Ce-i spui unei femei care ți se plânge că bărbații sunt obsedați sexual

Cum reacționezi dacă te face obsedat

După cum știi, n-ar trebui să fii confidentul unei tipe care-ți place.

Cel puțin nu în fazele de început ale interacțiunii cu aceasta.

În primul rând, prietenele ei sunt mult mai bune pentru așa ceva.

În al doilea rând, riști să te transformi într-o prietenă de-ai ei, iar asta poate fi profitabil doar dacă ei îi plac femeile, iar ție îți plac bărbații.

Dacă însă ei îi plac bărbații, iar ție-ți plac femeile, atunci ar trebui să stai pe cărarea cea dreaptă a seducției – o abordezi – te lămurești dacă-ți merită atenția: îi stârnești atracție dacă e cazul – hotărăști în ce direcție duci interacțiunea cu ea.

În fine, uneori, oricât de clar ai fi tu în acțiuni, tot vei ajunge în postura de-a fi interlocutorul ei pentru cine știe ce smiorcăială bazată pe realitate sau pe chestiuni inspirate de prin serialele pe care le urmărește / site-urile pe care le citeșe.

Culmea ipocriziei în discuțiile dintre bărbați și femei

Una dintre temele preferate ale femeilor și ale bărbaților disperați să le facă pe plac ține de condamnarea firescului sexual.

Adică ea se plânge că bărbații sunt porci, interesați doar de sex, iar el o susține în mod penibil.

Uneori îi susține spusele chiar arătându-și la rândul său dezgustul față de cei care vor doar sex fără să „plătească” printr-o relație clasică sau chiar prin chestiuni materiale precum cadouri, plata ieșirilor în oraș, vacanțe etc.

Rar vei găsi mai multă ipocrizie decât într-un astfel de dialog.

De cele mai multe ori, ea este genul care din vorbe se arată consternată și uimită de apucăturile bărbaților, dar, în alte situații te-ar ruga să nu te oprești din a fi… cum se zice? Din a fi porcos cu ea.

În schimb, el e mult mai simplu în apucături – una vorbește și alta își imaginează atunci când rămâne singur și apelează la prima dragoste, mâna cea dreaptă.

De ce aduc femeile în discuție subiectul obsesiei pentru sex a bărbaților

În general, femeilor le place să fie virtuoase.

Scuze, m-am exprimat greșit.

În general, femeilor le place să fie percepute de cei din jur ca fiind pline de virtute.

Această dorință de-a lor ajunge uneori inclusiv să le stopeze din deschiderea față de anumite abordări ale bărbaților sau chiar de-a dreptul rușinoase când sunt abordate-n public și sunt însoțite.

Atunci când ajung la discuții de genul acesta cu diverși bărbați, femeile respectiv încearcă să obțină două lucruri.

Primul – să spună despre ele însele că nu fac prostii, că au standarde înalte, că nu acceptă sex ocazional, că au pretenții sofisticate când vine vorba despre interacțiunea cu bărbații.

Al doilea – să verifice cam ce-i de capul tău.

Dacă te apuci să-i dai dreptate și să te arăți la rândul tău scârbit de apucăturile sexuale ale bărbaților, ai mari șanse de-a te transforma rapid într-o bună prietenă de-a ei. Eventual, genul de prietenă pe care se poate baza oricând vrea să-și manifeste diversele dezamăgiri legate de bărbați.

Cum ar trebui să reacționezi în astfel de situații

Lucrurile sunt simple.

Dacă o femeie se plânge că bărbații sunt interesați doar de sex și de nimic altceva, spune-i amuzat că exagerează:

Sigur, sexul este pe primul loc în ceea ce mă privește, dar pe locul 19 se află dorința de-a avea o relație aparte cu femeile pe care le cunosc. Iar pe 48, chiar imediat după dorința de-a merge iarna la pescuit, se află dorința de-a petrece timp cu o femeie fără a face nimic altceva.

Ideea este să faci două lucruri prin vorbele tale – să te poziționezi clar în tabăra „sexualilor” și să fii ușor ironic în atitudinea ta față de nemulțumirea ei.

Hmm… deja văd pe aici câțiva flăcăi încordați care cred că o astfel de atitudine o va supăra și va duce la ruprea oricărei legături cu tipa-n cauză.

Posibil să o supere, dar, de cele mai multe ori, e vorba despre o supărare care-i place.

Adică ea se va arăta ușor indignată de „topul” preferințelor tale, dar atât timp cât tu vei păstra tonul amuzat și nu vei face eroarea de-a-i cânta în strună, ai șanse mari să-i stârnești un interes crescut față de tine.

De altfe, e important să știi că femeilor le place sexul cel puțin la fel de mult ca și bărbaților.

Prin urmare, dincolo de vorbe, orice femeie sănătoasă la cap și trup va ajunge într-un final să și manifeste practic această dragoste față de sex.

Normal, contează cu cine o manifestă.

Dacă ar fi să aleagă prin fapte, nu prin vorbe, femeile vor prefera întotdeauna un bărbat sigur pe sexualitatea lui, amuzant, cu personalitate… Cam cum ar fi un tip care nu se rușinează să-și asume felul de-a fi inclusiv prin cuvinte de genul celor spuse de mine mai sus.

Ce ar trebui să faci la finalul unei astfel de discuții

Unii bărbați reacționează corect în primă fază, dar la finalul întâlnirii simt nevoia să spună ceva penibil de genul „te rog să mă scuzi dacă ți s-a părut că sunt deplasat„.

Vezi tu, dacă faci o prostie de genul acesta este ca și cum te-ai scuza că ești bărbat.

Cum să faci o asemenea prostie?

Femeilor le plac bărbații, inclusiv acelor șoricioaice de bibliotecă aparent interesate doar de Camus și Eugen Ionesco li se aprind toate simțurile atunci când sunt stârnite așa cum trebuie.

Indiferent cât de sofisticată cultural sau atitudinal este o femeie, aproape întotdeauna va exista un moment în viața ei în care se va contorsiona ușor într-o poziție sexuală și-și va dori ca tipul cu al cărui corp s-a amestecat să fie un mare obsedat.

Prin urmare, la despărțire de o tipă care s-a arătat ușor revoltată de sexualitatea expansivă a bărbaților, ar trebui să lansezi o așa-zisă temă de gândire.

Adică să-i spui ceva simplu care să o facă se rușineze un pic, să o stârnească și să arate clar că interacțiunea cu tine este în multe feluri, inclusiv sexuală.

De exemplu, ai putea să zâmbești și să rostești cu maximă nerușinare ceva de genul:

De abia aștept să pleci ca să mă uit după fundul tău în timp ce te-ndepărtezi…

Te vei uita după ea?

Depinde cât de bărbat te simți.

Dacă ești, îți vei asuma acest lucru inclusiv în atitudinea ta față de sex:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.