit.

După cum vei afla în continuare, nu este o regulă ușor de respectat, dar e o regulă foarte clară.

Mai mult, după ce vei citi ceea ce-ți spun în continuare, vei înțelege singur de ce e important să nu plătești pentru sex.

Ce înseamnă să plătești pentru sex

Sexul plătit are multe forme.

Majoritatea bărbaților se gândesc la sexul pe care-l fac cu o prostituată, sex pentru care plătesc o sumă de bani.

În realitate, cele mai multe cazuri în care bărbații plătesc pentru sex nu se desfășoară în compania unor prostituate profesioniste.

Atunci când încerci să cumperi atenția unei femei cu ajutorul cadourilor, cu ajutorul unor experiențe de tot felul (vacanțe, ieșiri scumpe-n oraș), practici tot o formă de sex plătit.

Singura diferență este că e o formă mascată de sex plătit.

De altfel, ambele forme – sexul pe bani cu o prostituată clasică și cel pe bani cu o femeie iubitoare de favoruri – sunt profund nocive.

Sigur, cea de-a doua o-ntrece pe prima.

Tocmai perversitatea situației face ca lucrurile să stea așa. Când mergi la o prostituată, e limpede ce-ai făcut.

Când îți cumperi atenția unei femei, te păcălești de-o manieră foarte tristă.

Ce se întâmplă când plătești pentru sex

Atunci când cumperi atenția unei femei, fie ea prostituată sau o simplă iubitoare de favoruri materiale, nu faci altceva decât să te devalorizezi ca bărbat.

Pe de o parte, te devalorizezi în ochii respectivei femei, care va ști că nu te simți în stare să o ai fără să plătești sub o formă sau alta pentru asta.

Pe de altă parte, te devalorizezi zdravăn în ochii tăi. Tu însuți vei ști că ești insuficient de bărbat pentru a primi atenția respectivelor femei.

Unii vor spune că ce crede o femeie despre tine în astfel de situații nu contează.

În realitate, dacă plătești pentru a primi atenția unei femei, atunci te asigur că părerea acesteia despre tine contează. Așa că te va afecta felul în care te va trata.

Normal, părerea ta despre tine însuți este cea mai importantă. Tu vei ști tot timpul ce-i de capul tău – în cazul acesta, că e foarte puțin de capul tău.

Această informație legată de incapacitatea ta de-a seduce o femeie își va face un culcuș bun în mintea ta și-ți va controla atitudinile de fiecare dată când vei interacționa cu o tipă care te atrage.

Suficient cât să-ți fure șansa oricărui succes.

O formă aparte de sex plătit

Uneori, sexul nu se plătește cu bani cash ca-n cazul tarifelor pentru prostituate și nici cu tot felul de cadouri sau experiențe, ca-n cazul tarifelor pentru iubitoarele de favoruri.

Uneori, sexul se plătește cu o atitudine de bărbat – sclav.

Știi tu, genul acela de supușenie reflexă, de gudurare pe lângă fundul tipelor care arată bine.

Dacă respectivii bărbați ar avea bani, ar plăti ceva mai clasic pentru atenție, dar dacă n-au, încearcă să compenseze printr-un comportament de servitori.

Ideea lor de bază este că trebuie să ofere ceva.

Într-un fel, au dreptate. Ca bărbat, trebuie să oferi ceva femeilor care te atrag, dar nici pe departe un astfel de comportament.

Tu însuți ar trebui să fii suficient pentru femeia în cauză. Ar trebui să-i oferi doar plăcerea de-a avea de-a face cu tine.

Pentru asta, trebuie să fie ceva de capul tău, nu de buzunarele tale.

Când este OK să plătești pentru sex

În mare, aproape niciodată nu este ok să plătești pentru sex.

Există câteva cazuri extreme în care e oarecum în regulă să folosești serviciile unei prostituate.

De exemplu, ai 40 și ceva de ani, ești virgin și urlă hormonii în tine atât de tare încât simți că te-ai bate și cu Tyson după ce ai alerga un semi maraton.

Poate nu mai ai răbdare să-nveți cum să cucerești o femeie. Prin urmare, ți se pare că vei trece peste un mare hop dacă vei plăti ca să fii cu o femeie.

În condițiile astea, fă-o și mergi mai departe.

“Mai departe” înseamnă să-nveți cum să cucerești o femeie, nu să plătești următoarea prostituată.

În fine, mai sunt situațiile acelea în care ești cine știe pe unde izolat și te-ai săturat de propriile mâini. Ai nevoie de varietate și te-ai săturat să-ți amorțești mâna de masturbare ca să pară că ți-o face altcineva.

În condițiile astea, plătește, rezolvă și revino printre oameni.

Masturbare sau sex plătit?

Categoric masturbare, dar nu-n exces.

Ce-nseamnă exces?

Depinde de la om la om, că nu-i fiecare organism la fel.

Ca idee însă, masturbare are și ea marele dezavantaj că-ți sapă încrederea-n propria masculinitate atunci când devine o practică obișnuită.

Dacă ești obișnuit să-ți plimbi sexul doar prin cercul strâmt al mâinilor tale, vei ajunge destul de rapid în situația de-a nu mai fi dornic să cunoști femei.

Sau dacă vei fi totuși dornic să cunoști femei, vei fi atât de inhibat în preajma lor încât ai avea șanse foarte mici să le stârnești atracție.

Prin urmare, masturbarea te poate salva pe moment, e de preferat plății unei prostituate sau unei iubitoare de favoruri, dar pe termen lung te face nebărbat.

Un pic de concluzie despre sexul plătit

Când plătești pentru sex, îți scazi valoarea ca bărbat.

În momentul în care un bărbat plăteste pentru sex, el își scade valoarea atât în proprii ochi (foarte grav), cât și în ochii partenerei (destul de grav).

Aceasta știe că bărbatul respectiv nu este el însuși sufiecient de bărbat pentru a-i stârni atracție și are nevoie de bani pentru a obține un surogat de interacțiune.

Sexul plătit poate să aibă multe forme – banii cash pentru o prostituată, cadouri și experiențe scumpe pentru o iubitoare de favoruri, o atitudine slugarnică și tot felul de servicii pentru femeile frumoase.

Indiferent de forma sau natura plății, semnalul pe care i-l dai este mereu același: eu, bărbatul care cumpăr atâtea pentru tine, sunt prea puțin valoros ca să am de-a face cu tine. Trebuie să platesc o taxă ca să ajung la tine.

Iar asta sigur nu stârnește atracție, din contră.

Ia-ți acum Superghidul și învață să te porți ca un bărbat în relație cu femeile:

 

Cum să vorbești cu o femeie

 

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.