Ce poți afla de pe Facebook despre femeile cu care vrei să ai o relație

Ce afli despre o tipă pe Facebook

Unul dintre cele mai plăcute lucruri legate de interacțiunea cu o femeie este că poți face alegeri.

De parcă nu știai asta… Sper c-o știai 🙂

Ca cititor al acestui blog, am pretenția să știi anumite lucruri simple, dar importante. De exemplu, faptul că bărbații au posibilitatea să aleagă ce fel de relație să aibă cu femeile care-i atrag în aceeași măsură în care femeile pot face asta.

Câteodată, chiar ai parte de plăceri suplimentare, așa-zise bonusuri pe care natura relațiilor dintre bărbați și femei le-a rezervat pentru orice flăcău suficient de curajos, de deștept în seducție și de conștient de valoarea sa ca bărbat încât să le acceseze.

De exemplu, poți alege să ai o relație clasică alături de o femeie care te atrage sau poți alege doar să te vezi cu ea și să te bucuri de toate nuanțele interacțiunii care nu presupune și-o relație clasică.

Ce fac bărbații în fața acestei oferte extraordinare

Din păcate, majoritatea bărbaților au tendința de-a face tot ceea ce ține de ei pentru a transforma orice interacțiune cu o femeie într-o relație clasică.

Uneori, fac asta pentru că au o părere atât de proastă despre ei înșiși încât se gândesc c-ar putea pierde singura ocazie de-a fi cu o femeie în următorii 287 ani. Adică până când niște săpături în zona mormânutului în care-și odihnesc oasele ar putea trimite peste ei scheletul unei dudui îngropate în apropiere.

Prin urmare, acești bărbați se aruncă-n jocul relațiilor clasice cu atâta disperare încât, de cele mai multe ori, au parte de rezultate dezastruoase.

Ce-nseamnă rezultate dezastruoase?

Uneori, obțin o relație clasică nocivă.

Acest tip de relație pare rodul dragostei dintre mama nefericirii masculine cu tatăl castrării.

Alteori, lucrurile sunt mai simple, chiar dacă durerea inițială este mai mare. Adică femeia care interacționează cu disperatul în cauză fuge unde vede cu ochii.

Asta nu-nseamnă că tipa ar fi îndrăgostită de alergat și că vede departe, ci că puține lucruri sunt mai neatractive pentru o femeie decât disperarea unui bărbat de-a intra cu orice preț într-o relație clasică.

Când îi mai oferi plăcerea de-a-i fi dor de tine dacă te porți astfel?

Ce altceva poate bătători calea relațiilor clasice

Alteori, bărbații aleg calea relației clasice pentru că sunt atât de bleguți încât cred că orice altă cale înseamnă că-s neserioși, profitori sexual etc.

Dacă tipa de lângă ei face ceea ce fac multe dintre femei – adică se arată dezgustată de ideea „sex și cam atât”, bărbații respectivi ajung destul de probabil în situația de mai sus – relație clasică nocivă sau îndepărtarea de tipa care le stârnește interesul.

Știu, pare aberant ca pe de o parte o femeie să spună că se află în căutarea unui bărabt serios, care să-i fie alături, iar pe de alta să fugă de cel care-și arată disponibilitatea pentru o astfel de relație.

Așa cum am mai spus, singurul lucru care contează cu adevărat sunt faptele femeilor, nu vorbele lor.

Apropo, de faptele, vorbele și profilurile de Facebook ale femeilor…

Vrei o relație? Privește-i profilul de Facebook un pic altfel

Dacă citești acest site, foarte probabil îți petreci ceva timp și pe Facebook.

Nu mă-ntreba cum știu asta, poți eventual bănui că-s un tip foarte inteligent care face legătura între accesul tău la net și accesul aproape automat la Facebook 🙂

În fine, ideea este că dacă tot îți pierzi din timp pe Facebook, măcar să-l folosești un pic mai deștept.

De exemplu, în caz că te bate gândul unei relații clasice cu o tipă care te atrage, profilul ei de Facebook îți poate oferi câteva amănunte simple, dar importante despre ea.

Atenție, nu te-ndemn acum să analizezi fiecare amănunt, să verifici fundalul pozelor cu pisici pentru a-ți da seama pe unde a fost sau să intri obsesiv acolo pentru a ști tot ce-a mișcat, mâncat, postat.

Lucrurile sunt mult mai simple de-atât și n-ar trebui să-ți ia mai mult de vreo 10-15 minute pentru a-ți forma o părere.

Nu te speria c-ai putea fi superficial… Facebook-ul minte doar la suprafață, în profunzime spune aproape întotdeauna adevărul.

Ce-ți spune faptul că ea trăiește pe Facebook

A trăi pe Facebook îseamnă să postezi amănunte despre fiecare moment important sau neimportant din viața ta.

De la „am mers în Cora” și până la „a murit mama”, orice-i posibil.

Așa-i viața, oamenii merg în Cora, iar uneori ai parte de nenorociri în familie.

Totuși, nu e cazul ca orice vorbitor de limbă română din această lume să participe la fiecare eveniment real sau închipuit din viața ta.

Apropo de asta, amuzant este altceva.

Deși un număr mare de postări de acest tip ar putea să însemne în ochii unora faptul că tipa respectivă are o viață plină de evenimente, în mod sigur lucrurile nu stau chiar așa.

După cum spuneam, Facebook-ul poate minți doar la suprafață, în profunzime spune aproape mereu adevărul.

Cu cât o persoană are partea de mai puțină consistență-n viața reală, cu atât este mai tentată să se bălăcească online în piscina Facebook sau în alte bazine oferite de rețelele sociale.

Când spun „consistență” mă refer inclusiv la modul superficial în care anumiți oameni ajung să-și trăiască viața. Deși se spune că o femeie poate face mai multe lucruri în același timp, te asigur că asta-i o poveste de gâdilat orgoliul femeilor și cam atât.

Nu te poți bucura cu adevărat de un eveniment dacă principala ta ocupație este să-l anunți repede pe Facebook. Pur și simplu, e o contradicție între trăirea-n realitate și disperarea de-a întreține feed-ul cu informații despre tine.

Ce-ți spune faptul că dă 127 de like-uri pe zi

Pe de o parte, îți spune că ea ar putea face o carieră în frumoasa și bănoasa meserie de click-uitor de reclame.

E încă la modă-n țări precum India, Pakistan, Bangladesh, China etc.

Al doilea lucru care ar trebui să ți-l transmită un astfel de comportament este că tipa are un spirit critic egal cu zero, dar și că-i trăitoarea unei stări destul de apropiate de oligofrenie.

Nu confunda inflația de like-uri cu cine știe ce înclinări empatice.

Empatia este una dintre cele mai importante calități ale unei femei alături de care merită să-ți petreci viața întreagă sau bucăți din aceasta, dar like-urile de pe Facebook n-au legătură cu o chestiune atât de sofisticată.

În fapt, dacă dai atât de multe like-uri zilnic, profunzimea gândurilor tale e aproape sigur convexă.

Nimic nu se prinde cu adevărat de mintea ta.

Mai mult, genul acesta de oameni folosesc rețelele online ca pe niște oale cu supă pe care și le toarnă-n cap. Un like colo, un tăiețel dincolo, un share colo, o gălușcă dincolo. Unoeri, supa-i fierbinte și respectivii se opăresc.

În fine, deficitul de atenție al unei astfel de om este atât de mare încât riști ca la un moment dat tipa respectivă să uite cum te cheamă sau, într-un caz fericit, să nu știe c-a petrecut timp cu tine.

Stai liniștit, nu e vina ta, e doar unul dintre efectele traiului cu ochii-n display-ul telefonului sau al calculatorului.

Ce-ți spune faptul că are zeci de poze cu ea însăși pe Facebook

Stima de sine e o altă calitate importantă a unei femei, dar te-asigur că zecile de poze în care ea-și prezintă fața, fundul, sânii, picioarele, hainele, poșetele etc n-au legătură cu abundența acestei calități.

Din contră, din perspectiva nevoii de atenție, este cea mai banală formă de cerșetorie.

Dacă ar putea fi transformată în virus, nesiguranța unei astfel de femei ar face invidios orice dictator aflat în căutarea de soluții pentru terorizarea propriului popor.

E alegerea ta dacă dorești o relație cu o astfel de tipă. Tot de alegerea ta va ține și psihologul la care e posibil să ajungi pentru a-ți vindeca suferințele ulteriore.

Ce-ți spune faptul că se plânge de nesimțirea bărbaților pe Facebook

În general, asta-i o situație destul de tristă.

Femeile care se smiorcăie pe această temă nu doar că-i posibil să fi avut avut parte de experiențe neplăcute cu bărbații, dar există posibilitatea să creadă sincer în ceea ce spun.

Adică să privească toate nefericirea lor în relație cu bărbații ca efect exclusiv al firii acestora și să ignore total posibilitatea de-a avea la rândul lor probleme de comportament.

Dacă intenționezi să-ți deschizi o fundație pentru alinarea femeilor cu astfel nefericiri, ține-o minte și caut-o abia după ce ai făcut toate demersurile în acel sens. Nu te grăbi, vei avea suficient timp parte de ea și de problemele ei greu de vindecat.

Altfel, las-o-n grija altor bărbați, există atât de mulți flăcăi dornici să vindece sufletele rănite real sau imaginar încât nu-ți va simți lipsa.

Totuși, dacă nu te poți abține să te bagi în seamă, poți oricând să te comporți ca un bărbat. Nu de alta, dar dacă o vei face, e posibil ca și ea să-și aducă aminte cum ar trebui să se poarte o femeie.

Ce-ți spune faptul că a dat like la Acces Direct, Kanal D, Antena 3 etc.

Dacă nu-ți spune nimic, atunci chiar nu-i nicio problemă.

Din contră, te poți felicita că ai dat peste  o fată care să-ți împărtășească pasiunile, cu care să petreci după amiezi și seri pe canapea ca două verze murate-n mizeriile vărsate de zeii distracției și pasiunilor voastre.

Fericirea are fețe diferite, nimic nu te-mpiedică să trăiești ca un gândac atâta vreme cât tu te simți bine în chitina ta.

În schimb, dacă simți un fior pe șira spinării, atunci află că nu e ceva prostesc.

În primul rând, e semn că ai ceva mai mult decât un exoschelet, că ai coloană vertebrală.

Nu te gândi că-i vreo prejudecată,  e doar de fiorul firesc pe care un om aflat în toate mințile îl simte când se gândește că ar putea împărți diverse momente din viață alături de-o tipă îndrăgostită de emisiuni din categoria Noră pentru mamă sau Acces Direct sau Sinteza Zilei sau Pariu cu viața.

Ce-ți spune faptul că postează frecvent tot felul de lozinci inspiraționale

Dacă wall-ul ei este plin de citate inspiraționale, asta poate însemna o grămadă de lucruri.

Inclusiv că vrea, dar că nu poate.

Că vrea să ducă o viață în acord cu ceea ce postează, dar nu prea poate face asta.

Așa că prin simpla postare a acelor lozinci simte că a trăit măcar gândul unui soi de schimbare, de mobilizare, de vindecare, de bla-bla…

Lumea e plină de analfabeți self help și de discipoli ai acestora. Ca să le folosesc tonul solemn, acordă-le femeilor respective prezumția că au rătăcit un pic și-și vor reveni.

Uneori, un astfel de comportament poate să fie însoțit de o prostie crasă, dar asta nu-i o chestiune obligatorie. E de datoria ta să te lămurești și să acționezi ca atare</a.

PS1: site-ul acesta se adresează bărbaților, dar lucrurile scrise mai sus sunt valabile în cazul bărbaților la fel de mult ca în cazul femeilor. Dacă îți recunoști propriul comportament în cele scrise de mine, fă-ți o favoare și oprește-te.

PS2: majoritatea oamenilor care au realizat ceva în viața lor n-au stat pe Facebook. Pe de o parte pentru că Facebook nu exista când au realizat acel ceva, pe de alta pentru că pierderea de vreme nu le e specifică.

PS3: în ghidul Sigur pe Tine te-nvăț cum să fii mai important în mintea unei femei decât orice activitate de pe Facebook:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

Foto: leyla_arsan

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.